Alles over olijf kunstbomen!

Olijfbomen


Wilt u een kunst olijfboom kopen? Onze prachtige olijfbomen geven uw interieur of tuin meteen dat Mediterrane tintje.

De kleur is niet van echt te onderscheiden en heeft een mooie vergrijsde groentint. De olijf past qua kleur en sfeer gemakkelijk bij vrijwel elk interieur, ongeacht of u nu een minimalistische, klassieke of moderne smaak heeft.

Vaak worden de middelgrote boompjes per set gekocht, om bijvoorbeeld beide zijden van een entree te decoreren. Maar ook op tafel, op een kast of in een hoek van de kamer staat deze soort altijd goed. 

 

Op zoek naar een olijfboom op stam?


Voor een uitgebreid assortiment olijfbomen zit u op hier op de juiste plek.

In de webshop vindt u onder andere de olijf kunstboom op stam in pot of geleverd op een houten voet. En altijd in de stijl die u wenst. Wat dacht u van een kunst olijfboom op stam in een bolvorm, of juist een exemplaar met meerdere kruinen?

Daarnaast zorgt een oriëntal olijf of een bonsai boompje weer voor een compleet andere sfeer. Op de foto ziet u een voorbeeld van de bonsai olijfboom, die uitermate goed op het dressoir of in de vensterbank staat. Zowel de blaadjes als de olijven zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. De robuuste (echte) houten stronk maakt deze Olijfbonsai extra bijzonder.

Altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding


Olijfbomen met het woordje ‘Promo’ achter de naam, behoren tot onze scherp geprijsde collectie. Uiteraard heeft ook deze collectie de hoge kwaliteit die u van Maxifleur kunt verwachten.

We werken altijd met kwalitatief hoogwaardig kunststof en oog voor detail. Dit geeft het meest realistische resultaat en is praktisch onderhoudsvrij.

De promo Olijf kunstboom 60 cm in pot is een populaire keuze in de promo prijsklasse. Bij een grotere afname profiteert u van een nog voordeliger tarief, waardoor dit boompje ook veel verkocht wordt door horecagelegenheden


In de luxe lijn is de deluxe kunstboom van 100 cm een bestseller.

Door het handzame formaat past hij overal. De blaadjes en olijven van dit exemplaar zijn niet van echt te onderscheiden.

Bovendien is er bij dit boompje gewerkt met een aantal echte houten stammen, wat die natuurlijke uitstraling nog eens versterkt.

Losse olijftakken


Wilt u eens iets anders dan een bos bloemen op tafel? Dan is een mooie grote vaas met speelse takken een uitstekend alternatief.

Losse olijftakken die u bij elkaar in een pot of vaas steekt, zorgen in een handomdraai voor die fijne Mediterrane sfeer in huis. En dit is net wat verrassender dan een boeket.

Een bos olijftakken laat zich goed combineren met een keramieken vaas. Een gekleurde vaas past er ook goed bij, dit steekt fraai af bij de vergrijsde groene blaadjes. Een witte of glazen vaas houdt het geheel wat rustiger.   

Zelfs één enkel takje die u in een kleine vaas steekt, zorgt al voor een subtiele groene touch die direct wat levendigheid in uw interieur brengt. 

De juiste grootte van de olijfboom


Veel mensen vinden het lastig om het juiste formaat boom te bepalen. Veel interieur- en tuinexperts adviseren om te kiezen voor een groot gebaar. Wanneer de ruimte het toelaat, is het schitterend om een wat grotere boom in uw woonkamer, tuin of op kantoor te zetten.

Meet thuis op hoe groot de hoogte en breedte is, van de plek die u in gedachten heeft. In de webshop ziet u bij elk exemplaar de maten staan, zodat u altijd gemakkelijk kunt checken of de door plant of boom van uw keuze op de door u beoogde plek zal passen.

Een mini olijfboompje is juist zo bescheiden qua formaat, dat u zich sowieso geen zorgen hoeft te maken of hij wel in huis past. Het kleinste formaat kunst olijfboom die u momenteel in onze webshop aantreft, is de kunstboom van 60 cm. Dit exemplaar staat bijvoorbeeld leuk voor op tafel, of in de vensterbank.

Eigen ontwerp


Een pronkstuk waar we mee af willen sluiten, is de deluxe kunst olijfboom van 290 cm. Het gaat hier om een eigen ontwerp, deze kanjer is dus exclusief bij Maxifleur verkrijgbaar.

Deze XL olijfboom is ongeveer 290 cm hoog. De dikke goed nagemaakt stam is gemaakt van polystone. Een hoge kwaliteit materiaal, waar we graag mee werken. Omdat het er uitziet en aanvoelt als echt hout.

De diameter van de kroon is ruim 175cm. Wist u dat er meer dan 10.250 blaadjes en zo'n 200 olijven in de boom zijn verwerkt?  Dit zorgt voor de natuurlijke uitstraling van deze goedgevulde boom.

Dit exemplaar wordt vaak ingezet om een hoge ruimte op te vullen. Zoals een horecagelegenheid, winkel, kantine of de lobby van een kantoor.

Bekijk hier de mooiste olijfbomen