Kunst Sansevieria

Een kunst Sansevieria van ons? Grote kans dat u geen enkel verschil ziet met de werkelijkheid. Onze kunstplanten, boeketten en stekers zijn namelijk zo waarheids- en natuurgetrouw nagemaakt met de hoogste kwaliteit aan materialen dat ze het origineel eigenlijk voorbijstreven. Met de fantastische gedetailleerd nagemaakte Sanseveria’s als kunstproduct heeft u alle lusten van deze oogstrelende plant, maar niet de lasten met ingewikkeld en tijdrovend onderhoud.

En dan is het wel heel onbekommerd genieten van deze prachtige Vrouwentongen die we in verschillende soorten, maten, uitvoeringen en prijzen aanbieden. Waar gaat u uw prachtig gekozen kunst Sanseveria voor gebruiken? Laat u inspireren en lees snel verder!     

Sansevieria kunstplant 30 cm groen
€ 14,96 € 12,36 As low as € 13,95
Sanseveria kunstplant Groen 110cm in pot
€ 69,95 € 57,81 As low as € 64,95
Sanseveria kunstplant 70 cm groen
€ 59,96 € 49,55 As low as € 58,95
Sansevieria XL 100 cm kunstplant groen
€ 189,95 € 156,98 As low as € 184,95
Sansevieria Cylindrica 85cm kunstplant in pot
€ 77,50 € 64,05 As low as € 74,95
Sanseveria Boeket 40 cm groen
€ 18,95 € 15,66 As low as € 17,94
Sanseveria kunstplant 60 cm steker
€ 5,95 € 4,92 As low as € 5,51
Sanseveria kunstplant 80 cm steker
€ 12,95 € 10,70 As low as € 11,95
Sanseveria Cylindrica kunstplant 75 cm groen
€ 124,94 € 103,26 As low as € 122,50

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Mini Kunst Sanseveria Cylindrica boeket 20 cm
€ 3,94 € 3,26 As low as € 3,50
Sansevieria kunstplant 78 cm
€ 56,95 € 47,07 As low as € 53,95
Sanseveria kunstplant Groen 130cm in pot
€ 137,50 € 113,64 As low as € 132,50
Sanseveria kunstplant Bont 110cm in pot
€ 69,95 € 57,81 As low as € 64,95
Sanseveria kunstplant Groen N 50 cm in pot
€ 29,95 € 24,75 As low as € 26,95
Sanseveria kunstplant Groen N 70 cm in pot
€ 55,95 € 46,24 As low as € 52,50
Sansevieria kunstplant 72 cm groen
€ 45,96 € 37,98 As low as € 43,95
Sansevieria kunstplant 72 cm geel-groen
€ 45,96 € 37,98 As low as € 43,95
Sansevieria kunstplant 30 cm geel-groen
€ 14,96 € 12,36 As low as € 13,95

Een kunst Sanseveria….waarom zou u?

Die oogverblindende en eigentijdse plant waarvan de bladeren op opstaande vrouwentongen lijken. De Sanseveria is een werkelijk prachtige en geheel eigen plant die in menig vensterbank siert. En dat is niet voor niets, want met haar bijzondere uiterlijk is deze succulente plant een regelrechte sfeerverhoger in iedere ruimte. Om die reden hebben wij dan ook extra ons best gedaan om onze kunst Sansevieria’s zo natuurgetrouw mogelijk te laten lijken. Waar we deze in het bestaande aanbod van onze partners niet konden vinden of simpelweg niet goed genoeg vonden, zijn we zelf maar aan het ontwerpen geslagen. Met onze rijke botanische kennis als vroegere versteler als uitgangspunt hebben we de mooiste kunst Sanseveria's voor u proberen te tekenen. Kijk snel naar ons aanbod en oordeel zelf! 

Sanseveria zoals deze in de natuur voorkomt

Is het nu Sanseveria, Sansevieria of Vrouwentongen? Sterker nog, het zit nog anders en draagt het leuke plantje met opstaande bladeren als tongen de officiële naam Dracaena trifasciata. Tot 2017 was de officiële naam Sansevieria trifasciata, maar na DNA-onderzoek is de plant heringedeeld in het geslacht Dracaena. De nieuwe naam is echter nog onbekend en men blijft liever de naam Sansevieria gebruiken. De Vrouwentongen komen van oorsprong voor in het tropische deel van West-Afrika, van het oosten van Nigeria tot Kongo. De Sansevieria kent vele soorten, sommigen met bonte bladeren, sommigen met witte randen, enkele met cilindrische bladvormen en weer anderen met een compactere groei. 

De Dracaena trifasciata is een vetplantachtige bloeiende plant uit de aspergefamilie die te herkennen valt aan de lange omhoogstekende lancetvormige bladeren en witte, weeïg geurende bloemen. De bladeren zijn donkergroen met licht grijsgroene horizontaal lopende zigzaggende strepen. Het bladformaat varieert en kan tot 90 centimeter lang bij 6 centimeter breed worden. Als alle omstandigheden ideaal zijn, dan kunnen ze zelfs meer dan een meter hoog worden. De witte tot geelwitte bloemen vormen zich in bosjes langs de stengel. Vanaf de avond verspreiden de bloempjes een zeer sterke weeïge zoete geur. Maar als kamerplant bloeit de groenblijvende plant met dichtopeenstaande omhoogrijzende bladeren niet zo snel

Dit is wat we aanbieden qua kunst Sansevieria 

Zoveel soorten, zoveel maten, zoveel smaken. Maar onmogelijk om al die prachtige levende plantjes stuk voor stuk na te maken, is natuurlijk onbegonnen werk. Daarom hebben wij voor u alleen de leukste, gekste, mooiste en meest voordelige kunstige Sanseveria’s in het schap. Zo kunt u natuurlijk uw vensterbank, horecatafel of recreatieplekje opleuken met een kleine kunst Sansevieria of een grotere variant in uw hal of balie van uw bedrijf zetten. Wilt u iets creatiever aan de slag? Waarom maakt u geen sfeervolle afscheiding tussen uw bureau's met meerdere exemplaren van deze handige steker. Of gaat u voor één van leuke boeketten die u in een groene wand of ander creatief arrangement kunt verwerken? Oh, en ziet u daar ook die verschillende soorten, de één met een andere bladvorm en de ander met een andere bladkleur? Wat een leuke combinaties met prachtige sierpotten kunt u hiermee maken. Te leuk om te laten liggen, toch?   

Dit is de keuze aan Sansevieria kunst:

  • Sanseveria kunstboeket met steker: gewone soort met groene blad in 20 en 40 cm hoogte, cilindrische bladsoort in 20 cm. Te verwerken in arrangementen.

  • Sanseveria kunstplant in plastic binnenpot: in hoogtes van 40, 70 en 78 en 100 cm in groen, hoogtes 70 en 100 cm in bonte bladkleur en hoogtes van 75, 85 en 95 cm in cilindrische bladvorm. Direct in sierpot te plaatsen. 

  • Kunsttakken Sansevieria steker: bladeren van 60 en 80 cm hoogte met steker. Te verwerken in creatief arrangement. 

Sansevieria kunst: groen, bont of andere soort graag

Zoveel soorten, zoveel smaken. Wist je dat de kunst Sansevieria er in verschillende gedaantes is? Zo hebben de meeste wel een soortnaam, maar voor het gemak houden we hier de Sansevieria met een groene bladkleur, met een bonte bladkleur en eentje met een cilindrische bladvorm als soortbenamingen aan. Waar de bladvorm van de Sansevieria met groene en bonte bladkleur breder en platter is, is die van de Cylindrica meer rond van vorm. Waar de Cylindrica een effen bladtekening laat zien, is de normale variant in de karakteristieke gevlekte groene bladkleur en in een bonte bladkleur waarbij de randen geel gekleurd zijn. Bij alle soorten heeft u bovendien ook de keuze uit verschillende maten en uiteenlopende uitvoeringen. Zo kunt u met een boeket met steker uw eigen arrangement vormgeven, terwijl u met een kunstplant direct klaar bent. Kijk maar eens hoe mooi deze Cylindrica kunstplant van 95 cm uw moderne interieur sfeervol dat beetje extra geeft.       

Kunst Sansevieria….hoe en waarmee combineren?

Boven, beneden, op kantoor, rond uw zwembad of horeca of gewoon thuis. De kunst Sansevieria kan eigenlijk overal! Nou ja, in de brandende volle zon buiten raden we niet aan omdat kunststof daar nu eenmaal niet goed tegen kan, maar verder is het aan u! De speelse Vrouwentongen zijn tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest en staan eigenlijk overal. Een minimalistisch of modern interieur? Dan is de Sansevieria Cylindrica een prachtige aanvulling. Met zijn markante en spikey uiterlijk komt hij hier goed tot zijn recht. Maar ook de andere soorten kunst Sanseveria's doen het hier uitstekend en zijn geschikt voor welke interieurstijl dan ook. Dankzij de neutrale bladkleur is de plant met vrijwel iedere sierpot, schaal of bak te combineren. Ook leuk is het combineren van verschillende soorten voor een weelderige urban jungle of een speels effect in uw groene wand. Heeft u wat ideetjes nodig? Blader door onze collectie plantenbakken, bekijk de foto’s aan de linkerkant van ieder product of bezoek onze inspiratiepagina met foto’s van klanten of reeds eerder uitgevoerde projecten. 

Onze Sansevieria kunst? Van het hoogste niveau!  

Inpakken en wegwezen? Bestellen en doorschuiven? Nee, zo werkt het niet bij Maxifleur. Omdat we zelf jarenlang als verse bloementeler op de veiling en in winkels hebben gestaan, denken we te weten wat mensen willen en dat is kwaliteit. Anders had u toch net zo goed naar een willekeurige bouwmarkt of woondump in uw regio kunnen gaan? Nee, wat wij u willen bezorgen is de ultieme beleving als het om kunstgroen gaat. Niet alleen een product als volwaardig alternatief voor het origineel, maar ook iets waar u jarenlang plezier aan beleeft zonder al te veel moeite. Wat goed is, moet goed blijven, dus investeren we volop in de hoogste kwaliteit materialen en beste leveranciers. En vinden we het niet goed genoeg? Dan gaan we toch zelf ontwerpen en dit door onze fabriek laten maken? Met onze rijke botanische kennis is dat kinderspel. Pas als alles klopt, dan mag het in onze showroom.  Maar dat houdt wel in dat een groot deel van ons assortiment uniek is en u niet snel ergens anders zult tegenkomen. 

Kunst Sansevieria kopen: soms voordeliger

Oh ja, hoor, kom maar op met die prachtige kunst Sansevieria. Als de marktleider van hoogwaardig kunstgroen voor particuliere en zakelijke klanten weet u dat het met de kwaliteit van onze producten wel goed zit. Dus weet je wat? We nemen er gelijk twee of drie! Nou, dat kan, maar in dat geval moeten we toch iets meer gaan inkopen voor u en veranderen onze prijzen. Want dat voordeel willen we natuurlijk wel delen. Dus meer stuks van hetzelfde? Kijkt u dan eens wat er met de stuksprijs boven de winkelwagenknop gebeurt? Wedden dat deze in de meeste gevallen lager wordt? Deze bulkprijzen worden automatisch verrekend bij het afrekenen. Dat is nog eens fijn profiteren! En wist u dat we ditzelfde ook bij grote zakelijke projectbeplantingen doen? Wij adviseren u natuurlijk graag.

Maar wacht eens even...heeft u onze Sale pagina ook wel eens gezien? Hierop plaatsen we geregeld een leuke actie, aanbieding of afgeprijsd product. Houd al die leuke voordeeltjes dus in de gaten!    

Kunst Sanseveria: kopen met duurzaamheid

Yes, die hoge kwaliteit en onze service….daar roemen 9 van de 10 klanten ons om. En daar doen we dan ook dagelijks ons uiterste best voor. Onze standaarden zijn torenhoog; alleen als we de plant of boom zelf mee naar huis zouden nemen, dan mag-ie in ons assortiment. Want wie wil nu kunstgroen dat in de verste verte niet op het origineel in de echte natuur lijkt? Dus doen we er niet alleen alles om de hoogste kwaliteit te leveren, maar ook om onze kunst zo levensecht te laten zijn. Dus bij ons geen kale bomen waar je dwars doorheen kijkt of een plant die enkel aan de voorkant gevuld is, een kunstproduct dat binnen mum van tijd verkleurt in de zon of al uitvalt als u ernaar kijkt. Welnee, in zo’n geval kiest u toch niet voor een kunstproduct? Nee, als marktleider met vier succesvolle webshops in vier verschillende landen en als jarenlang ervaren familiebedrijf doen wij het graag anders. Wij staan voor een hoge en exclusieve kwaliteit die u maar lastig elders vindt. Beloofd!

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer