Aloe Vera kunstplant

Een Aloe Vera kunstplant van uitzonderlijke kwaliteit gezocht? Dan mag u ons assortiment hoogwaardige Aloe’s zeker niet missen. Het zijn er niet ontzettend veel, maar wat we bieden is prachtig levensecht, erg gedetailleerd uitgewerkt en natuurgetrouw. Het bijzondere plantje dat reeds lang geleden al door Columbus ontdekt werd en aan boord werd meegenomen om de wonden van zijn bemanning te helen, heeft een geheel eigen karakter! Met zijn unieke blauwgroene en aan de randen gekartelde bladeren vrolijkt deze vetplant iedere ruimte op. Natuurlijk heeft u met een kunstplant Aloe Vera niet de geneeskrachtige eigenschappen van dit leuke plantje, maar ook het onderhoud nagenoeg niet! Even afstoffen af en toe en dat moet voldoende zijn. Wat een pracht en wat een praal. Gaat u voor een scherp geprijsde Aloe in pot of een exclusief deluxe kunstboeket?

Aloë Deluxe boeket 60 cm
€ 84,95 € 70,21 As low as € 82,50
Aloë Boeket 30 cm
€ 9,95 € 8,22 As low as € 9,50
Aloë Boeket 30 cm in pot
€ 13,95 € 11,53 As low as € 12,95
Aloë Deluxe boeket 70 cm
€ 199,95 € 165,25 As low as € 197,50

De Aloe in werkelijkheid? Vreemde eend in de bijt!

Eigenlijk is het maar raar… Zo’n populaire plant waarvan we de oorsprong eigenlijk niet kennen. Wat we wel weten, is dat de plant van zijn oorspronkelijke standplaats door reizigers meegenomen is naar andere plaatsen. Dat is ook de reden dat de Aloe Vera (vertaald betekent dit: echte Aloe) als plant nagenoeg overal ter wereld voorkomt. Bijnamen voor de Aloe Vera zijn ook wel de wonderplant vanwege zijn geneeskrachtige sap of de hitteplant omdat hij maanden zonder regen kan overleven in een zeer warm klimaat. De Aloe behoort tot de vetplanten, wat inhoudt dat de plant water in zijn bladeren opslaat. Hoewel de plant op een cactus lijkt, hoort het tot de groep van Affodil planten. Aloe Vera planten zijn te herkennen aan hun vele uitlopers en grijsgroene, rozetvormige bladeren rond de stam die wel 50 centimeter lang kunnen worden. De zijkanten van de bladeren zijn gekarteld. In het echt bevat het sap van de plant enorm veel waardevolle en geneeskrachtige stoffen.  

En dan onze Aloe Vera? Een waar kunstwerk!  

Zo’n prachtig, luchtzuiverend en geneeskrachtig plantje met authentiek en geheel eigentijds karakter? Daar kun je als maker en ontwerper van kunstplanten toch alleen maar ontzag voor hebben? Wij wel in ieder geval! Dus gaan wij er voor iedere Aloe Vera kunstplant eens goed voor zitten. Hoe ziet deze eruit en hoe kunnen we deze het beste en meest natuurgetrouw namaken? Welke materialen gebruiken we daarvoor en hoe gaan we deze sterk, zorgvuldig met de hand opbouwen en toch fraai verwerken tot een levensecht kunstwerk? Want we willen niet alleen dat de plant van hoge kwaliteit is en lang meegaat, maar ook dat het effect net echt is. Nauwelijks van echt te onderscheiden planten, dat is waar we voor gaan. Helaas kunnen we het geneeskrachtige sap nog niet nabootsen, maar de doorns op de randen van de bladeren prikken u in ieder geval niet!  

