• Alle producten worden
  gemodelleerd geleverd
 • Niet van echt
  te onderscheiden
 • Meer dan 9400 producten
  uit voorraad leverbaar
 • Gratis beplantingsadvies
  bij u op locatie
 • Gratis verzending
  vanaf € 100,-

Kunst Hangplanten

Bij Maxifleur vindt u de mooiste kunst hangplanten en kunstslingers van de hoogste kwaliteit! Met de prachtige kunst hangplanten en kunstslingers van Maxifleur kunt u op een eenvoudige manier ook kleine hoekjes decoreren of bijvoorbeeld de wat minder mooie elementen van een ruimte, zoals verwarmingsbuizen, wegwerken.

Uiteraard zijn onze kunst hangplanten ook uitermate geschikt voor decoratie in een restaurant, kantoor, showroom of natuurlijk uw woning. Zo kunt u met de hangpetunia bijvoorbeeld een prettige sfeer creëren op allerlei verschillende locaties.

Kunst Hangplanten

Bent u op zoek naar een geschikte kunst hangplant? Hierboven treft u ons prachtige assortiment kunst hangplanten en kunstslingers aan. Deze selectie kent mooie variatie in keuze, hoogte en prijs. Zo treft u hieronder hangplanten die variëren van 75 cm tot 180 cm en die al beginnen bij een prijs van €10,95. Deze kunst hangplanten kenmerken zich vooral door de uitzonderlijke kwaliteit. De hangplanten zijn namelijk bijna niet te onderscheiden van een echte hangplant. Wilt u toch eerst de kwaliteit in het echt beoordelen? Dan kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze showroom, waarin we al onze kunstplanten presenteren.

Daarbij zijn onze kunstplanten vrijwel onderhoudsvrij! Water geven en zorgen voor een plek met voldoende zonlicht behoren tot het verleden. Ook temperatuurschommelingen zijn geen probleem en onze kunst hangplanten zijn bovendien bestand tegen vocht. Het enige onderhoud dat nog moet gebeuren is de kunst hangplanten af en toe afstoffen. Zo creëert u dus de sfeer die u wilt op de plek waar u wilt. Doordat onze kunstplanten bijna niet van echt zijn te onderscheiden heeft u ook met onze kunst hangplanten een natuurlijke uitstraling te pakken. Ook hebben uw gasten, personeel of bezoekers geen last meer van mogelijke allergische reacties zoals dat bij echte planten het geval kan zijn.

Bent u op zoek naar een specifieke kunst hangplant die u niet in ons overzicht terugvindt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer aan de bovenzijde van deze pagina, of door een mail te sturen naar info@maxifleur.nl. Maxifleur heeft namelijk het grootste assortiment kunstplanten en kustbomen van Nederland. Daarnaast hebben wij meer dan 9400 kunstplanten en kunstbomen op voorraad!

Wij weten zeker dat u bij ons altijd een kunst hangplant vindt die aan uw wensen voldoet. Maxifleur is dan ook al sinds 1991 gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van natuurgetrouwe kunstplanten die vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn.