Kunsthangplanten

Bent u op zoek naar een geschikte kunsthangplant? Hieronder treft u ons prachtige assortiment kunsthangplanten aan. Deze selectie kent mooie variaties in zowel keuze, lengte als prijzen. Hier treft u hangplanten die variëren van 75 cm tot 180 cm.

Deze kunsthangplanten kenmerken zich vooral door de uitzonderlijke kwaliteit. Onze kunst hangplant is namelijk bijna niet te onderscheiden van een echte hangplant. Ze worden veelal gebruikt in kleine, donkere hoeken en op kasten waar echte hangplanten niet gedijen.Bekijk hieronder welke kunst hangplant bij uw wensen past. Heeft u toch een vraag neem dan contact met ons op.

Bekijk ook: Kunst Klimop | Kunst Hang Vetplanten | Kunst Slingers

More...
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 136

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunst Hangvaren 60 cm 205006 varen collectie
  Kunst Hangvaren 60 cm
  € 15,95 € 13,18
 2. Senecio Pearl kunsthangplant 100 cm 203210 Artificial Hanging Plants
  Senecio Pearl kunsthangplant 100 cm
  Waardering:
  100%
  € 12,95 € 10,70
 3. Kunst Zeegras hangplant 120 cm 203412 Artificial grass plants
  Kunst Zeegras hangplant 120 cm
  Waardering:
  80%
  € 17,94 € 14,83
 4. Eucalyptus kunsthangplant 70 cm 202707 Nep planten
  Eucalyptus kunsthangplant 70 cm
  Waardering:
  93%
  € 13,95 € 11,53
 5. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

 6. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

 7. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

 8. Gratis verzending vanaf 100€

  14 dagen op proef

  Levertijd tussen 1-3 werkdagen

  Veilig en snel online betalen

Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 136

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunsthangplant: natuurlijke decoratie

Een kunsthangplant is ideaal om een ruimte op een heel snelle en eenvoudige manier te decoreren. Ook werkt u er ongewenste objecten, zoals buizen, op een natuurlijke manier mee weg. Wat denkt u van de groene Scindapsus? Deze kunstige hangplant is ideaal als decoratie bij uw zwembad. En zie die eigenwijs krullende Zeegrassen in hun mosmandjes daar eens sfeervol boven de receptie hangen. Wat een hip welkom met Urban Jungle effect!


Ruim en uniek assortiment kunsthangers

Bij Maxifleur vindt u een ruim assortiment kunsthangplanten van zeer hoogstaande en duurzame kwaliteit. Veelal exclusief voor en soms door ons ontworpen, dus uniek in hun soort. Om onze hoge kwaliteit te waarborgen, luisteren wij goed naar wat onze klanten en trouwe fabrikanten te vertellen hebben. Zo zorgen we ervoor dat we altijd met fantastische producten aansluiten op de wens van onze klanten.


Waar een kunsthangplant? Nou, overal!

Zo kunt u kiezen voor een losse Druivenhanger in uw horeca, een Petunia guirlande als versiering van een lelijke verwarmingsbuis thuis, maar natuurlijk ook voor een natuurlijk mosmandje met ingestoken Rhipsalis. Of gaat u liever zelf aan de slag met een mosbol en enkele hangende kunstgrassen voor een trendy Urban Jungle effect in de kantine op uw werk?


Voordelen ten opzichte van echte planten

De kunsthangplanten van Maxifleur brengen vele voordelen met zich mee in vergelijking met echte hangplanten. Een investering die zich snel terugverdient. Zo zijn onze perfect nagemaakte kunsthangers vochtbestendig en hebben ze geen last van temperatuurschommelingen. Hierdoor zijn ze geschikt voor vele interieurs, verschillende plekken en vele situaties zonder dat u daar al te veel voor hoeft te doen.


Kunsthangplanten: weinig onderhoud

Kunsthangplanten zijn daarnaast immers ook eenvoudig in onderhoud omdat ze geen water of zonlicht nodig hebben. Ze verwelken niet bij te weinig onderhoud en blijven daarom altijd mooi. Het enige wat u hoeft te doen is de kunstplanten stofvrij houden. Dit kunt u doen met speciale schoonmaakproducten die de kunsthanger geen schade toebrengen. Zo houdt u uw kunst hangplanten altijd mooi en kleurrijk.


Kunsthangplanten bestellen? Natuurlijk!

In ons assortiment kunst hangplanten vindt u verschillende soorten en maten planten geschikt voor vele toepassingen. Zo hebben we inmiddels meer dan 9500 producten op voorraad die u direct kunt kopen en dus snel bij u geleverd wordt. Eerst benieuwd naar hoe uw favoriete kunsthangplant eruit ziet? Neem dan een kijkje in onze virtuele showroom. Wilt u de planten liever in het echt zien? Kom dan kijken in onze showroom van 1.000m2 in Rozenburg (NH).

Welkom bij 360°

Bezoek onze virtuele
showroom en laat u verrassen

Lees meer