Kunstplant Aloe Vera: overal graag geziene gast

Wie voor een Aloe Vera kunstplant gaat, kan het niet snel fout doen. Of u de plant nu weggeeft in een fraaie sierpot of thuis met meerderen opsteekt tot een tropisch arrangement, een Aloe zal direct sfeer brengen. De plant met zijn onmiskenbare vlezige blauwgroene bladeren heeft een korte stam die aan de basis zijn uitlopers vormt. De bladeren zijn vaak opeengedrongen, eindigen in een smalle punt en laten aan de randen driehoekige, bleekgroene tanden zien. Ideaal om te plaatsen in wat voor interieurstijl thuis, op kantoor, in de horeca of waar dan ook. Zet bijvoorbeeld deze schitterende Agave Deluxe versie van 60 cm solitair schitterend in een prachtige sierpot of maak uw eigen arrangement door deze met meerdere andere boeketten op te steken. Zo kunt u volop variëren met hoogtes, breedtes, soorten, kleuren en uitvoeringen.     

Wat is ons aanbod aan Aloe Vera kunstplanten? 

Wie een Aloe Vera kunstplant zoekt, kan bij ons terecht voor een levensechte en zeer exclusief hoge kwaliteit. Maar in elke vorm, kleur, hoogte, breedte of uitvoering deze moet zijn? Ja, dat is aan u! Wij bieden in onze webshop in elk geval een hoogwaardig assortiment aan kunstplanten voor iedere smaak, soort, maat en toepassing. Wat te denken van onze boeketten met handige steker bijvoorbeeld? Deze zijn er in hoogtes van 30, 60 en 70 cm en in een normale en exclusieve deluxe versie. Waar de standaardversie een scherpe prijs-kwaliteitverhouding kennen, zijn de deluxe versies speciaal door ons ontworpen met onze focus op de allerhoogste luxe kwaliteit. Daarnaast bieden we ook twee aloes in pot, eentje in deluxe versie van 60 cm en eentje in 30 cm hoogte. Bijzonder is ook het Spicky Aloe Vera boeket, dat er qua uiterlijk weer iets anders uitziet. We vermelden hier ook de Haworthia Vetplant als boeket die nauw verwacht is met de Aloe.   

Dit kunt u als Aloe Vera kunstplant tegenkomen:

  • Aloe Vera kunstboeketten: zelf in pot of in arrangement te verwerken. In de hoogtes 30, 60 en 70 cm met steker. In standaard en deluxe versies

  • Aloe vera kunstplanten: in de hoogtes 30 en 60 cm. In een standaard en een Deluxe versie geleverd in een plastic binnenpot.   

  • Spicky Aloe Vera boeket 30 cm met steker.  

  • overige succulenten die op Aloe Vera lijken zoals de Agava en Haworthia. 

Welk Woest Wild Westen gaat u maken met uw Aloe?

Succulenten ofwel vetplanten, waaronder de Aloe Vera plant valt, zijn geweldige blikvangers en helemaal de trend van nu. Ze zijn extra gewild omdat ze door hun aparte, soms grillige vormen uitstekend passen om ze een sfeerbepalende rol in uw interieur te geven. Het zijn haast verstilde stukjes leven die iedere ruimte een bijzondere touch zullen geven. Ga bijvoorbeeld eens voor het Mexicaanse wilde westen met andere stoere succulenten zoals Agaves en Yucca’s en natuurlijk met de Cactussen. Dankzij de neutrale bladkleuren passen deze in werkelijk ieder interieur en combineren ze ook onderling geweldig. Wilt u juist meer kleur in huis, in uw horeca of op kantoor? Kies dan voor een mooie combinatie met bloeiende soorten! Succulenten zoals de Aloe Vera kunstplant komt het beste tot zijn recht in potten gemaakt van natuurlijke materialen in neutrale kleuren, zoals hier met een zwarte hoogglans sierpot bijvoorbeeld gedaan is.  

Die Aloes Vera kunstplanten….. da’s net echt! 

