Showroom

Maxifleur bloeit en groeit

 

Maxifleur heeft de modernste kunstplanten showroom in Europa. Het heeft even geduurd, maar de deuren zijn geopend. Wij willen u dan ook van harte welkom heten in onze showroom. U kunt uitsluitend op afspraak uw bezoek plannen. Mocht u een verzoek hebben om een grote plant of boom toch eerst even te bekijken voordat u deze online besteld, kunt u onderstaand alvast een afspraak inplannen.
 

appointment appointment

Maak hier je showroom afspraak

Gaan uw echte planten steeds dood en heeft u steeds nieuwe moeten kopen? Of heeft u gewoon geen groene vingers? Dan helpen we u graag met het kiezen van een mooie kunstplant of kunstboom. U heeft vast al eens kunstplanten gezien en dacht: jee wat nep. Dat zet ik nooit in huis of op kantoor. Maar dan bent u nog nooit bij Maxifleur in de showroom geweest. Onze kunstplanten en kunstbomen zijn niet van echt te onderscheiden en hebben een bijzonder natuurgetrouwe uitstraling. Maar welke moet u nu kiezen? Daar helpen we u graag mee. Door een afspraak te plannen wordt tijd gereserveerd on uw persoonlijke wens qua kunstplanten en sfeer te bespreken. We zien u graag in onze showroom!

 

Onze showroom is tijdelijk gesloten van 15 december t/m 9 januari. U kunt natuurlijk wel 24/7 online bestellen. Wilt u toch een kijkje nemen in ons Experience Center? Wandel dan online door onze showroom via deze link!

 

PLAN EEN AFSPRAAK

Goed om te weten:

Natuurlijk vinden we het fijn dat u een afspraak maakt. Dit is vrijblijvend, voel u niet verplicht tot aankoop. Als particulier kunt u niet direct kopen en uit de showroom meenemen. U kunt wel een afspraak maken en komen kijken. Daarna kunt u online bestellen. De situatie verandert per dag en we doen er alles aan om jullie en onze veiligheid te waarborgen. Samen gaan we de strijd tegen het virus aan en we vragen je begrip voor de maatregelen die we moeten nemen bij een bezoek aan onze winkels.

  • 1.100 m² inspiratie
  • Topkwaliteit in kunstplanten
  • Advies op maat
  • Unieke designs
  • Bezoek op afspraak

Plan een online adviesgesprek

Wil u liever thuisblijven en veilig online kunstplanten shoppen? We helpen u met gratis onlineadvies zodat u straks thuis optimaal kunt genieten van blijvend groen om u heen! Wij nemen graag de tijd om de mooiste kunstplanten of kunstbomen, passend bij uw woonstijl of kantoor, voor u uit te zoeken.

Neem via e-mail of telefoon contact met ons op.