Alles over kunst klimop!

Klimop


Zoekt een klimop die u in kunt zetten als hangplant? De Hedera is een populaire klimplant. Door de mooie, naar beneden hangende bladeren is deze plant bijzonder geschikt om in een hoek van de kamer op te hangen, bijvoorbeeld in een hanging basket.

Daarnaast wordt de kunst klimop veel toegepast als afscheiding van een ruimte en zorgt de Hedera op deze manier meteen voor een mooie groene touch van uw kantoor, terras of woning.

De bladeren van de kunst klimop zijn mooi gevormd, met drie afgeronde punten. De Hedera is in onze webshop beschikbaar als groene variant, maar ook verkrijgbaar als bonte klimop met een geel of witte rand. Het kunstzijden blad van onze kunst klimop is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is nauwelijks van echt te onderscheiden. Het oogt natuurgetrouw door de subtiele groene kleurnuances en heeft een perfect nagemaakte bladnerf.

Plaats een haag als stijlvolle afscheiding


De klimop kunstheg wordt veel verkocht als scheiding op bijvoorbeeld een (dak)terras of balkon. Het fijne aan een kunst klimop is dat snoeien niet nodig. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat de Hedera de rest van uw tuin, terras of balkon overwoekert.

Deze kunst klimop heeft een afmeting van 55 x 80 cm en is maar liefst 20 cm dik, wat de kunstheg een mooi vol uiterlijk geeft. Hij is gemonteerd op een ijzeren frame, die circa 14 cm onder de haag uitsteekt. Dit frame zorgt ervoor dat de heg gemakkelijk in een bak te plaatsen is.

Groene wanddecoratie


Een andere optie is de Hedera kunstmat die goed toepasbaar is als groene wanddecoratie. Gebruik de kunstmatten als stijlvolle bekleding van uw schutting.

Is er een kale wand op kantoor, in uw horecagelegenheid of thuis? Aaneengesloten kan deze kunst Hedera gemakkelijk worden ingezet voor grotere oppervlakten. Een matje is circa 25 x 25 cm. U heeft dus 16 matten nodig voor 1 vierkante meter. De matjes zijn makkelijk aan elkaar te klikken.

Deze kunst klimop is gemaakt van hoogwaardig pvc en heeft een akoestische demping. De matten zijn goed gevuld qua blad en de bladeren hebben speelse hoogteverschillen waardoor de mat er levensecht uitziet.

Gegarandeerd kleurvast


Een bekend nadeel van kunstplanten is dat kunststof gevoelig kan zijn voor UV-licht, waardoor de groene kleur na verloop van tijd kan verkleuren.

Om dit tegen te gaan is er voor een groot aantal van onze kunst klimop exemplaren voor gekozen om een speciale UV protector in het materiaal te werken. Hierdoor hebt u gegarandeerd jarenlang plezier van de prachtige groene kleur genieten. We bieden u de garantie dat de kleur tot 8 jaar beschermd is tegen verkleuring.

U herkent deze kunst klimop aan het groene vinkje en de term ‘UV bestendig’ in de productnaam.

Klimop plant slinger


Zoekt u naar een groene plant slinger ter decoratie? Met name in de decemberperiode is de guirlande van de kunst klimop een goed  kunstslinger. Zo’n klimop plant slinger is een simpele en doeltreffende manier elke ruimte in een handomdraai feestelijk aan te kleden.

Hang ‘m aan de balustrade, trap of muur voor een feestelijk tintje.

Het ijzerdraad in de slinger zorgt dat hij volledig buigbaar is en u ‘m gemakkelijk ergens omheen wikkelt. Met het oogje dat eraan zit, hangt u ‘m bovendien gemakkelijk op.

De klimop plant slinger is verkrijgbaar in verschillende lengtes en soorten. Als compleet groene kunstslinger, of als groen-bonte kunst klimop.
Lijkt nét echt


Bent u op zoek naar een klimop kunstplant die er zo authentiek mogelijk uitziet? Bij Maxifleur werken we met de beste materialen en zorgen we dat de details kloppen. Bij de kunst klimop ziet u dit goed terug in het prachtige blad. In onze webshop vindt u klimop kunstplanten die mooi vol in het blad zitten. Er is bovendien gewerkt met blaadjes in verschillende groottes en afmetingen, net zoals de Hedera er in de natuur uitziet. Hierdoor is vrijwel niet zichtbaar, dat het hier een kunstplant betreft.

Bij de deluxe varianten van de kunst klimop is er nog een tandje bijgezet als het gaat om de hoogste kwaliteit. De grootbladige Hedera hangplant 180 cm deluxe heeft een grote verscheidenheid aan bladeren. Er zijn meerdere kleurnuances gebruikt, waardoor de kleur er heel natuurlijk uitziet.

Voor de kunstplant hangers is ervoor gekozen om de strengen bladeren uit één mal te gieten. Dit heeft voor u als klant als groot voordeel dat bladeren goed tegen een stootje kunnen en u zich geen zorgen hoeft te maken dat er blaadjes los laten.

 

 

Bekijk hier de mooiste klimops