Kunsthaag

Kunsthaag

Een kunsthaag…. dat u daar nu nooit eerder aan gedacht heeft, horen wij u denken. Want met onze wel heel levensechte hagen gemaakt van hoogwaardig kunststof haalt u alle gemak in huis. Of op kantoor, in uw horeca of recreatie, in uw tuin of het balkon, waar u maar wilt. Want naast hele mooie en zeer natuurgetrouwe kunsthagen zijn enkelen dankzij de bewerking met onze unieke UV-protector ook geschikt om in de volle zon te plaatsen. Zo heeft u alle leuke lusten, maar niet die zo vervelende en tijdrovende lasten! Bovendien bieden wij u volop keuze wat soorten, maten, kleuren, hoogtes en uitvoeringen betreft! van een vrolijke Clematis kunstheg tot een intens groen gekleurde Hedera kunsthaag. Dat wordt nog lastig kiezen! Welke mag met u mee naar huis?

Buxus deluxe kunstheg 80x100cm
€ 424,95
Kunstbuxus heg deluxe 80x27cm
€ 139,95
Clematis kunstheg 125cm - rose
€ 132,50
Clematis kunstheg 125cm - paars
€ 132,50
Buxus deluxe kunstheg 80x27cm - UV bestendig
€ 167,50
Buxus deluxe kunstheg 80x100cm - UV bestendig
€ 499,95
Schefflera kunstheg 80x25x56cm - UV bestendig
€ 224,95
Hedera kunstheg 80x25x56cm - UV bestendig
€ 229,95
Buxus kunstheg 80x25x56cm - UV bestendig
€ 279,95

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Een kunsthaag kopen…..waarom zou u?

Een kunstheg bestellen? Waarom zou u als u ook voor een echte kunt gaan? Dat denken veel mensen wellicht die nog nooit eerder een heg hebben gehad. Maar dan beginnen ze hun heg. Het planten ervan blijkt dan al best tegen te vallen, maar dan komt het onderhoud nog. Jeetje, wat een gedoe dat snoeien. Bovendien lijkt het wel alsof u het morgen weer moet doen, zo hard groeit het. En wat doen die torren, kevers en andere beestjes erin? Goh, en nu maar hopen dat de boompjes van uw heg geen ziekte krijgen en afsterven, waardoor u helemaal opnieuw moet beginnen. Klinkt bekend in de oren van mensen die vroeger al eens een heg hebben gehad. Maar daar is nu een oplossing voor! Met onze heggen en hagen in verschillende soorten en maten kunt u alle kanten op. Binnen, maar net zo goed buiten; bij u thuis, op kantoor of waar dan ook. Van kant-en-klare heggen tot zelfbouwhagen, wat u wilt!    

Een heg in de natuur: fijne scheiding met de buur

Een heg… we hoeven er het woordenboek niet op na te slaan om te weten wat we hiermee bedoelen. Maar laten we het even officieel via Wikipedia doen. De definitie van heg of haag (of Houtkant zoals ze in België zeggen) is een meestal lijnvormige aanplanting van struiken en bomen met als doel het scheiden van ruimte. En dat is precies waarvoor het bedoeld is: als scheiding of als afscheiding. Denk maar bijvoorbeeld aan een heg om aan te geven waar uw privéterrein begint en om deze netjes af te schermen en te scheiden van uw buren. Maar ook een haag om de inkijk tegen te gaan is erg gebruikelijk. Heeft u een heel groot terrein, dan is een haag ook bij uitstek geschikt om verschillende sferen en plekken optisch vanaf elkaar te scheiden. En voor de dierenliefhebbers onder ons: een heg kan ook zelfs nog fungeren als ecologische verbindingszone. Goh, wat is dan eigenlijk fijn om een heg te hebben, zeg. Doe maar er ook maar eentje!  

Van keurige klimop kunsthaag tot UV-proof Buxusheg

Tja…. een heg, maar waarvan dan? Dat is dus de vraag en helemaal uw keuze. Want een heg kan van echt heel veel soorten struiken en bomen gemaakt worden. Gaat u voor een kunsthaag die u helemaal zelf kunt samenstellen? Dan kunt u voor heel veel verschillende soorten kiezen. Zo bieden we coniferen, siergrassen, taxusboompjes, bamboe en nog veel meer die u gewoon via de zoekbalk boven op soort kunt vinden. Wilt u echter gaan voor het maximale gemak? Kijkt u dan vooral naar onze kant-en-klare kunsthagen in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld voor een vrolijk gekleurde Clematis bloeier als heg? Of heeft u liever het groen ontspannende effect van een kunst schefflera als zonbestendige haag in uw tuin? We bieden voor verschillende interieurstijlen, smaken, oppervlaktes en toepassingen meerdere mogelijkheden, dus u kunt uw fantasie maximaal de vrije loop laten!  

Van boom tot plant tot gras: voor welke basis gaat u? 

Een heg willen is één ding, maar waarvan dan is de volgende goede vraag. Gaat u voor kleine verzameling struiken als heg, een ellenlange rij bomen als haag, een idyllische club bamboesoorten of een sierlijke rij van wuivend gras als afscheiding? De keuze is reuze, helemaal als u de heg zelf wilt samenstellen. Als u wilt kunt u met een zoekopdracht in onze algemene zoekbalk al heel veel resultaten zien, maar met de filters in het linkermenu komt u ook snel bij het gewenste product. In dat geval kunt u ook kiezen uit diverse soorten en maten, maar ook verschillende hoogtes, toepassingen en uitvoeringen. Wilt u bijvoorbeeld een flinke heg om het zicht op uw zwembad te onttrekken? Let dan op het speciale UV-proof logo. Producten met dit logo zijn speciaal bewerkt met onze unieke UV-protector waardoor ze gewoon in de volle zon kunnen!    

Zo kunt u uw kunsthaag maken: 

  • - Losse kunstplant in plastic binnenpot: direct in volle grond of met meerderen in een sierbak te plaatsen

  • - Losse kunstboeketten: verschillende boeketten van hegsoorten, direct in volle grond of met meerderen tegelijk in een bak op te steken 

  • - Losse kunstboom: verschillende bomen om als heg te gebruiken, vanaf 150 m hoogte

  • - Complete heggen: kant-en-klare heggen in bepaalde formaten die direct in de volle grond of een bak geplaatst kunnen worden 

Een kunstheg dus… maar welke soort dan? 

Een heg dus! Maar wat voor eentje? Gaat u voor Oosters bamboe, traditionele coniferen, robuuste buxussen, een Taxus, Laurier of Schefflera kolomboompje of de vele kunstgrassen. Wat uw smaak ook is, er altijd wel iets te vinden. Wilt u graag uw heg buiten? Kijk dan vooral onder het kopje kunstplanten voor buiten en let goed op het UV-proof logo als de volle zon erop staat. Maar ook als de afscheiding iets lager en gekleurder mag, dan zijn er volop mogelijkheden! Wat dacht u bijvoorbeeld van een romantische haag van lavendel of een stoere afscheiding van Agaves? Als u binnen een haag wilt creëren, dan heeft u helemaal de vrije hand. Dan kunt u uit ons assortiment vrijwel ieder product uitkiezen en daar zelf een afscheiding mee maken. Maar voor het gemak richten wij ons hierbij op de kant-en-klare kunsthagen die in een handomdraai geplaatst heeft. Makkelijker dan dat gaat het niet worden! 

Van deze soorten zijn onze complete heggen gemaakt:

  • - Kunsthaag hedera: bekendste en meest verkochte soort. In een rijkgevulde uitvoering van 80 x 56 cm (breedte x hoogte), UV-bestendig dus geschikt voor buiten 

  • - Buxus kunsthaag: verschillende maten en uitvoeringen, zowel UV-proof als normaal. Deluxe versies in de maten 80 x 100 en 80 x 25 cm. Ook gewone versie in maat 80 x 56 cm, wel UV-bestendig.  

  • - Schefflera kunsthaag: in maat 80 x 56 cm in UV-versie 

  • - Clematis kunstheg: twee kleuren Clematis heggen in 125 cm hoogte op een raamwerk van bamboe, tegen een schutting in volle grond te plaatsen of in een bak.    

Een kunsthaag kopen? Ga voor exclusief effect! 

Weer die belangrijke basis…. Wat gaat u voor uitvoering voor uw heg kiezen? Als we u een tip mogen geven…. als u het doet, doe het dan gelijk goed. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook een serie brandvertragende kunstplanten hebben? Ideaal voor die afscheiding tussen de tafels van uw horeca of die haag in het winkelcentrum bijvoorbeeld. 

Krijgt uw kunsthaag straks een zonovergoten plekje? Dan is het wel een heel slim idee om deze te beschermen tegen UV-licht. Kunststof kan daar namelijk niet zo goed tegen, zal gaan verkleuren en poreus worden met alle lelijke gevolgen van dien. Dus die mooie, nieuwe kunsthaag in de volle zon? Dat kan uitstekend als u kiest voor producten met het UV-proof logo. Deze zijn namelijk speciaal bewerkt met onze unieke UV-bestendige protector en geven u de garantie dat uw kunstgroen gedurende minstens 8 jaar lang niet verkleurt. 

Op zoek naar nog meer exclusiviteit? Hoewel onze producten in hun basis al van een hoge kwaliteit zijn, doen we daar bij onze Deluxe versies nog een schepje bovenop. Dit zijn veelal de kunstplanten en kunstbomen die wij eigenhandig zelf ontwerpen en exclusief voor ons laten maken van de beste kwaliteit. Zo ontstaan unieke producten die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn en die u nergens anders tegen zult komen.   

Kunsthaag kopen bij Maxifleur? Natuurlijk uniek! 

Kunsthaag online kopen? Bij Maxifleur kunstplanten maken wij het u makkelijk! Zo kunt u 24/7 veilig uw hoogwaardige kunstgroen bestellen bij ons. Zoals wij u al eerder vertelde, zijn veel van onze producten exclusief door ons ontworpen en dus uniek voor ons gemaakt. Een deel van ons assortiment komt u dus nergens tegen. Maar daarbuiten is ons aanbod ook heel exclusief en kwalitatief waardoor een ieder altijd wel iets tegen een goede prijs geschikt kan vinden. En als wij groot inkopen, dan profiteert u daar ook van. Dus wilt u meerdere stuks van hetzelfde product? Kijkt u dan naar de voordelige bulkprijzen die bij ieder product bij de winkelwagenknop kunnen verschijnen. En houd ook onze Sale pagina pagina geregeld in de gaten. Hier plaatsen we ook af en toe een aanbieding of actie. Liever uw kunsthaag bestellen in onze showroom? Dat kan ook. We hebben meer dan 10.000 producten in petto die we aan u kunnen laten zien. Of loop eens een inspirerend rondje door onze virtuele showroom. Heeft u interesse in zakelijke beplanting en wilt u uw project volledig uit handen geven? Wij doen ook projectbeplantingen! 

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer