Kunst hangplanten in pot

Wat zult u dit jaar nu weer eens geven als cadeau of relatiegeschenk? Of zoekt u misschien voor uzelf een compleet groenarrangement inclusief sierpot? Dat kan! Speciaal voor al die twijfelaars, gemakpakkers en / of ludieke cadeaugevers hebben wij namelijk een assortiment met kant-en-klare arrangementen met kunstgroen inclusief pot of bak samengesteld. Wilt u het dit keer wel eens breed laten hangen, kies dan voor onze kunst hangplanten in pot. Dit zijn geweldige arrangementen waarin wij de leukste hangplanten hebben gecombineerd met de mooiste en meest bijpassende potten en toebehoren. Zodat u ervan verzekerd bent dat deze altijd goed combineren met elkaar. Hoeft u alleen maar te zeggen welke uw favoriet is en wij doen de rest!

Tradescantia Zebrina kunsthanger 45cm
€ 6,95
Philodendron kunst hangplant 50cm
€ 9,95

Kunsthangplanten in pot? Pak bak, puur gemak!

Laten we wel wezen… Wie een beetje een druk huishouden, al dan niet met kinderen, een drukke baan of horeca met veel bezoekers heeft, kan zijn energie en tijd wel ergens anders aan besteden. In elk geval niet aan het uitzoeken van de beste bijpassende sierpot bij uw kunstplant. Maar ja, als u geen kenner bent, dan zal een beetje combineren toch wat tijd en aandacht van u vergen. Want met zo’n uitgebreid assortiment als bij ons bent u daar nog wel eventjes zoet mee. Tenzij u kiest voor onze complete arrangementen met kunsthangplanten in pot. Dit zijn door ons speciaal samengestelde arrangementen waarin we de leukste hangplanten bij de leukste en meest bijpassende potten al voor u hebben uitgezocht. Wij kennen tenslotte ons assortiment van binnen en van buiten en kunnen dus heel goed inschatten welke sierpot het beste bij welke kunst hangplant past. En daar profiteert u van als u kiest voor dit kant-en-klare gemak! U weet hiermee immers zeker dat u een winnende combi in huis haalt!

Kunst hangplanten met pot?

Met onze jarenlange ervaring als professionele versteler van bloemen en later kunstbloemenleverancier weten we immers exact welke kunst hangplanten in welke pot het mooiste uitkomen. Deze kiezen we zorgvuldig uit en modelleren die in de juiste vorm zodat het geheel er op zijn mooist uitziet. Zo is een compleet arrangement met kunst hangplanten in pot altijd een garantie voor de juiste stijl en sfeer in huis, op de zaak, in uw horeca of winkel of waar dan ook. U heeft tenslotte alleen maar het arrangement te kiezen die het beste bij uw smaak, huis- of interieurstijl en de afmetingen van de ruimte past! Maar wat te denken van origineel cadeau of relatiegeschenk? Altijd maar die flessen wijn en boeketten verse bloemen die binnen een week alweer weg zijn, dat kan toch ook anders? Jazeker, want met onze arrangementen kunsthangplanten met pot geeft u niet alleen iets origineels, maar ook iets wat de ontvanger direct kan neerzetten en van kan genieten. Wedden dat u hoge ogen gooit met uw originele geschenk?

Voordelen kunst hangplanten met pot

  • - Gemakkelijk: U heeft zelf maar weinig te doen. Kijken, vergelijken, beslissen en ophangen….is vrijwel het enige wat u hoeft te doen. Wij doen de rest!

  • - Tijdsbesparing: Een bijpassende bak of sierpot bij een plant zoeken? Dat is doorgaans niet 1,2,3 gedaan. Die tijd bespaart u zichzelf met onze arrangementen.

  • - Origineel: Zeg nu zelf…. heeft u ooit iemand zo’n cadeau, giveaway of relatiegeschenk zien geven? Nee, toch? Nou, dan... durf te geven! De ontvanger zal u ongetwijfeld erg dankbaar zijn.

  • - Uniek: Waar de standaard kunstplanten langzaamaan steeds meer bouwmarkten en woonwinkels veroveren, vindt u bij ons nog een deel dat exclusief voor ons ontworpen en aan ons geleverd is.

  • - Compleet: U zoekt een kunstplant uit en krijgt daar direct de best bijpassende bak of pot bij. Hoeft u deze alleen maar zelf neer te zetten en ervan te genieten.

Aanbod kunst hangplanten inclusief pot

Onze kunsthangplanten en sierpotten zijn er in velerlei soorten en maten. Maar wees gerust…. met onze jarenlange kennis en kunde hebben wij al de beste passende combinatie voor u gemaakt. Van een breed, maar kort varenarrangement opgestoken in een flinke mosbol tot een ellenlange, maar smalle rhipsalis in een bescheiden sierpotje en alles daartussenin. Wij weten immers als geen ander in welke pot of bak een kunsthangplant het beste tot haar recht komt. Hoeft u enkel op de gewenste toepassing, lengte, diameter, kleur, potmaat of prijsklasse te zoeken. Heeft u ook gezien dat we enkele kunsthangplanten in pot met speciale eigenschappen bieden? Zo hebben we bijvoorbeeld speciaal voor horeca, evenementen en recreatie kunst hangplanten inclusief pot gemaakt van brandvertragend materiaal. Maar ook kunt u met onze deluxe uitvoeringen van de arrangementen, waarbij we geen enkele kosten noch moeite gespaard hebben, nog eens extra luxe uitpakken. En wat te denken van die fijne UV-proof kunst hangplanten in pot? Dit zijn kunsthangplanten die zijn bewerkt met onze unieke protector waardoor de gegarandeerd 8 jaar lang vrij van zonverkleuring zijn.

Kunst hangplanten met pot.. mix & match!

Geweldig. U hoeft werkelijk het meest fantastische arrangement met een bepaalde soort kunst hangplant in pot gezien. Direct kopen en meenemen, toch? Maar wacht even… Twijfelt u nog of de uitgekozen combi er ook thuis, op het werk, in uw horeca of waar dan ook goed uitziet? Geen enkel probleem! Want met onze unieke augmented reality kunt u de gehele combinatie helemaal virtueel thuis beleven. U scant de QR-code op de productpagina met uw smartphone en de combi wordt daarna als het ware in uw eigen opgegeven omgeving geprojecteerd. U kunt hiermee precies zien hoe de plant en pot bij uw interieur en in de ruimte past! Wilt u de uitgekozen combinatie liever live aanschouwen en voelen? Dan is er natuurlijk nog onze (virtuele) showroom waar wij meer dan 10.000+ producten voor u uitgestald hebben staan.

Kunst hangplanten in pot kopen? Game, set, match!

U zag, u kwam en u overwin. Dat zou gerust kunnen gebeuren als u kiest voor een van onze complete en fantastische arrangementen kunsthangplanten in pot. Wij durven namelijk te beloven dat u deze combinaties moeilijk ergens anders zult vinden. Zo ontwerpen wij niet alleen een deel van ons assortiment zelf en laten dit exclusief voor ons maken, maar ook hebben wij onze focus op de hoogste kwaliteit. Dit ziet u terug in alles. Vanaf het allereerste zorgvuldig en levensecht nagebootste ontwerp tot het zorgvuldig en met de hand verlijmen van de meest delicate materialen in een echte houten stam. Ook bij onze sierbakken en poten is dat het geval. Soms zoeken we zelfs maandenlang in alle hoeken van de wereld naar de leukste, mooiste en beste kwaliteit plantenbakken. Vele daarvan zijn dan ook handgemaakt. Zo ontstaan uiteindelijk producten die uitblinken in een torenhoge en dus soms ook unieke kwaliteit. Met onze kunst hangplanten in pot haalt u dus echt iets exclusiefs, kwalitatiefs en origineels in huis!

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer