Agave

Agave kunstplant

Een Agave kunstplant…. wat zou dat een geweldige aanvulling op uw interieur thuis, op kantoor, in de horeca of waar dan ook zijn! Deze springerige succulent die oorspronkelijk uit Mexico komt, is een prachtig sieraad dankzij zijn dikke, vlezige bladeren die in punt eindigen. Deze vetplant heeft een stoer en robuust karakter, wat zich uitstekend leent voor een krachtige solitaire presentatie, maar ook met meerderen bijeengestoken in een arrangement staat deze plant prachtig. Om uw creatieve ideeën vorm te kunnen geven, bieden we de Agaves in verschillende uitvoeringen, soorten en maten. Gaat u voor een tropische verrassing met een grote kunstplant Agave deluxe, een miniversie voor op tafel in uw restaurant of verwerkt u meerdere UV bestendige boeketten tot uw eigen zonlichtbestendige urban jungle in de tuin?

Tonen als Grid weergave Lijst weergave

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Agave Kunstboeket 55 cm 151705 Artificial succulents
  Agave Kunstboeket 55 cm
  € 42,50 € 35,12
 2. Ananas kunstplant 90 cm 150809 Artificial cactus
  Ananas kunstplant 90 cm
  € 79,94 € 66,07
 3. Agave kunstboeket 70 cm 151707 Artificial succulents
  Agave kunstboeket 70 cm
  € 52,50 € 43,39
 4. Agave Boeket 25 cm 151602 Artificial plant wall
  Agave Boeket 25 cm
  € 9,95 € 8,22
 5. Agave kunstboeket 40 cm 151704 Artificial succulents
  Agave kunstboeket 40 cm
  € 23,95 € 19,79
 6. Mini Agave in touw potje 405102 Artificial succulents
  Mini Agave in touw potje
  € 8,95 € 7,40
 7. Agave Boeket 50 cm UV 151604UV terras-planten
  Agave Boeket 50 cm UV
  € 89,95 € 74,34
 8. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

 9. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

 10. Yucca boeket 50cm 400150 Green Artificial Plants
  Yucca boeket 50cm
  € 15,95 € 13,18
 11. Ananas kunstplant 90 cm UV 150809UV terras-planten
  Ananas kunstplant 90 cm UV
  € 99,95 € 82,60
 12. Agave kunstboeket 70 cm 151608 Artificial succulents
  Agave kunstboeket 70 cm
  € 139,95 € 115,66
 13. Agave Boeket 50 cm 151604 Artificial succulents
  Agave Boeket 50 cm
  € 69,95 € 57,81
 14. Agave Boeket 70 cm UV 151608UV terras-planten
  Agave Boeket 70 cm UV
  € 179,95 € 148,72
 15. Agave kunstplant 30 cm boeket 151603 Artificial succulents
  Agave kunstplant 30 cm boeket
  € 29,95 € 24,75
 16. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

 17. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

Tonen als Grid weergave Lijst weergave

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

De ‘echte’ Agave… vetplant, cactus of asperge?

Wat weten we eigenlijk van de Agave als plant? Eigenlijk is de Agave al vrij oud. Al voor de 16e eeuw wordt er gesproken over de eigenzinnige plant die oorspronkelijk uit Mexico komt. Maar tegenwoordig zien we de plant niet alleen in en rond Amerika, maar ook steeds meer in Europa. Tot welk geslacht de Agave officieel behoort, is niet geheel duidelijk, maar ze behoort in elk geval tot de groep vetplanten en is familie van de asperge. Doordat ze qua uiterlijk sterk lijken op de cactus worden de Agaves ook wel eens tot deze groep gerekend. De Agave kent vele soorten, maar is over het algemeen te herkennen aan de dikke, vlezige bladeren, al dan niet met doornen langs de zijkant, die eindigen in een scherpe punt. In het echt groeien agaves traag en laten pas na jaren een bloei zien. Verhoudingsgewijs groeit de dan een lange stengel uit de plant van waaruit de kleine bloemen komen. De Agaveplant slaat water op in zijn bladeren waardoor de succulent lang zonder water kunt.

En dan onze versie: de Agave als kunst(werk)plant

Wat een geweldige en bijzondere plant met een geheel eigen karakter is de Agave toch. Maar…. als zo’n stoere plant er in het echt zo mooi en prachtig uitziet, waarom zou u dan voor een Agave kunstplant kiezen? Simpelweg omdat wij er een hoogwaardig en duurzaam kunstwerk van maken! Onze Agaves als kunstplant of boeket zijn immers zo gedetailleerd perfect nagemaakt dat u nauwelijks verschil met de werkelijkheid zult ervaren. Enige verschil is dat de eventuele doornen van onze kunstplanten u niet zullen prikken. Onze focus op de meest hoge en soms zelfs exclusieve kwaliteit maakt dat u een plant in huis haalt waarvan u jarenlang met volle teugen en onderhoudsarm kunt genieten. Af en toe een stofbeurt is voldoende. Zo kunt u nog langer en met minder omkijken naar het onderhoud van uw kunstplant Agave kunt genieten!

Kunstplant Agave: overal en altijd passend sfeervol

De stoere, authentieke en eigenzinnige Agave is vandaag de dag helemaal hip en happening. Steeds vaker wordt de Agave ingezet als sfeervolle verfraaiing. Zo staat de kunstagave met haar dikke, vlezige bladeren perfect in een stoer, industrieel of minimalistisch interieur. Maar eigenlijk misstaat de Agave nergens met zijn neutrale karakter. Zo kunt u meerdere Agave kunstboeketten bij elkaar opsteken in een lange bak en tot een stoere afscheiding verwerken. Of gebruik verschillende hoogtes en soorten boeketten voor een gevarieerde tropische oase. Wist u dat er zelfs zonbestendige Agaves zijn voor buiten? Hiermee kunt u een groene oase creëren die 8 jaar lang gegarandeerd niet zal verkleuren.  Of plaats een fraaie, grote Deluxe versie Agave in een prachtige sierpot voor een sfeervolle solitaire presentatie. 

Wat is er te kiezen aan kunstplanten Agaves? 

Groot of klein, laag of hoog, in een scherpe prijs-kwaliteitverhouding of als exclusieve deluxe versie, wijd of juist smal. Wat zoekt u precies? En welke soort en uitvoering? Kiest u voor één van onze boeketten met handige steker om tot een eigen arrangement te verwerken of heeft u liever een plant in een plastic binnenpot? De boeketten geschikt voor binnen zijn er vanaf 25 cm tot en met 70 cm hoogte. Alleen al door meerdere van dezelfde Agaves in verschillende hoogtes met elkaar te combineren creëert u al een heel gaaf effect. Als plant heeft u de keuze uit een kant-en-klare miniversie in een touwpotje, meerdere soorten en maten planten in een plastic binnenpot en een exclusieve Deluxe versie. Er zijn ook twee Agave boeketten geschikt voor buiten dankzij onze unieke UV bestendige protector. Bijzondere vermelding verdient de eveneens zonbestendige Ananasplant die ook een Agavesoort is.   

Dit is ons Agave kunstplant assortiment:

 • Agave kunstboeketten: zelf in pot of in arrangement te verwerken. In de hoogtes 25, 30, 40, 50, 55 en 70 cm en zowel met steker als stam. Ook als UV bestendige versie voor buiten of elders in de volle zon.  

 • Agave kunstplanten: in de hoogtes 25, 80 en 95 cm. In een standaard, Deluxe en bonte versie van de soort Furcraea.  

 • Ananasplant: Agave soort in UV bestendige buitenversie, 90 cm hoog op voet 

 • Yucca: Agave soort als plant in plastic binnenpot in 40, 60 en 80 cm hoogte. Ook op voet in 100 cm hoogte en als boeket van 40 cm.  

 • Mini-agave in touwpotje: prijstechnisch scherp en kant-en-klaar arrangement  

 • overige succulenten die op Agave lijken zoals de Aloe Vera

Ga voor een woest wild effect met uw Agave kunst

Welke tropische groene oase gaat u maken met uw Agaves? Deze stoere rakkers uit mexico combineren geweldig met andere succulenten uit dat land, zoals de Cactus, de Aloe Vera of de stoere Yucca bijvoorbeeld. Door deze in een arrangement bijeen op te steken, kunt u een geweldige urban jungle met exotisch tintje creëren. Zo zien we onze Agaves maar al te vaak opduiken in zwembaden, bij zomerse evenementen of in tropisch getinte horecagelegenheden. Veelal geplaatst in hoogglans neutraal gekleurde bakken zodat alle aandacht naar deze robuust hoofdrolspelers uit kan gaan. Of plaats eens een prachtige Deluxe versie in een hoge zuil. Wedden dat dit meteen de aandacht vangt? Sierpotten gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout of terracotta aardewerk doen het ook altijd goed. Of ga voor een klassiek model in een eigentijds jasje met deze Doppio Bordo in de kleur cappuccino en ga voor de gulden middenweg!    

Agave kunstplant voor buiten? Zonbestendig graag! 

Ontzettend leuk toch die verschillende Agaves binnen in uw huis, horeca of bedrijf? Maar wat mooi is, moet natuurlijk ook zo mooi blijven, zelfs als het zonnetje schijnt! Maar dat is nu het grootste en meest bekende nadeel van kunstplanten: in de volle zon verkleuren ze binnen mum van tijd. Maar daar hebben wij nu iets op gevonden! Dankzij onze jarenlange kennis, ervaring en intensieve samenwerking met vaste leveranciers en fabriek hebben wij een unieke UV bestendige protector ontwikkeld. Door deze protector te verwerken in de kunststofdelen van onze planten kunnen wij verkleuring in de zon voor 8 jaar lang garanderen. En dat is een unieke belofte in de markt, want niemand durft dit nog te garanderen. Dus waarom zou u onze Agaves ook niet voor buitengebruik inzetten? Ga heerlijk los met uw creatieve ingevingen en ga bijvoorbeeld met dit UV boeket van 70 cm voor die tropische oase in uw tuin of bij uw zwembad.   

Agave kunstplant kopen? Natuurlijk met hoge kwaliteit  

Laten we eerlijk zijn…. met de toegenomen populariteit van kunstplanten ziet u ze ineens overal. In bouwmarkten, bij grote warenhuizen, woonwinkels en soms zelfs supermarkten. Een kunstplant kopen, kunt u dus overal. Maar met welk resultaat? Wilt u een goedkope plant waar u dwars doorheen kunt kijken, aan de achterkant kaal is, binnen enkele maanden in de zon verkleurt of waarvan de verschillende delen afbreken als u er maar eventjes aan zit? Die leveren wij niet. Gestoeld door onze jarenlange kennis en ervaring als verse bloementeler en met de nodige ontzag voor de natuur kunnen wij dit niet over ons hart verkrijgen. Zo mooi als bloemen, planten en bomen in het echt voorkomen, zo mooi willen wij ze als kunstwerk namaken. Dus ontwerpen we grotendeels zelf en laten we dit vervolgens exclusief voor ons en veelal volledig handmatig maken. 

Kunstplant Agave bestellen: soms met voordeel bij Maxifleur

Het resultaat van deze focus op resultaat? Unieke producten die onze showroom alleen halen als we ze zelf in huis willen hebben. Wij garanderen u dus een hoogwaardige en soms zelfs exclusieve kwaliteit, maar desondanks ook tegen de scherpste prijs. Wist u bijvoorbeeld dat als wij groot inkopen, u daar ook van profiteert? Zo geldt bij afname van meerdere van dezelfde soort vaak een lagere stuksprijs. Dit ziet u boven de winkelwagenknop en wordt direct verrekend. Daarnaast kan er soms sprake zijn van een leuke aanbieding, scherpe actie of afgeprijsd product. Deze plaatsen we in dat geval dan op onze Sale pagina. Uw Agave kunstplant eerst liever eerst in levende lijve ontmoeten? Dat kan in onze showroom waar meer dan 10.000 producten op voorraad klaarliggen om bewonderd te worden. Wist u dat wij bovendien ook projectbeplantingen voor grote bedrijven of horeca doen?   
Welkom bij 360°

Bezoek onze virtuele
showroom en laat u verrassen

Lees meer