Clusia Kunstplanten

Met hun prachtige bladeren vullen ze iedere ruimte moeiteloos met sfeer…. Deze Clusia kunstplant is dan ook prachtig om thuis, het werk, uw horeca of recreatie te decoreren. Het grote voordeel van kunstplanten is dat u er nagenoeg geen onderhoud van heeft, dit in tegenstelling tot een levende plant. Die zult u op zijn minst water moeten geven en oude bladeren moeten opruimen, maar met een beetje pech zult u ook moeten snoeien of verpotten. Tja, en dan zult u net zien dat uw planten het ondanks al deze tijd en moeite na toch niet redden en roemloos ten onder gaan. Dat is jammer! Met onze Clusia kunstplanten heeft u dit probleem gelukkig niet. Dankzij de hoge kwaliteit en hoeveelheid gebruikte materialen heeft iedere plant een luxe uitstraling die nauwelijks van echt te onderscheiden valt. U vindt deze Clusia kunstplanten in het assortiment in de uitvoering als plant, boeket, soms zelfs als tak of bloeier, als kunst hangplanten, kunstpalmen en kunstbomen. Voor welke versie valt u?          

Clusia kunstplant 40cm in pot 10cm
€ 24,95
Clusia deluxe kunstboom 120cm
€ 167,50
Clusia bol kunstplant 55cm
€ 127,50

Ons assortiment Clusia kunstplanten

Wie bij Maxifleur in het assortiment zoekt, zal zich verbazen…. Zoveel Clusia kunstplanten, zoveel maten, zoveel uitvoeringen en zoveel toepassingen als u zult vinden. Van voordelige promoversies kunstbomen voor binnen tot luxe kunstplanten voor buiten, van kunst hangplanten gemaakt van brandvertragende materialen tot kunstpalmen als onderdeel van uw interieurbeplanting in uw horeca, van stekers voor groene muren tot bloeiers in mooie bijpassende sierbakken. Dat wordt dus nog lastig kiezen! Maar dankzij ons uitgebreide zoekmenu vindt u uw geliefde kunstplant Clusia snel en gemakkelijk genoeg. Selecteer eerst de uitvoering die u zoekt. Daarna kunt u uw zoekopdracht via de filters links nog verder specificeren. Uw kunstplant Clusia uitzoeken op basis van hoogtes, diameters, prijzen, subcategorieën en zelfs het Clusia toepassing of de ruimte? Het kan allemaal! En iedereen zich maar afvragen hoe u deze plant toch altijd maar zo moeiteloos mooi houdt.    

Deze Clusia kunstplanten zijn nog specialer!   

Zoekt u een Clusia kunstplant die nog net even iets specialer is dan ons toch al bijzondere en hoogkwalitatieve assortiment? Dat kan zeker als u kijkt naar onze deluxe versies. Dit zijn onze absolute paradepaardjes die zo levensecht lijken dat niemand het verschil met het origineel niet zult merken. Bij deze versies hebben we werkelijk kosten noch moeite gespaard. Zo zijn deze Clusia kunstplanten veelal eigenhandig door onszelf ontworpen en exclusief voor ons gemaakt. Deze unieke planten zult u dus nergens ergens anders tegenkomen. Maar ook de kwaliteit en hoeveelheid gebruikte materialen zijn van zo’n torenhoog niveau dat u een wel heel volle plant met luxe uitstraling krijgt. En wist u dat wij ook UV-proof Clusia kunstplanten voor buiten aanbieden? Deze planten zijn speciaal met onze protector bewerkt waardoor ze gegarandeerd 8 jaar lang beschermd zijn tegen zonverkleuring. En dat is toch precies wat u zoekt als u ze in het felle zonnetje wilt plaatsen?  

Vergeet de verpakking niet bij uw kunstplant Clusia

Leuk! gefeliciteerd! U heeft uw gedroomde Clusia kunstplanten gevonden. Maar vergeet u niet iets? Juist, want u laat uw geliefde kunstplanten toch niet in de kou staan? Welnee, die verdienen een toepasselijke en fijne verpakking! Dus hup, op ontdekking in ons online aanbod plantenbakken. Pak die plant, pak die bak en combineer er lekker op los! Bij ieder product in onze webwinkel kunt u enkele voorbeelden en onze suggesties voor bijpassende potten en bakken vinden. Ook onze instagram kan u op leuke ideeën brengen. Of gebruik onze online plant-/pot configurator om de ideale combinatie te vinden. Toch nog een twijfel over hoe de uitgekozen combinatie er bij u uit zal zien? Maak dan vooral vrijblijvend gebruik van onze augmented reality. Met deze techniek kunt u de uitgekozen planten en potten virtueel in uw eigen omgeving beleven zodat u zeker weet dat uw plant qua stijl en afmeting in uw ruimte past! 

Clusia kunstplanten bestellen? Daarom Maxifleur

Een uitzonderlijke en veel unieke kwaliteit. Daar staan wij voor bij Maxifleur Kunstplanten. Dat is hoe we het graag zelf zouden willen en daarom werken we hier iedere dag vol passie aan. Met onze vroegere kennis en ervaring als versteler van bloemen hebben wij hiervoor een stevige basis van waaruit wij deels ons eigen assortiment ontwerpen. Geen wonder dat we al jarenlang marktleider zijn op het gebied van hoogwaardig kunstgroen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo kunnen we niet alleen uw interieur thuis vergroenen, maar bijvoorbeeld ook grote projectbeplantingen voor uw horeca of bedrijf verzorgen. Uiteraard kunt u hierbij profiteren van voordelige staffelprijzen. Wilt u graag zien welke kunstplanten wij bieden en horen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Aalsmeer. Hier staan meer dan 10.000 producten voor u uitgestald om kennis te maken met u. Komt u ze hier in levende lijve ontmoeten of loopt u liever een virtuele rondje vanaf uw bank thuis? Alles is mogelijk!

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer