Maak het thuis extra gezellig

Herfst collectie

Haal de herfst in huis met kunstplanten

Geniet u ook zo van al die mooie herfstkleuren in de natuur? Ieder seizoen heeft haar charme, maar de herfst is wel héél betoverend met al die mooie warme kleuren. Inspiratie genoeg voor Maxifleur om deze tinten om te zetten in prachtige natuurgetrouwe ontwerpen kunstplanten en kunstbomen.

Herfst kunstplanten bloeiend

De herfst is begonnen. Het waait, het regent en het wordt kouder. Dus wordt het tijd om uw huis te vullen met kaarsjes, warme dekens en onze prachtige kunstplanten! Planten die in de herfst bloeien zijn gekenmerkt door hun mooie warme kleuren. In onze collectie kunstplanten, vindt u dit kleurenspektakel ook terug in de kunstbloemen en kunstplanten.

Of u nu kiest voor de Strelitzia kunstplant met haar mooie oranje bloemen, de gedetailleerde rose Macara Orchidee of bijvoorbeeld de fleurige gele Oncidium deluxe Orchidee, het zijn stuk voor stuk prachtige aanwinsten. Haal de warmte naar binnen en laat uw woonkamer, kantoor, winkel of praktijkruimte schitteren in kleur!

Herfst kunstplanten groen

Na de mooie zomer is het nu tijd om de woonkamer of uw kantoor in de herfstsfeer te brengen. Naast meubels spelen kunstplanten hierin een belangrijke rol. Of u voor een landelijke uitstraling gaat of voor een moderne look, Maxifleur heeft voor een ieder wat wils.

Wanneer u niet kiest voor bloeiende herfst kunstplanten, hebben wij een prachtige collectie groen- en roodbladerige kunstplanten. Om u een voorbeeld te geven geven wij u hiervan een kleine selectie. Kom in de herfstsfeer door Maxifleur kunstplanten!

Herfst kunstplanten hangend

Naast alle prachtige kunstplanten in pot die Maxifleur in de collectie heeft, hebben wij ook zeer natuurgetrouwe kunsthangplanten. Een collectie met prachtige gedetailleerde kleurschakeringen geïnspireerd door de vallende herfstblaadjes in het bos.

Wie valt er nu niet als een blok voor de herfst populier kunsthangplant van 100cm, de oranje Herfst Maple kunsthangplant van 90cm of voor de kunst druivenblad van 95cm? Wanneer je het geheel compleet maakt met één van onze prachtige hangpotten, zal het zeker een eyecatcher worden!

Vergeet de bijpassende pot niet

Heeft u een mooie keuze gemaakt uit onze collectie herfstkunstplanten? Maar u heeft nog geen mooie plantenpot om het geheel te completeren? Dan hebben wij voor u een ruime keuze in onze categorie plantenpotten en/of plantenbakken.

Om de combinatie voor u compleet te maken, bieden wij voor onze staande kunstplanten en kunstbomen een keuze uit plantenpotten van verschillende materialen. Voor een luxe en elegante uitstraling adviseren wij hoge plantenbakken met bijvoorbeeld een metallic afwerking. Voor een meer hippere trendy uitstraling kunt u voor een mand of houten plantenbak kiezen.

U kunt uw raam of loze ruimte vullen met onze kunstplanten in hangpotten van sisal, hout of keramiek. En heeft u onze stoere wandpotten van fiberstone al gezien? Wanneer u deze vult met een combinatie van hangplanten en kleine kunstplanten dan heeft u een snel een mooie blikvanger in uw huis of kantoor.