Rating 9.28 out of 10,
based on 381 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 381 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Inspiratie Lookbook

Het combineren van de juiste kunstplanten met de mooiste plantenbakken is een vak apart! De kunstbomen en kunstplanten van Maxifleur zorgen voor de juiste sfeerbeleving waardoor werkplekken aangenamer worden, horecagelegenheden tot bloei komen en een bezoek aan het zwembad een echte beleving wordt!. Onderstaand vindt u een impressie van onze kunstplanten welke in diverse branches gebruikt zijn om de juiste sfeer te creëren. Tevens zullen binnenkort diverse lookbooks verschijnen, waarbij per branche nog meer inspiratie voorbeelden te zien zullen zijn!

Slide 2
Luxe kunstplanten voor buiten op een dakterras
Slide 6
Kentia Kunstpalmen in luxe polystone potten in Loft Belgie
Slide 7
Spring etalage Marlies Dekkers Store Rotterdam
Slide 8
Deze VvE in 's Gravendeel werd voorzien van grote Bamboe kunstbomen
Slide 9
Grote Kunst Eikenbomen in de openbare ruimte van Verzorgingstehuis
Slide 10
Complete tropische zwembadbeplanting met luxe kunstpalmen
Slide 3
Afbakening van de zitruimte door natuurgetrouwe Kunstgrasplanten in moderne zuilen
Slide 4
Zijden Orchidee Arrangementen in fris gekleurde schalen brengen sfeer bij Roompot vakantiepark
Slide 5
Pennisetum Pluimgrassen in de hotel lobby

Hulp nodig bij uw beplanting?

De project adviseurs van Maxifleur helpen u graag op weg bij het maken van de juiste beplantingskeuze voor uw locatie. We beschikken over een modern hulpmiddel waardoor we gratis en snel een 3D visualisering kunnen maken van onze planten in uw eigen ruimtes. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Kijk dan op onze Projectbeplantingspagina. U kunt ook een vrijblijvende en kosteloze afspraak maken met een van onze interieur adviseurs op 085 - 401 97 12.