Plantenwand

Plantenwand

Zet neer die kunstplanten wand…. Waar? Nou, daar! Of nee, weet je wat? We hangen ‘m op. Dan lijkt het net echt, die harmonieuze groene tuin op uw muur. Maar dan gevuld met de beste en mooiste kwaliteit levensechte kunstplanten. Of gaat u liever voor bont met vrolijke bloeiers, opvallende succulenten en bijzondere exoten? Het kan en mag allemaal! Maar eerst een stevige basis vinden. Creëert u deze met matjes van sfeervol Rendiermos, traditionele Buxussen of frisgroen Hedera? En welke boeketten of kunsthangplanten steekt u daar dan vervolgens in op? Droom grenzenloos verder en maak uw eigen sfeervolle creatie aan uw wand!

Hedera kunst hangplant 80cm - groen
€ 17,95
Scindapsus kunst hangplant 80cm - RT
€ 27,95
Ruscus kunst hangplant 125cm
€ 36,50
Sedum Donkey tail kunstplant 25cm
€ 11,95
Draceana kunstplant 25cm - rood/groen
€ 7,50
Parlour kunstpalm 50cm
€ 22,50
Acuba kunstplant
€ 5,95
Draceana kunstplant 60cm - bont
€ 15,95
Agave kunstplant 25cm
€ 10,95

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Bamboe siergras kunstplant 40cm
€ 6,95
Boston Varen deluxe kunstplant 65cm
€ 28,95
Kunst grasplant 60cm - groen
€ 3,95
Chlorophytum S kunstplant 30cm
€ 11,95
Hedera kunst hangplant 100cm - groen
€ 24,95
Tradescantia kunst hangplant 100cm - bont
€ 27,50
Draceana kunstplant 60cm - groen
€ 15,95
Tradescantia kunst hangplant 100cm - paars
€ 24,95
Scindapsus Pictus kunst hangplant 60cm
€ 14,95
Hertshoorn kunstplant 30cm
€ 7,95
Hertshoorn kunstplant 50cm
€ 18,50
Draceana Marginata kunstplant 50cm
€ 17,95
Draceana kunsttak 80cm - bont
€ 15,95
Draceana kunsttak x4 80cm - groen
€ 15,95
Ming Aralia kunststof tak 50cm - burgundy
€ 8,95
Niet op voorraad

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Ming Aralia kunststof tak 50cm - groen - UV bestendig
€ 10,95
Eucalyptus kunst hangplant 70cm
€ 14,95
Senecio kunstplant 15cm
€ 2,95
Rozemarijn kunstplant 40cm
€ 5,50
Kunst Mosmat 25cm - PL
€ 7,95
Boston Varen deluxe kunstplant 45cm
€ 11,95

Onze droom, uw droom, een droom van een wand!

Ziet u dat? Die ellenlange groene oase voor en langs u? Ja, ga maar… Het is niet eng. Hoogstens een beetje anders en eventjes wennen. Maar loop er maar langs, steek uw handen voorzichtig uit en beleef! Ziet u de eerste groene golven, springerige sprietjes en kleurrijke bloemen al verschijnen? Wat een inspiratie! Wat een heerlijke beleving dat rustgevende groen! En wat genieten was dat van dat heerlijke, ontspannen rondje. Voelt u hoe heerlijk zen u nu bent? En dat in uw eigen kantoor, huis, horeca of waar dan ook! Nee, het is geen droom, want ook u kunt uw eigen wand, muur of pilaar van kunstplanten creëren. Laat het feest dus maar beginnen! Welke stekers, matten en hangers mogen uw levende kunstwand sieren? Gaat u voor mossige matten, ruige grassen, verrassende varens of bloeiende bloemen? Creëer uw droom en wees niet bang om deze in een fantastische plantenwand vol kunstplanten te realiseren! 

Groene wand? Volstoppen met kunstplanten!  

