Bamboe

Bent u op zoek naar een schitterende bamboe kunstplant?

Dan bent u één van de velen, want iedereen wil tegenwoordig bamboe. Toch kunt u nog steeds opvallen met een luxe variant die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Maar waarom zou u nu voor die van ons kiezen?

Uit welke soorten kunt u eigenlijk kiezen en wat zijn de verschillen? Laat u inspireren….


Bamboe. Hoog, laag, dik en dun. Als u denkt dat de verschillen tussen de bamboes hiermee ophouden heeft u het mis.

Ook wat bamboeplanten betreft zijn er verschillende soorten die allemaal een andere uitstraling hebben.

En dat geldt helemaal als we het over kunstbamboes hebben. Wist u dat daar grote kwaliteitsverschillen tussen kunnen zitten?Kijkt u maar eens een goedkope huis-tuin-en-keuken bamboe uit een bouwmarkt of tuincentrum.

Maar al te vaak kijkt u er dwars door de heen of is alleen de voorkant gevuld en de achterkant leeg en lijken zowel de stammen als de bladeren totaal niet echt.

Wat zonde, dan had u beter een echte bamboe kunnen nemen, niet waar?


De mooiste Bamboe bladeren

Daarom hebben wij onze bamboeplanten speciaal laten ontwerpen en maken met de allerhoogste kwaliteitsnormen in ons achterhoofd.

Kwaliteit die tot in de kleinste details perfect verwerkt wordt.

Zodat het resultaat levensecht en niet van echt te onderscheiden valt. 


Wist u bijvoorbeeld dat onze Deluxe Bamboe van 150 cm zeker 1400 blaadjes verdeeld over 8 stammen heeft? Een ongeëvenaard rijkgevulde plant die u van alle kanten een weelderig uitzicht. Maar kijkt u ook eens naar de prachtige kunstzijden bladeren die delicaat geweven zijn en ieder met de hand zorgvuldig op de verlijmd zijn. Voelt u er maar eens aan… die zullen niet snel loslaten of stukgaan. 

Naast de kwaliteit is ook de soort bamboe van belang voor de uitstraling. Zo hebben wij in ons assortiment de Royal bamboe, de bestverkochte bamboesoort in onze collectie. Verkrijgbaar vanaf 120 cm tot en met 475 cm.

De kleinste afmeting telt al 8 bamboestokken waartussen dan nog als extra jonge bamboescheuten te zien zijn. Echter dan dit kunt u het niet krijgen. 


Bekijk hier de mooiste bamboes