Alles over Hortensia's

Hortensia


Wilt u een hortensia kunstplant kopen? Een goede keuze, aangezien de plant al jarenlang populair is en dat ook zal blijven. Mensen vallen voor de aantrekkingskracht van de prachtig gekleurde bloemetjes in wit, roze en blauw.                                         

Dankzij de hoge kwaliteit zijden kunstbladeren, zeer goed nagemaakte bladeren en stammen van echt hout lijkt onze kunst hortensia levensecht.                                                                            

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten kunst hortensia’s. Ze zijn verkrijgbaar als kamerplant in een binnenpot of staan op een houten voet, zodat u ze alleen nog maar hoeft in een sierpot zet. Verder verkopen we losse bloemtakken en boeketten.

Verschillende mooie kleuren


Welke kleur kunst hortensia heeft uw voorkeur? De meest voorkomende en populaire kleuren zitten in ons assortiment.              

Zo is er een zachte crème witte kleur. Een neutrale kleur die vrijwel in elk interieur en op ieder terras, kan worden gezet.                           

En wat dacht u van een roze hortensia kunstplant? Deze heeft door de pastelroze tint van nature al direct een romantische uitstraling.      

Op de foto ziet u een voorbeeld van de hortensia in het blauw. Net wat meer uitgesproken dan de witte en wat stoerder dan de een roze exemplaar.

Aan u de keuze!


Zijdezachte bloemblaadjes die nét echt zijn


Onze kracht zit ‘m in het gebruik van hoogwaardige materialen. Bloeiende planten en bomen zitten echt vol in de bloemen.

Niet hier en daar een bloemetje, zodat u de plant moet bijdraaien om de mooiste kant te laten zien.

Zo heeft onze kunst hortensia roze op de foto wel 5 grote, schitterende bloemenbollen.

De bloemetjes zijn zowel roze en groen van kleur, met subtiele kleurnuances, net zoals de plant er in het echt uit zou zien.

De bloemetjes zien er levensecht uit en voelen door de hoogwaardige kunstzijde ook aan als echte bloemblaadjes.

Steelbloemen van hoogwaardig kunststof


Naast kant-en-klare planten en boompjes van de hortensia kunstplant verkopen we ook losse kunst hortensia steelbloemen. Deze steelbloemen worden veelvuldig gebruikt in kunstboeketten. 

De stengelbloem is opgebouwd uit een steel met bovenop een grote kunstzijden Hortensia bloem.

De hoge kwaliteit valt hierbij op. Zo is de bloembol wel 12 cm breed en bevat de steelbloem wel 41 bloemetjes die samen één fraaie bloembol vormen.

De kunststeel is in totaal circa 45 cm en is verkrijgbaar naast crème, ook verkrijgbaar in roze en blauw.

Echt houten stammen


Waar mogelijk werken we graag met echt houten stammen. Dit versterkt de authenticiteit van de planten.

Op de foto ziet u een voorbeeld van de blauwe hortensia kunstplant die is opgebouwd uit 9 takken van echt hout.

Tevens vindt u in de webshop een aantal exemplaren met een dikke stronk, dit oogt wat robuuster in vergelijking met de variant met meerdere takken.  

Natuurgetrouwe bladeren


Ook aan de bladvorm, grootte en kleuren van de bladeren is een hoop aandacht besteed. De bladeren van elk hortensia hebben een fraaie bladvorm en die kenmerkende diepgroene kleur.

We werken met subtiele groene kleurnuances en zorgen ervoor dat een plant meerdere bladgroottes heeft. Door zowel volgroeide als jonge blaadjes te gebruiken, ontstaat een authentiek effect.

Hortensia’s naar eigen ontwerp


Deze Hortensia op voet is een eigen ontwerp en is momenteel verkrijgbaar in het blauw en wit.

Het is een perfect nagemaakt exemplaar met een echte houten stam. Hij beschikt over vijf grote bloembollen, waar in totaal wel 144 bloemblaadjes in verwerkt zijn.

Verder zit de plant mooi vol in het blad, waardoor hij er zeer natuurgetrouw uitziet. De totale kunstplant, inclusief de stam, is ongeveer 65 cm hoog en 45 cm breed.

We leveren deze Hortensia kunstplant op een houten voet bij u af, zodat deze eenvoudig in een sierpot, bak of schaal gezet wordt.  

Bekijk hier de mooiste hortensia's