Kunst bladtakken

Met de kunst bladtakken van Maxifleur bent u verzekerd van kwaliteit. De kunsttakken zijn uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden. Doordat de bladtakken van Maxifleur per stuk worden verkocht, heeft u de mogelijkheid om eenvoudig zelf uw eigen arrangementen samen te stellen.

U kunt bijvoorbeeld uw eigen bomen maken door verschillende losse takken op een houten stam te boren of u gebruikt de kunst bladtakken voor decoratiestukken. De kunst takken van Maxifleur zien er verbluffend realistisch uit. Tevens kunt u de kunst bladtakken vinden in verschillende afmetingen en kleuren. Ga snel aan de slag met onze kunsttakken en maak uw eigen creaties!

Acer Maple kunsttak x57 FR
€ 12,50
Shirakashi Tak x83 FR
€ 7,95
Mini Buxus kunsttak 30cm
€ 3,25
Acer Maple tak x44 FR 70cm
€ 10,95
Reinigingsmiddel kunstplanten
€ 8,95
Kunst Olijftak deluxe 90 cm FR
€ 23,95
Niet op voorraad
Orchidee Bladtoef XL x6
€ 5,95
Orchidee Bladtoef S x4
€ 2,95
Peperomia Happy Bean boeket
€ 9,95

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Buxus kunsttak 50cm
€ 2,25
Pteris Varen blad 50 cm
€ 0,99
Dieffenbachia kunstblad
€ 0,75
Maple Kunsttak 70 cm
€ 3,50
Kunst Bessentak Deluxe 55 cm groen
€ 3,95
Philo Xanadu blad 55 cm
€ 3,50
Magnolia kunstbladtak 65 cm
€ 7,50
Podocarpus kunsttak PL 55cm - UV bestendig
€ 6,95
Pinus kunsttak 65cm UV bestendig
€ 15,95
Acuba kunstplant
€ 5,95
Philo kunstblad 20 cm
€ 0,75
Kunst Bramentak 45 cm
€ 4,50
Monstera kunstblad 45 cm
€ 2,75
Buxus kunstak 45cm - rood/groen
€ 2,95
Kunst Bessentak Deluxe 50 cm groen
€ 6,50

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Kunst Bessentak Deluxe 50 cm blauw
€ 6,50
Ficus Folia Tak FR
€ 4,95
Ficus Compact Tak x 52 FR
€ 6,95
Parlour Palmtak 60
€ 3,50
Cercis Canadensis kunsttak 80 cm groen
€ 5,50
Bloesem kunsttak deluxe 120 cm creme
€ 12,95
Pagina

Decoreren met kleurige kunstbladtakken

Onze kunsttakken zijn uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden. U kunt bijvoorbeeld uw eigen bomen maken door verschillende losse bladtakken op een houten stam te boren of de kunsttakken voor decoratiestukken gebruiken. Zo kunt u uw bezoekers verrassen met een boom vol brandvertragende eikentakken of kleurrijk welkom heten met een creatie vol Magnolia kunsttakken.

Onze kunsttakken: verbluffend realistisch

Maar wat maakt onze kunsttakken nu zo bijzonder? Allereerst zien ze er verbluffend realistisch uit. Alle bladtakken van Maxifleur zijn van een hoge kwaliteit en zien er natuurgetrouw uit. Dankzij onze jarenlange expertise en nauwe samenwerking met alleen de beste leveranciers staan we garant voor een exclusieve en uniek assortiment dat nauwelijks van echt te onderscheiden valt.

Kunst bladtakken gaan bijzonder lang mee

Het voordeel is verder dat u zeker bent dat uw creaties lang meegaan en lang mooi blijven. Ze zijn gemaakt van de beste en meest duurzame materialen en vervaardigd met een grenzeloze passie en de grootst mogelijke zorg. Hierdoor bent u op termijn goedkoper uit wat het de investering meer dan de moeite waard maakt. Zo hebben we zelfs takken in ons assortiment die Uv-bestendig of brandvertragend zijn.

Onderhouds- en allergievrije kunsttakken!

Maar ook het onderhoud van de perfect nagebootste bladtakken is zeer gemakkelijk. U hoeft uw sfeervolle creatie immers geen water te geven. Ook heeft u geen last van besmettingen en bacteri?n waardoor een plant blad kan gaan verliezen en uiteindelijk kan afsterven. Stof verwijdert u eenvoudig met onze speciale reinigingsproducten of met een plumeau. Kunsttakken zijn ook de ideale oplossing voor als u last heeft van allergie?n.

Ook onze kunsttakken bestellen?

De kunst bladtakken van Maxifleur worden per stuk verkocht. Tevens kunt u de kunsttakken met blad vinden in verschillende afmetingen en kleuren. Daardoor stelt u zelf uw eigen kunstboom of arrangement samen. Geheel naar u eigen wens en formaat. Ga snel aan de slag met onze kunsttakken en maak uw eigen creaties! U kunt ze direct uit voorraad tegen groothandelsprijzen bij ons kopen!

Of beleef het eerst in onze showroom

Wilt u liever onze kunst bladtakken en ons ruime assortiment kunstplanten met eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom om onze natuurgetrouwe kunstplanten en kunstbomen te bekijken in onze 1.000 m? showroom met een virtueel of echt bezoek. Naast kunst bladtakken, kunstplanten en -bomen kunt u bij ons ook terecht voor een overvloed aan complete pot en plant combinaties. Maxifleur helpt u graag op weg met talloze idee?n en inspiratie. Onze showroom is gevestigd in Rozenburg (NH).?

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer