Rating 9.28 out of 10,
based on 384 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 384 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Kunst Hangplanten

Kunst hangplanten zijn er in vele soorten en maten. Bij Maxifleur vindt u een ruim assortiment hangplanten van hoogstaande kwaliteit. Kunst hangplanten zijn ideaal om op een eenvoudige manier een ruimte te decoreren. Ook werkt u er ongewenste objecten, zoals buizen, op een natuurlijke manier mee weg.

Maxifleur is dé specialist op het gebied van kunst hangplanten. Sinds 1991 zijn we al bezig met het ontwerpen en produceren van kunstbeplanting die er realistisch en natuurlijk uitziet. Door een nauwe samenwerking met de fabrikant houden wij de kwaliteit hoog en bieden wij kunst hangplanten aan tegen scherpe prijzen.

Kunst Hangplanten

In ons assortiment kunst hangplanten vindt u verschillende soorten planten geschikt voor vele toepassingen. Wat denkt u van de groene Scindapsus? Deze kunst hangplant is ideaal als decoratie bij uw zwembad. De Scindapsus is ook voor andere ruimtes een geschikte hangplant. Bent u op zoek naar een hangplant die niet in ons assortiment staat?
Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 085-4019712. Onze ontwerpers helpen u verder en maken voor u de perfecte kunstplanten.Voordelen ten opzichte van echte planten

De kunst hangplanten van Maxifleur brengen vele voordelen met zich mee in vergelijking met echte hangplanten. Ze zijn eenvoudig in onderhoud omdat ze geen water of zonlicht nodig hebben. Ze verwelken niet bij te weinig onderhoud en blijven daarom altijd mooi. Daarbij zijn de kunst hangplanten vochtbestendig en hebben ze geen last van temperatuurschommelingen. Hierdoor zijn ze geschikt voor vele interieurs en vele situaties. Het enige wat u hoeft te doen is de kunstplanten stofvrij houden. Dit kunt u doen met speciale schoonmaakproducten die de kunstplanten geen schade toebrengen. Zo houdt u uw kunstplanten altijd mooi en kleurrijk.Kunst hangplanten in onze showroom

Benieuwd naar hoe een kunst hangplant eruit ziet? Neem dan een kijkje in onze virtuele showroom Wilt u de planten liever in het echt zien? Kom dan kijken in onze showroom van 1.000m2 in Rozenburg (NH).


Bij Maxifleur vinden wij het belangrijk om de kwaliteit van onze kunstplanten te waarborgen. Dit doen wij door goed te luisteren naar wat onze klanten en fabrikanten te vertellen hebben. Zo zorgen we ervoor dat we altijd met fantastische producten aansluiten op de wens van onze klanten.