Rating 9.32 out of 10,
based on 441 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.32 out of 10 based on 441 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Kunstbloemen

Kunstbloemen zijn er in vele verschillende kwaliteiten, vormen en formaten. Maxifleur heeft een ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige kunstbloemen voor u beschikbaar. Wij bieden mooie boeketten aan, maar ook losse kunstbloemen of kunst bladtakken. Combineer verschillende kunstbloemen met elkaar en stel uw eigen boeket of bloemstuk samen.

Onze kunstbloemen zijn door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld, waardoor ze niet meer van echt te onderscheiden zijn. Hierdoor wordt het gebruik van kunstbloemen steeds aantrekkelijker als het gaat om de inrichting van uw huis, werkplek of een showroom.

Kunstbloemen

Met bloemen haalt u sfeer in huis. En met de kunstbloemen van Maxifleur haalt u deze sfeer in huis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze gaan verwelken. Kunstbloemen zijn uitermate geschikt voor in een vergaderruimte, wachtruimte, winkel, restaurant of op uw kantoor.

Kunstbloemen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor bloemen en planten.

Het is heel erg vervelend als u last heeft van een bloemen en planten allergie. Gelukkig zijn de kunstbloemen van Maxifleur vrij van pollen. Hierdoor kunnen mensen met een bloemen en plantenallergie ook genieten van een mooie en kleurrijke sfeer in huis, kantoor of werkruimte.Kunstbloemen zijn onderhoudsvrij

U hoeft zich met kunstbloemen van Maxifleur nooit meer zorgen te maken dat uw bloemen gaan verwelken. U kunt de kunstbloemen op elke gewenste plek plaatsen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat de kunstbloemen gaan verkleuren wanneer ze achter glas in de zon staan. Daarnaast zijn temperatuurschommelingen geen enkel probleem. Maxifleur heeft kunstbloemen die geschikt zijn voor elke omgeving en voor vele situaties.

Kijkt rond in ons uitgebreide assortiment. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 085-4019712. Onze decorateurs helpen u graag!Eigen ontwerp kunstbloemen

Maxifleur ontwerpt en produceert al sinds 1991 de mooiste kunstplanten en kunstbloemen van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring en expertise ontwikkelen we kunstplanten en kunstbloemen die niet meer van echt te onderscheiden zijn. Onze kunstplanten en kunstbloemen zien er namelijk niet alleen zeer natuurgetrouw uit, ze voelen ook nog eens bijzonder natuurgetrouw aan. Bent u op zoek naar kunstplanten en kunstbloemen voor uw bedrijf? Maak dan gebruik van ons beplantingsadvies. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Rozenburg nabij Schiphol. Hier hebben we meer dan 1000m2 aan kunstbloemen en -planten voor u uitgestald.