Alles over kunst palmen!

Palm


Overweegt u een kunstpalm te kopen? Niets maakt zo'n statement als een grote, tropische vloerplant.                                                       

Onze kunstpalmen zijn levensecht, dankzij de hoge kwaliteit kunststof, zeer goed nagemaakte puntvormige bladeren en geraffineerde stammen (meestal) van echt hout.

Maak van uw interieur of kantoor een exotische oase. Een groot deel van onze palmen zit al in een binnenpot of staat op een houten voet, zodat u ze alleen nog maar een sierpot hoeft te plaatsen 

Populaire kamerplant


Palmbomen voor binnen zijn er in vele soorten en maten.

De Kentia Palm en de Areca palm behoren tot de meest bekende palmen, met deze exemplaren haalt u direct het urban jungle gevoel in huis.                                                                                                    

De Traveller Palm die u hier op de foto ziet, is officieel een palm, maar is eigenlijk familie van de Strelitzia.                                             
                         
Dit is een populaire keuze die u in veel interieurs en woonbladen voorbij ziet komen.

Ons palmblad is nét echt


Bij kunststof plant is het belangrijk om te zorgen dat de bladeren er zo authentiek mogelijk uitzien. Dit is meestal het eerste te zien aan slecht nagemaakte bladeren.                                                                

Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het vervaardigen van onze producten. We zorgen ervoor dat onze kunstpalmen mooi vol in het blad zitten, de kleur zo goed mogelijk overeenkomt met de echte plant en de details kloppen.                                                        

Zo hebben de  langwerpige kunstzijden palmbladeren een prachtige structuur en hebben de bladeren verschillende groene kleurschakeringen en verschillen ze in grootte. Net zoals in de natuur het geval is.

Kunstpalm met echt houten stam


Ook de stam van de plant verraadt grote kwaliteitsverschillen. Wilt u een authentiek exemplaar, kies dan voor een palm met echte houten stam.

Zoals de Areca deluxe, die u hier op de foto ziet. Dit is het type stam waaraan we meestal denken, wanneer we een palmboom in gedachte hebben.

Juist door hier te werken met echt hout, oogt deze plant zeer natuurgetrouw. 

Ook de Parlour heeft een houten stam, maar beschikt over een grove, gespleten houten stam. Dit zorgt direct voor een andere stijl.

Eigen ontwerp


Een aantal van de kunst palmen die in de webshop ziet, zijn speciaal door Maxifleur ontworpen.                                                      

Neem nou de Raphis, die ook wel ‘The Lady Palm’ wordt genoemd. De lange bladeren zijn in de authentieke waaiervorm geconstrueerd. Hierdoor is deze niet te onderscheiden van een echte.

Dankzij de mooie bladprint van de Raphis in combinatie met een groot aantal dunnen houten stammen ziet de kunstpalm er zeer luxe en zeer natuurgetrouw uit.

Een mooie plantenbak


De palmbomen worden standaard geleverd op een voet of in plastic pot, zodat deze eenvoudig in een luxe overpot kan worden gezet.

Wilt u het exotische tintje doorvoeren, dan past een gevlochten mand van riet, rotan of zeegras er goed bij. Een collectie die qua stijl goed bij de kunstpalm, past, is onze naturel collectie.


Afgebeelde sierpotten, zoals het voorbeeld op de foto, zijn in onze webshop tegen meerprijs direct mee te bestellen

Ter decoratie van uw huis, kantoor, horeca of zwembad


Heeft u een grote ruimte die u wilt decoreren met wat groen? Dan is de kunstpalm uitermate geschikt.                                                         

Doordat wij palmbomen tot wel 375 cm kunnen leveren, zit er altijd wel eentje bij die groot genoeg is voor uw ruimte. Deze XL palmbomen worden vaak verkocht om bij zwembaden te plaatsen.


We leveren aan particulieren, maar ook kantoren en horecagelegenheden kloppen bij ons aan. Handig, want zo heeft u geen omkijken naar het onderhoud en de verzorging.

Bekijk hier de mooiste palmen