Kunstplantenwanden zijn helemaal hip en happening op dit moment.  En zeg nu zelf……. ze zijn toch ook te leuk om aan te zien? Niet alleen kan een plantenwand van kunstplanten een sfeervolle eyecatcher zijn voor uw bezoekers, ook kunt u hiermee uw bedrijfsidentiteit, persoonlijkheid of interieurstijl mee onderstrepen. En ook voor uw medewerkers biedt een kunstwand voordelen! Zo werken zij bewezen efficiënter en met meer plezier als zij op iets groens uitkijken, ook al is het gemaakt van kunstplanten. Geen wonder dat onze producten om uw eigen wandmuurtuin te maken, letterlijk en figuurlijk de winkel uitvliegen. Daarnaast krijgen we dagelijks wel een aanvraag om een kunstplanten wand als zakelijk project op te pakken. Gaat u de uitdaging om uw eigen creatieve wand te maken aan of laat u dat liever aan ons over? Lees anders eerst verder en laat u inspireren door onze ideeën. Als u het daarna echt nog niet weet, denken we graag mee! 

Plantenwand met echte planten? Tijdrovend onderhoud

Een strakke groene wand kunstplanten op uw muren is natuurlijk een geweldige blikvanger die uw bezoekers gegarandeerd sfeervol zal verrassen. Bovendien werkt een stuk groen in huis, in uw horeca of kantoor bewezen ontspannend waardoor uw werknemers met meer efficiency en plezier zullen werken. Maar heeft u al nagedacht over het onderhoud van uw oh zo geliefde groene tuinmuur? Als uw sfeervolle wand met echte planten gevuld is, dan zal dat nog best een tijdrovend en ingewikkeld klusje zijn. Bedenkt u zich maar eens…. Hoe gaat u al die plantjes en ondergronden afzonderlijk van elkaar water geven? Hoe zorgt u ervoor dat de afgestorven bladeren netjes verwijderd worden zonder de andere planten te beschadigen? Hoe komt u bij de hoogste rij planten in de metershoge wand? Deze en nog veel meer vragen kunnen u bij een wand gevuld met echte planten nog behoorlijk veel kopzorgen bezorgen.     

En dan onze kunststof plantenwand? Een verademing 

Maar u hoeft zich niet te laten tegenhouden door het lastige onderhoud om toch een sfeervolle wand te kunnen creëren. Doe het gewoon anders door een plantenwand kunstplanten te maken. Het voordeel van een groene tuin op uw muur gevuld met kunstplanten is tenslotte dat u er geen enkel omkijken meer naar heeft, als deze eenmaal geplaatst is. U hoeft ze geen water te geven, u hoeft ze niet bij te houden of te snoeien en u hoeft ze niet te vervangen, tenzij u een ander accent in uw groene kunstwand wilt. Enkel een wekelijkse stofbeurt zou voldoende moeten zijn. En dan kunt u toch profiteren van de vele voordelen van een plantenwand, maar dan zonder de nadelen ervan. Want met uw eigen muurtuin kunt u zoveel kanten op. Zo kunt u deze helemaal op maat en naar uw eigen smaak en wensen vormgeven! Gaat u bijvoorbeeld voor egaal groen of een groene basis vol met springerige succulenten?       

De uitstraling van een groene wand kunstplanten     

Zoveel mensen, zoveel wensen. Om nog maar niet te spreken van bestaande interieurstijlen, de beperkingen van een ruimte, de hoogte en lengte en het uiteindelijke budget wat u ervoor over heeft. Omdat er in een kunstplanten wand veel kunstplanten gebruikt worden, kunt u hier legio kanten mee op! Zo kunt u natuurlijk uw wand laten aansluiten op de stijl waarin u de ruimte verder heeft aangekleed. Is deze strak en minimalistisch, dan staat een strakke muur van dezelfde soort mos daar ontzettend mooi bij. Wilt u juist meer spanning creëren in datzelfde interieur? Kies dan voor een mix van verschillende tinten groen of diezelfde groene basis met juist enkele vrolijk gekleurde bloeiers erin. Industrieel of modern als interieurstijl? Resultaat met stoere succulenten verzekerd! Zo kunt u uw groene tuinmuur helemaal bij uw wensen laten aansluiten.        

Ons assortiment voor groene kunstplant wanden

  • - De basis: matten met verschillende soorten en kleuren mos, Hedera en Buxussen. Ook UV-bestendig en met een 3D effect.

  • - Kunstboeketten: de wat kleinere planten in verschillende soorten en maten zoals onder meer Bladbegonia, Calathea, verschillende soorten varens en Hertshoorn. Door ze als boeket in de muur op te steken, springen ze als het ware uit de groene kunstwand. 

  • - Kunsthangplanten: de hangende kunstplanten zoals onder andere een Druivenblad, Pothos, Asparagus of Populier. Door ze als hangplant op te steken, hangen ze echt naar beneden in plaats van dat ze eruit springen. Ook brandvertragend. 

Wat mag er in uw kunstige plantenwand?

Ja, dat wordt nog lastig kiezen met zo’n uitgebreid assortiment. Want hoewel we hierboven een voorzet hebben gedaan van wat u zou kunnen verwerken in uw eigen groene tuinwand, geldt hierbij dat u het eigenlijk niet verkeerd kan doen. Laat u zich dus vooral niet tegenhouden door wat wij hier opperen, maar volg uw eigen smaak en intuïtie! Dus gaat u voor een compleet egale, groene basis van dezelfde soort Buxus? Prima! Of heeft u toch liever wat meer diepgang met verschillende tinten en soorten van het luxere Rendiermos? Kan! Nee, weet je wat….  we gaan voor Hedera! Geen probleem! En zullen we daar dan wat leuke kleurrijke boeketten zoals deze bijzondere Tradescantia Zebrina bij doen? Oh, en mag er ook een leuke kunsthanger in alsjeblieft? Even kijken hoor. Ja, deze dan. Wat een bijzonder effect zal deze fantastische wilgenhanger brengen, zeg! Speel met kleuren, soorten, maten en patronen. Het mag!   

Groene wand binnen of buiten? Met effect graag!  

Een kunstwand alleen voor binnen geschikt en dan zeker niet in de felle zon? Welnee, niet met onze stevige UV-bestendige basis. Zo zijn de matten uit ons UV-bestendige assortiment zodanig bewerkt dat zij gegarandeerd 8 jaar lang beschermd zijn tegen verkleuring in de felle zon. Deze unieke belofte in de markt kunnen wij ook echt waarmaken omdat we jarenlang keihard gewerkt hebben aan een protector die het poreuze kunststof tegen ultraviolet licht beschermt. En die hebben we gevonden, uitgebreid getest en nu op de markt gebracht. Dat betekent dat u dus overal uw gedroomde creatie kunt maken, zowel binnen als buiten als in de felle zon. Maar denkt u ook eens aan deze 3D mosmat voor een nog realistischer en levendiger effect. En wie denkt dat een kunstplantenwand zich alleen verticaal mag uitstrekken, moet het maar eens hogerop zoeken. Hoe leuk is het tenslotte niet als u die metershoge, smalle muur benadrukt? Dus hup, die ladder op en de hoogte in!  

Ons ‘do it yourself’ stappenplan voor uw plantenwand

  • - bepaal de ruimte en afmeting van de te creëren kunstplanten wand

  • - zoek een stevig doek uit en maak deze passend aan de formaten van de gekozen ruimte 

  • - zoek een stevig en passend frame uit en bevestig het doek om het frame

  • - bepaal de gewenste stijl en het eventuele patroon en de kleuren van de wand 

  • - zoek de door u gewenste basis uit en bevestig deze met matten op het doek

  • - zoek bijpassende stekers uit en verwerk deze in de basis

  • - hang het frame op en geniet! 

Een plantenwand laten creëren? Onze projectbeplanting

Groene wanden met kunstplanten maken wij dagelijks voor zakelijke en particuliere klanten. En dat gaat verder dan enkel een paar mosmatjes op een doek en frame bevestigen en aan uw muren hangen. Eerst bepalen we met u wat u wensen, smaak en budget zijn en daarna ontwerpen we samen met u het patroon, het lijnenspel, de kleuren en verdere invulling van uw groene kunstwand. Zo kunnen we de wand geheel bij uw huisstijl, interieurstijl, persoonlijkheid of andere wensen laten passen. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat uw groene tuinmuur op locatie met de grootste zorg en beste kwaliteit materialen wordt aangebracht zodat u er lang plezier van heeft! Maar waarom door ons? Simpelweg, omdat wij menen dat wij daar als marktleider van hoogwaardig groen en jarenlang ervaren familiebedrijf de meeste ervaring in en betrokkenheid bij hebben. Niet voor niets zijn wij succesvol importeur, leverancier en producent van kunstplanten en kunstbomen. Bent u de volgende die ons ontdekt?       

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer