Augmented Reality

Jouw kunstplant tot leven? Bekijk 't!

Heeft u een leuke kunstplant of kunstboom gezien, maar weet u niet zeker hoe deze bij u thuis, op het werk of waar dan ook staat? Twijfelt u over de maat, over de kleur of de stijl of iets anders? Met onze Augmented Reality brengt u de kunstplant in uw eigen omgeving tot leven. Zodat u exact ziet hoe uw favoriete plant op de uitgekozen plek of in de ruimte staat! 

Augmented Reality Augmented Reality

In virtueel 3D met augmented reality

Stelt u zich eens voor dat u iedere kunstplant, boom of bloem uit ons assortiment in uw eigen omgeving tot leven kunt brengen. Dat u er langs en omheen kunt lopen, dat u deze ergens kunt plaatsen en weer verplaatsen en dat u exact weet waar u met deze plant aan toe bent. Zou het mogelijk zijn? Jazeker, met onze augmented reality kan het! Met deze tool scant u de plant en de omgeving waar u de plant wilt hebben. Even uploaden en wachten en daar verschijnt de kunstplant in virtuele 3D uw eigen woonkamer, kantoorruimte, horeca of welke plek dan ook.

Van statisch naar levend met augmented reality

Het lastige van online shoppen is dat u een product op een 'platte' webpagina ziet. Daarom is het best een uitdagende klus om te bepalen hoe zo'n product er dan bij u thuis uit komt te zien. Past de plant wel in dat ene hoekje waarvoor deze bestemd was, combineert deze qua stijl en kleur wel bij de rest van het interieur en hoe ziet de plant er eigenlijk vanaf de achterkant gezien uit? Met onze augmented reality krijgt u exact en interactief te zien hoe de plant in uw omgeving staat.

Wat is en hoe werkt augmented reality dan?

Augmented reality betekent letterlijk vertaald 'toegevoegde realiteit' en voegt dus producten toe aan 'de realiteit' door ze te plaatsen alsof ze echt aanwezig zijn. Deze realiteit kan uw woonkamer, uw kantoorruimte, een restaurant of elke denkbare plek op aarde zijn. Het is maar wat u als realiteit opgeeft. Onze tool scant vervolgens de plant en projecteert deze volledig in 3D in de opgegeven ruimte. Vervolgens kunt u deze 360 graden draaien en interactief aanpassen.


Hoe breng ik mijn plant virtueel tot leven?

Stap 1

Stap 1 view in AR Stap 1 view in AR

Als augmented reality bij uw keuze mogelijk is, dan verschijnt er linksboven op de productpagina een foto met een groen vlak en QR code. Open de afbeelding en scan de code met uw smartphone.

Stap 2

Stap 2 view in AR Stap 2 view in AR

Ga naar de knop AR en klik op de plant. Beweeg uw telefoon of tablet vervolgens langzaam van links naar rechts om de ruimte te scannen waarin u het wilt plaatsen.

Stap 3

Stap 3 view in AR Stap 3 view in AR

Heeft u uw eigen omgeving gescand? Door een plek op het scherm van de telefoon of tablet aan te raken, bepaalt u waar u de plant hierin plaats.

Stap 4

Stap 4 view in AR Stap 4 view in AR

Nu verschijnt de plant in de ruimte alsof deze er altijd zo gestaan heeft. In 3D zodat u deze 360 graden virtueel kunt bewonderen en interactief kunt aanpassen.