Acer

Acer kunstplant

Een Acer kunstplant…. wat als dit een perfecte nabootsing van het origineel zou zijn? Een kunstig nagemaakte plant die zo natuurgetrouw nagemaakt is dat deze levensecht lijkt zonder het lastige onderhoud ervan? Een plant die van zo’n uitzonderlijke hoge kwaliteit is gemaakt dat deze jarenlang mooi blijft? Zou het mogelijk zijn? Jawel! Dat is namelijk onze dagelijkse passie en onze dagelijkse betrokkenheid. Soorten kunstplant creëren die ieders verwachtingen overtreffen, keer op keer weer. Laat u verwonderen door ons uitgebreide assortiment en geniet van verschillende uitvoeringen, maten en kunstplanten soorten voor buiten en binnen, kunst hangplanten, kunstbomen, boeketten en kunstpalmen. Welke gaat uw hart veroveren?

Tonen als Grid weergave Lijst weergave

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Acer kunstboom 120 cm groen 142012GR Green Artificial Trees
  Acer kunstboom 120 cm groen
  € 129,95 € 107,40
 2. Acer kunstboom 120 cm burgundy 142012RD Green Artificial Trees
  Acer kunstboom 120 cm burgundy
  € 129,95 € 107,40
 3. Acer Bonsai kunstboom 95 cm groen 153209 woonkamer-planten
  Acer Bonsai kunstboom 95 cm groen
  € 157,51 € 130,17
 4. Acer kunstboom 150 cm groen 142015GR Green Artificial Trees
  Acer kunstboom 150 cm groen
  € 149,96 € 123,93
 5. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

 6. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

 7. Acer kunstboom 280 cm burgundy 142028RD Large Artificial Trees
  Acer kunstboom 280 cm burgundy
  € 947,50 € 783,06
 8. Acer kunstboom 280 cm groen 142028GR Large Artificial Trees
  Acer kunstboom 280 cm groen
  € 947,50 € 783,06
 9. Acer kunstboom 150 cm burgundy 142015RD Green Artificial Trees
  Acer kunstboom 150 cm burgundy
  € 149,96 € 123,93
 10. Acer kunstplant 160 cm groen 153216 Green Artificial Trees
  Acer kunstplant 160 cm groen
  € 239,96 € 198,31
 11. Acer Maple kunsttak x57 FR 501106FR Artificial Tree Branches
  Acer Maple kunsttak x57 FR
  € 10,95 € 9,05
 12. Acer Maple tak x44 FR 70cm 500407FR Artificial Tree Branches
  Acer Maple tak x44 FR 70cm
  € 10,95 € 9,05
 13. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

 14. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

Tonen als Grid weergave Lijst weergave

25 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kunstplant Acer: natuurlijk gemak!

Met hun prachtige bladeren vullen ze iedere ruimte moeiteloos met sfeer…. Deze Acer kunstplanten zijn dan ook prachtig om thuis, het werk, uw horeca of recreatie te decoreren. Het grote voordeel van kunstplanten is dat u er nagenoeg geen onderhoud van heeft, dit in tegenstelling tot een levende plant. Die zult u op zijn minst water moeten geven en oude bladeren moeten opruimen, maar met een beetje pech zult u ook moeten snoeien of verpotten. Tja, en dan zult u net zien dat uw planten het ondanks al deze tijd en moeite na toch niet redden en roemloos ten onder gaan. Dat is jammer! Met onze Acer kunstplanten heeft u dit probleem gelukkig niet. Dankzij de hoge kwaliteit en hoeveelheid gebruikte materialen heeft iedere plant een luxe uitstraling die nauwelijks van echt te onderscheiden valt. U vindt deze soort kunstplanten in het assortiment in de uitvoering als plant, boeket, soms zelfs als tak of bloeier, als kunst hangplanten, kunstpalmen en kunstbomen. Voor welke versie valt u?       

Ons assortiment Acer kunstplant

Wie bij Maxifleur in het assortiment zoekt, zal zich verbazen…. Zoveel soorten kunstplanten, zoveel maten, zoveel uitvoeringen en zoveel toepassingen als u zult vinden. Van voordelige promoversies kunstbomen voor binnen tot luxe kunstplanten voor buiten, van kunst hangplanten gemaakt van brandvertragende materialen tot kunstpalmen als onderdeel van uw interieurbeplanting in uw horeca, van stekers voor groene muren tot bloeiers in mooie bijpassende sierbakken. Dat wordt dus nog lastig kiezen! Maar dankzij ons uitgebreide zoekmenu vindt u uw geliefde kunstplant soort snel en gemakkelijk genoeg. Selecteer eerst de uitvoering die u zoekt. Daarna kunt u uw zoekopdracht via de filters links nog verder specificeren. Uw kunstplant soort uitzoeken op basis van hoogtes, diameters, prijzen, subcategorieën en zelfs het soort toepassing of de ruimte? Het kan allemaal! En iedereen zich maar afvragen hoe u deze plant toch altijd maar zo moeiteloos mooi houdt.    

Deze acer kunstplanten zijn nog specialer! 

Zoekt u een soort kunstplant die nog net even iets specialer is dan ons toch al bijzondere en hoogkwalitatieve assortiment? Dat kan zeker als u kijkt naar onze deluxe versies. Dit zijn onze absolute paradepaardjes die zo levensecht lijken dat niemand het verschil met het origineel niet zult merken. Bij deze versies hebben we werkelijk kosten noch moeite gespaard. Zo zijn deze soort kunstplanten veelal eigenhandig door onszelf ontworpen en exclusief voor ons gemaakt. Deze unieke planten zult u dus nergens ergens anders tegenkomen. Maar ook de kwaliteit en hoeveelheid gebruikte materialen zijn van zo’n torenhoog niveau dat u een wel heel volle plant met luxe uitstraling krijgt. En wist u dat wij ook UV-proof soort kunstplanten voor buiten aanbieden? Deze planten zijn speciaal met onze protector bewerkt waardoor ze gegarandeerd 8 jaar lang beschermd zijn tegen zonverkleuring. En dat is toch precies wat u zoekt als u ze in het felle zonnetje wilt plaatsen?  

Vergeet de verpakking niet bij uw kunstplant Acer

Leuk! gefeliciteerd! U heeft uw gedroomde soort kunstplanten gevonden. Maar vergeet u niet iets? Juist, want u laat uw geliefde kunstplanten toch niet in de kou staan? Welnee, die verdienen een toepasselijke en fijne verpakking! Dus hup, op ontdekking in ons online aanbod plantenbakken. Pak die plant, pak die bak en combineer er lekker op los! Bij ieder product in onze webwinkel kunt u enkele voorbeelden en onze suggesties voor bijpassende potten en bakken vinden. Ook onze instagram kan u op leuke ideeën brengen. Of gebruik onze online plant-/pot configurator om de ideale combinatie te vinden. Toch nog een twijfel over hoe de uitgekozen combinatie er bij u uit zal zien? Maak dan vooral vrijblijvend gebruik van onze augmented reality. Met deze techniek kunt u de uitgekozen planten en potten virtueel in uw eigen omgeving beleven zodat u zeker weet dat uw plant qua stijl en afmeting in uw ruimte past! 

Acer kunstplanten bestellen? Daarom Maxifleur

Een uitzonderlijke en veel unieke kwaliteit. Daar staan wij voor bij Maxifleur Kunstplanten. Dat is hoe we het graag zelf zouden willen en daarom werken we hier iedere dag vol passie aan. Met onze vroegere kennis en ervaring als versteler van bloemen hebben wij hiervoor een stevige basis van waaruit wij deels ons eigen assortiment ontwerpen. Geen wonder dat we al jarenlang marktleider zijn op het gebied van hoogwaardig kunstgroen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo kunnen we niet alleen uw interieur thuis vergroenen, maar bijvoorbeeld ook grote projectbeplantingen voor uw horeca of bedrijf verzorgen. Uiteraard kunt u hierbij profiteren van voordelige staffelprijzen. Wilt u graag zien welke kunstplanten wij bieden en horen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Aalsmeer. Hier staan meer dan 10.000 producten voor u uitgestald om kennis te maken met u. Komt u ze hier in levende lijve ontmoeten of loopt u liever een virtuele rondje vanaf uw bank thuis? Alles is mogelijk!    

Welkom bij 360°

Bezoek onze virtuele
showroom en laat u verrassen

Lees meer