Springerig en vrolijk, dapper de droogste en heetste stormen doorstaan. Daar staat-ie dan: de echte Aloe Vera. Het vrolijke vetplantje zoals het al zo ontzagwekkend mooi in de natuur groeit. Daar hebben wij nu respect voor. En met dat in ons achterhoofd zullen we er alles aan doen om de kunstplant er precies zo op te laten lijken. Of misschien stiekem nog een stukje mooier. Voortgedreven door deze focus op een natuurgetrouwe kwaliteit en gestoeld op onze sterke basis als vroegere verse bloementeler ontwerpen we met levensecht effect. Zo zijn de deluxe versies stuk voor stuk door onszelf en eigenhandig ontworpen. Omdat we de aangeboden planten bij bestaande leveranciers niet goed genoeg vonden bijvoorbeeld. Het tekent onze instelling dat wij enkel gaan voor de allerhoogste en meest realistische kwaliteit. Zo besteden we bijvoorbeeld veel aandacht aan bladtekeningen, details en het zorgvuldig verlijmen van de kunststof delen. En die bladeren in verschillende groottes, diktes, groeifasen en kleuren? Dat is voor het meest realistische effect!  

Met kwaliteit ontworpen? Onze Aloe Vera kunstplant!

Producten die jarenlang mooi zijn en blijven zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Zo zou het moeten zijn als u een kunstplant in huis haalt. Anders had u net een echte kunnen halen, niet waar? Daarom besteden wij al onze aandacht aan de allerhoogste kwaliteit. Urenlang bestuderen we, ontwerpen we, wissen we weer uit en beginnen we weer opnieuw. Totdat we helemaal tevreden zijn en ons ontwerp naar onze fabriek in China kan. Want wat wij met onze ogen ontwerpen, kunnen zij met hun zorgvuldige en betrouwbare handjes precies zo maken. Exclusief voor ons, dat dan weer wel. Waardoor we uiteraard ook een uniek assortiment hebben, zowel in kwaliteit als in soort. Producten die u niet snel ergens anders tegenkomt. Welke criteria we daarvoor hanteren? Alleen als we ‘m zelf in huis willen zetten, dan mag-ie in onze showroom.   

Kunstplant Aloe Vera online bestellen? Soms voordeel

Leuk hoor, al die mooie producten van de allerhoogste kwaliteit. Maar weet u wat misschien nog leuker is? Als we er een aanbieding van maken! Nou, dat treft, want als u meerdere stuks bestelt, dan hanteren wij veelal een lagere stuksprijs. Want als wij groot inkopen voor u, dan is het wel zo eerlijk dat u daar ook van profiteert, toch? Daarom laten we u boven de winkelwagenknop van ieder product zien of en zo ja, welke staffelkorting wij hanteren. Daarbovenop bieden wij ook geregeld een leuke actie, aanbieding of afgeprijsd product. Deze kunt u vinden op onze Sale pagina.

Aloe Vera kunstplant kopen? Wij weten het wel…

Uw lang gedroomde Aloe Vera kunstplant online kopen bij ons? Een hele goede keuze, want dan weet u dat u de komende jaren een prachtig sieraad in huis of in het bedrijf heeft waar u niet naar om hoeft te kijken. Bij ons vindt u geen boompjes die aan de achterkant kaal zijn, planten waar u dwars doorheen kunt kijken of bloemen die totaal niet op de echte versies lijken, maar alle aandacht voor kwaliteit en dan ook nog eens tegen een uitstekende prijs. 

Hierdoor heeft ons familiebedrijf in de luttele jaren van ons bestaan uit kunnen groeien tot de marktleider als het gaat om de online verkoop van hoogwaardig kunstbomen en kunstplanten. Met vier verschillende online shops in Frankrijk, Duitsland, Engeland en Nederland zijn wij succesvol importeur, exporteur en leverancier aan particuliere en zakelijke klanten. Zo doen we ook grote project beplantingen voor horeca en bedrijven. Kom anders zelf eens kijken in onze showroom met ruim 10.000 producten op voorraad.   

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer