Anthurium

Anthurium kunstplant

Anthurium kunstplant van uitzonderlijke kwaliteit met net dat beetje extra gezocht? Wat een uitkomst, want dan valt u bij ons met uw neus in de boter. Want niet alleen bieden we een ruime keuze in verschillende soorten, maten en kleuren, maar ook diverse uitvoeringen levensechte Anthurium kunst. 

Zo vindt u in ons assortiment natuurlijk de kunstplant Anthurium in velerlei gedaantes, maar ook uiteenlopende boeketten met handige stekers en prachtige kunsttakken. Een geweldige basis dus om uw creatieve geest de vrije loop te laten. 

Wordt het een solitaire presentatie in een prachtige sierpot, een stralend middelpunt in een fantastisch boeket of een kleurrijk accent in een groene wand? 

U mag het zeggen….  

Kunst Anthurium deluxe 50 cm rood
€ 44,95 € 37,15 As low as € 42,50
Anthurium Deluxe kunstplant 80 cm rood
€ 99,95 € 82,60 As low as € 97,50
Anthurium boeket 40 cm rood
€ 15,95 € 13,18 As low as € 14,96
Anthurium Deluxe kunstplant creme 50cm
€ 44,95 € 37,15 As low as € 42,50
Anthurium Deluxe kunstplant 80 cm creme
€ 99,95 € 82,60 As low as € 97,50
Anthurium Jungle King kunstplant 100 cm
€ 117,50 € 97,11 As low as € 114,95
Anthurium kunsttak S 50 cm roze-groen
€ 3,50 € 2,89 As low as € 3,30
Anthurium kunstplant M 55 cm burgundy
€ 4,95 € 4,09 As low as € 4,76
Anthurium kunstplant 40 cm crème in 10 cm kweekpot
€ 19,95 € 16,49 As low as € 18,95

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Anthurium kunstplant S 50 cm wit-groen
€ 3,50 € 2,89 As low as € 3,30
Anthurium kunstplant 40 cm rood in 10 cm kweekpot
€ 19,95 € 16,49 As low as € 18,95
Anthurium kunstplant M 55 cm wit-groen
€ 4,95 € 4,09 As low as € 4,76
Anthurium boeket 40 cm crème
€ 15,95 € 13,18 As low as € 14,96
Anthurium Clarinervium Guirlande 110cm
€ 13,95 € 11,53
Anthurium Clarinervium hanger 80cm
€ 24,95 € 20,62
Anthurium Clarinervium bkt 30cm
€ 6,95 € 5,74
Anthurium Clarinervium kunst boeket 35cm
€ 9,95 € 8,22

Persoonlijk kleur bekennen: kunstplant Anthurium

Het mooie plantje Anthurium, met die oh zo mooie bloemen met hun op Flamingo lijkende schutbladeren die zo prachtig afsteken tegen het felgroen gekleurde blad. Al jaren zijn er bij Maxifleur gek op. Met hun eigenwijze staartjes als bloemen die vrolijk kwispelen boven het ruwe en vaak felgekleurde schutblad schitteren ze in iedere ruimte en voor ieder doel. Waar de ene soort in ons assortiment enkel reusachtige bladeren met een tropisch uiterlijk laat zien, zijn alle andere soorten stuk voor stuk bloeiend. Van zacht subtiel crèmekleurig tot warm wijnrood, maar ook intens rood en verleidelijk groen-roze. En dan is onze Anthurium kunst er ook nog eens in verschillende maten en uitvoeringen. Dus worden het kunsttakken die u verwerkt in een oogverblindend boeket, een kleurrijke afscheiding met kleine boeketten in verschillende kleuren of een grote plant voor een schitterende solo-optreden.


Anthurium in levende lijve: natuurlijke schoonheid

De Anthurium is een prachtige plant die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt en wel 600 verschillende soorten telt. De naam komt uit het Grieks en verwijst naar de vorm van de bloemen: Anthos(=bloei) en Oura (= staart). De plant wordt alom gewaardeerd vanwege haar prachtige ‘bloemen’. Deze bloemen van de in Nederland ook wel genoemde Flamingoplant, zijn ongeveer 3 mm en groeien op een vlezige bloeikolf (spadix) met een schutblad (spatha) eromheen die verschillende kleuren kan hebben. Dit is karakteristiek voor de Araceae en Aronskelkachtigen, waarvan de Anthurium familie is. De meeste soorten hebben een wat minder opvallend schutblad, maar enkele soorten laten juist een felgekleurd roze, rood of diep zwart zien. Deze kleur kan veranderen, afhankelijk van in welke bloeistadium de plant zit.  

En dan nu onze versie….. Anthurium kunstig toch? 

Ja, wie onze kunstplant Anthurium zo voor het eerste ontmoet, zal ongetwijfeld even goed moeten kijken. Dit kan toch niet waar zijn? Is dit een kunstplant? Jazeker, bij Maxifleur is het onze ambitie om onze producten zo natuurgetrouw mogelijk na te bootsen. Soms zo dat ze bijna nog beter zijn dan het origineel. Vervolgens worden onze Anthuriums met de uiterste zorg in onze eigen fabriek en met de hoogste kwaliteit materialen handmatig vormgegeven. Zo ontstaan prachtige kunstproducten die voldoen aan uw allerhoogste eisen wat decoratieve waarde, duurzaamheid, levensduur en onderhoudsgemak betreft. Last van uitgebloeide bloemen of afgestorven bladeren heeft u niet. Enkel een wekelijkse stofbeurt houd uw anthurium kunstplant jarenlang in topconditie.        

Kijk wat we aan Anthurium kunstplanten hebben

Alle soorten van de Anthurium namaken was ons iets teveel van het goede, maar de mooiste soorten hebben wij speciaal voor u in huis gehaald. Het voert wat ver om hiervan alle latijnse namen te gebruiken, dus bieden we ze in onze webshop aan op type kleur. Zo kunt u bij de alle bloeiende kunstplanten kiezen uit crème en rood als kleur en bij de kunsttakken uit een intens wijnrode kleur, crème of een groen met roze kleur. Ook bij de verschillende boeketten met steker is de kleurkeuze rood of crème. Zo zijn de kunsttakken Anthurium de ideale basis in ieder trendy boeket, de verschillende boeketten leuke opstekers voor uw creatieve buien en bijvoorbeeld deze hogere kunstplant Anthurium wit prachtig naast de balie van uw kantoor. Door welke vrolijke variant van de Flamingoplant laat u zich verleiden dit keer? 

Dit is de keuze aan Anthurium kunst:

  • Anthurium kunstboeket met steker: twee verschillende soorten in 40 cm hoogte, in crème of rood. Te verwerken in arrangementen.

  • Anthurium Kunstplant in plastic binnenpot: in hoogtes van 40 cm in normale versie, hoogtes 50 en 80 cm in Deluxe versie. Allemaal keuze uit crème en rood. Direct in sierpot te plaatsen. 

  • Kunsttakken Anthurium: 2 kunsttakken wit-groen 50 en 55 cm, 1 kunsttak roze-groen 50 cm en 1 kunsttak burgundy 55 cm. 

  • Anthurium Jungle King plant: niet-bloeiende soort uit de Anthurium familie, 100 cm hoogte. In plastic binnenpot dus direct in sierpot te plaatsen. 

Anthurium kunstplant als vertrekpunt voor úw fantasie

Zeg nu zelf, deze vrolijke topper verdient het toch niet om buitengesloten of vergeten te worden? Met zulke mooie bladeren en bloemen is de flamingoplant een graag geziene gast in ieder arrangement. En dan hebben we dit fijne plantjes ook nog eens in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van wat u er allemaal mee wilt doen. Zo kunt u het natuurlijk bij een solitaire schittering in uw vensterbank thuis houden of als onderdeel van een complete urban jungle in de horeca inzetten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vrolijk boeketje op tafel in uw restaurant of op de balie van uw bedrijf? Of een groene urban jungle met fel kleuraccent bij uw tropisch zwemparadijs? Ook bedrijfsmatig is de Anthurium een steeds gewildere plant. Hoe leuk zou uw groene wand van uw kantoor hiervan opvrolijken? En wat te denken van die Jungle King als tropische verrassing in een bijpassende sierpot?    

Zeg, die kunstplant Anthurium: mag het ietsje meer zijn?

Een hoge kwaliteit. Dat krijgt u sowieso bij al onze planten en bomen. Want hoe kan een kunstversie nu anders de werkelijkheid zo goed en waarheidsgetrouw mogelijk benaderen. Dus kijken we nauwkeurig naar alle details en selecteren we onze producten stuk voor stuk zelf. Zijn we niet tevreden met wat er is? Dan ontwerpen we het liever zelf en laten we dit vervolgens exclusief voor ons maken. Zo zijn onze Deluxe uitvoeringen van onze producten veelal zelf ontworpen en dus uniek. Ook worden de Deluxe planten nog gedetailleerder en en met een voller uiterlijk vormgegeven zodat ze er nog luxer en rijker uitzien. Zo telt deze Anthurium Deluxe crème van slechts 50 cm hoogte maar liefst 22 bladeren in verschillende kleurschakeringen en 8 bloemen in verschillende groeifasen. Wat een prachtplaatje, niet waar?    

Onze Anthurium kunstplant in de mix? Ja, natuurlijk!

Ook een kunstplant Anthurium kopen bij ons? We raden u aan dan eerst te bepalen wat u wilt creëren en welk product en welke uitvoering daarvan u daarvoor nodig heeft. U kunt middels de zoekbalk boven zoeken, maar ook met het handige menu links. Daar kunt u ook verschillende criteria instellen, zoals soort, hoogte, diameter, prijs en toepassingsruimte. Heeft u uw mooie kunstanthurium gevonden? Dan is wel zo handig om meteen een bijpassende sierpot, bak of vaas mee te bestellen.  Aan de linkerkant bij ieder afzonderlijk product kunt u vaak combinaties met onze plantenbakken vinden. Ideaal voor de solitaire presentaties en ook veel verkocht bij deze plant is de Tondo Veneto. Ook kunt u natuurlijk zelf inspiratie opdoen en in onze collectie plantenbakken snuffelen. Heeft u een groot project en ons advies en ervaring nodig? Wij doen ook zakelijk projectbeplantingen! 

Anthurium kunstplant bestellen met korting? Jazeker

Zo’n geweldige aanwinst in uw interieur, dat verdient toch iedereen? We kunnen ons dan ook best voorstellen dat u er meerdere van deze leuke plant of kunsttak zoekt. Hoewel we voor ieder product veelal al de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs in de markt bieden, is er nog meer voordeel te vinden. Want wat nu als u meerdere stuks van hetzelfde product nodig heeft? Dan beloven wij in de meeste gevallen een lagere stuksprijs. Deze staffelkorting staat bij ieder product vermeld en wordt automatisch verrekend met uw aankopen in uw winkelwagen. En dan heeft u met korting toch een hoogwaardig en veelal uniek exclusief gemaakt product in huis! Nog meer voordeeltjes zijn geregeld te vinden op onze Sale pagina. Houd deze vooral in de gaten voor een leuke actie of afgeprijsd product. Heeft u een groot project en ons advies en ervaring nodig? Wij doen ook zakelijke projectbeplantingen! 

Kunstplanten Anthurium: duurzaam gekleurd

Vraag 9 van onze 10 klanten wat ze het meeste waarderen van Maxifleur kunstplanten en zei zullen ongetwijfeld de kwaliteit beroemen. Want de allerhoogste en veelal exclusief voor ons gemaakte kwaliteit bieden in kunstgroen is onze ambitie en onze focus, iedere dag weer. Zo staan we’s morgens vaak op met een hoofd vol nieuwe ontwerpideeën en gaan we naar bed om er ‘s nachts nog een paar te verzinnen. Zo doen we iedere dag onze uiterste best om onze creaties van daarvoor nog eens te overtreffen. Niet voor niets zijn we marktleider als het gaat om hoogwaardig kunstgroen voor particulieren en zakelijke klanten. Want niet alleen moet een plant van ons mooi zijn, maar ook heel erg lang mooi blijven. Dus bij ons geen armetierige boompjes met kala achterkanten, bosjes bloemen die al uit elkaar vallen als u ernaar kijkt of kunstplanten waar u dwars doorheen kijkt. Ook proberen we om ieder product zo waarheidsgetrouw te laten zijn aan het origineel. Onze harde eisen om al deze kwaliteit te waarborgen? Alleen als we de plant zelf in huis zouden halen, dan mag-ie in ons assortiment!

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer