Kunst Druivenblad

Druivenblad is het blad van de druivenstruik. Meestal groeien druiven “aan stok” en geven veel blad. Een mooie plant om te gebruiken om een Mediterrane sfeer te creëren.

Een kunstige Druivenplant die zo natuurgetrouw is nagemaakt dat deze levensecht lijkt. De nerven en tekening van het kunstzijden blad laten de Druivenbladeren tot leven komen. Welk Druivenblad is uw favoriet?

 

Kunst Druivenblad hanger 65cm - roze
€ 13,95
Herfst kunst druivenblad hanger 95cm
€ 19,95
Druivenblad kunst hangplant 170cm - groen
€ 42,50
Kunst Druiventak 65cm
€ 7,95
Druivenblad guirlande kunsthanger 180cm - groen
€ 12,95
Diamond druiven kunsthanger 90cm
€ 25,95
Druiven  deluxe kunsthanger 100cm
€ 37,95
Diamond druiven kunstguirlande 180cm
€ 15,95
Druivenblad Guirlande kunsthanger 180cm - groen
€ 12,50

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Druivenblad kunst hangplant 90cm - groen
€ 19,95
Druivenblad kunst hangplant 130cm - groen
€ 28,95
Kunst Druivenblad Guirlande hanger 180cm - roze
€ 12,95

Assortiment Druivenblad

Met hun prachtige bladeren vullen ze moeiteloos iedere ruimte met sfeer. De Druivenbladeren zijn niet alleen prachtig, maar ook nog eens heel handig om ongewenste objecten, zoals buizen, op een natuurlijke manier weg te werken.

Bij Maxifleur vindt u een ruim assortiment aan Druivenbladeren. Wij hebben verschillende druivenhangers, maar ook druivenbomen. Veelal exclusief door ons ontworpen, dus uniek in hun soort. Om onze hoge kwaliteit te waarborgen, luisteren wij goed naar wat onze klanten en trouwe fabrikanten te vertellen hebben. Zo zorgen we ervoor dat we altijd met fantastische producten aansluiten op de wens van onze klanten.

Onderhoudsvrije Druivenbladeren

Het grote voordeel van kunstplanten is dat u er nagenoeg geen onderhoud aan heeft, dit in tegenstelling tot levende planten. Die zult u op zijn minst water moeten geven, oude bladeren moeten verwijderen, zorgen dat deze genoeg zonlicht krijgen en met een beetje pech zult u de planten moeten snoeien of verpotten. En met een beetje pech, en ondanks alle tijd en energie redden uw planten het niet. Frustrerend! Met onze kunst Druivenblad voorkomt u deze frustratie. De kunstplant gaat jarenlang mee zonder dat u daar ook maar enige moeite voor hoeft te doen. Hooguit wekelijks de bladeren afstoffen. En mocht u dit een keer vergeten is dat geen ramp. Dat overleeft deze kunstdruif wel.

 

Levensechte druivenbladeren

Dankzij de hoge kwaliteit heeft onze kunst Druivenblad een luxe uitstraling welke nauwelijks van echt te onderscheiden valt. De bladeren hebben een mooie, gedetailleerde bladprint en zijn frisgroen of oranje/rood van kleur. Door de diversiteit qua afmeting en kleurstelling, ziet de kunst druivenblad er natuurlijk uit.

 

Druivenblad bestellen bij Maxifleur

Een uitzonderlijke en veel unieke kwaliteit. Daar staan wij voor bij Maxifleur. Dat is hoe wij het graag zelf zouden willen en daarom werken we hier iedere dag vol passie aan. Met onze vroegere kennis en ervaring als versteler van bloemen hebben wij hiervoor een goede basis waaruit wij deels ons eigen assortiment ontwerpen. Wilt u graag zien welke kunstplanten wij bieden? En horen naar de verschillende mogelijkheden? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Aalsmeer. Hier staan onze producten voor u uitgestald zodat u ze in levenden lijve kan bewonderen.

 

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer