Kunst Pampaspluim Groen 80cm

Kunst Pampaspluim Groen 80cm

SKU: 516208
Nog 905 op voorraad
Vakkundig gemodelleerd en verpakt
€ 7,95
Payment icons
  • Gratis verzending vanaf € 49.95
  • Verzendklaar: 1-2 werkdagen
  • Levensechte & Unieke Designs
  • Experience center 1100m2
  • Meer dan 5000 items leverbaar
  • Pot & Plant configurator
  • 9.3 Ekomi, 11197 reviews
  • Kwaliteit in kunstplanten sinds 2005

Op zoek naar kunstplanten voor een project?

We staan te popelen om jouw ideeën tot werkelijkheid te maken

Groen, groen, groen is gras, maar in dit geval het Pampasgras. Blijf urenlang ongestoord genieten van deze pachtige kunst Pampaspluimtak van 80cm in groene kleur. Vind u ‘m ook niet goed gelukt? Wij hebben er dan ook wel heel erg hard onze best voor gedaan! Laat u betoveren door het goedgelukte en levesechte effect.

Voel die houtachtige stevige steel en dan die fluweelzachte pluim, wat een verschil, wat een gevoel! Dankzij de laatste moderne technieken zoals natural touch en dried reed spray lijkt deze kunstpampaspluim wel regelrecht weg te zijn gelopen uit een droogboeket. Wilt u iets bijzonders op tafel? Daar krijgt u deze pluim voor.

Aaizacht is deze kuns Pampaspluim tak Pampasgras in groene kleur van 85 cm lengte. De pluim zelf meet circa 35 cm aan hoogte en is werkelijk tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Voelt u maar eens, kijkt u maar eens. Ja, zelfs van dichterbij. Da’s toch net echt, niet waar?
Deze groene Pampas kunstpluim is de de pluim van de Pampassiergrasplant, ook wel Cortaderia genoemd. Door de aanrekkelijke decoratieve waarde zijn pampaspluimen momenteel helemaal in. Combineer ze los in een vaas voor een krachtig statement of met meerderen in een aantrekkelijk doorgboeket. Wedden dat ze zullen overdonderen.

Meer van Pampas

Kunst Grasplant Wide 40cm - Burgundy
Kunst Pampaspluim 80 cm burgundy
Kunst Grasplant 50cm - lichtgroen
Pampas kunst grasplant 90cm
Kunst Pampaspluim 80 cm zalm
experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer