Rating 9.28 out of 10,
based on 384 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 384 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Kunst Steelbloemen

Met onze kunst steelbloemen maakt u zelf de allermooiste kunstboeketten. Onze kunst steelbloemen zijn gemaakt van de allerbeste zijde. Hierdoor lijken onze kunst steelbloemen niet alleen echt ze voelen ook nog eens echt aan! Combineer onze mooie kunstbloemen, kunst bladtakken en kunst steelbloemen en maak zo uw favoriete boeket. Zo stelt u een geschikt boeket samen voor iedere situatie.

Onze kunst steelbloemen zijn door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld. Hierdoor zijn ze niet meer van echt te onderscheiden. Dit zorgt ervoor dat het gebruik van kunstbloemen steeds aantrekkelijker is als het gaat om de inrichting van uw huis, werkplek of bijvoorbeeld een showroom.

Kunst Steelbloemen

Met bloemen haalt u sfeer in huis. En met de kunst steelbloemen van Maxifleur haalt u deze sfeer in huis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de bloemen verwelken. Met een boeket gemaakt met kunst steelbloemen brengt u sfeer in een vergaderruimte, wachtruimte, winkel, restaurant of op uw kantoor, maar natuurlijk ook gewoon bij u thuis.

Kunst steelbloemen zijn geschikt voor mensen met een allergie voor bloemen en planten.

Het is natuurlijk al vervelend genoeg als u last heeft van een bloemen en planten allergie. Met de kunst steelbloemen en de kunstboeketten van Maxifleur kunt u nu ook genieten van de mooiste bloemen creaties in uw eigen kantoor of huis.Kunst steelbloemen blijven mooi

Over verwelken hoeft u zich met de kunst steelbloemen van Maxifleur nooit meer zorgen te maken. De kunstbloemen en steelbloemen van Maxifleur zijn gemaakt van de allerbeste materialen en zullen dan ook niet gaan verkleuren wanneer ze achter glas in de zon staan. Daarnaast zijn de kunst steelbloemen bestand tegen temperatuurschommelingen en hebben ze geen licht nodig. Maxifleur heeft kunst steelbloemen die geschikt zijn voor elke omgeving en voor vele situaties.

Kijkt u gerust rond in ons uitgebreide assortiment. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 085-4019712. Onze ontwerpers maken graag een kunstboeket op maat voor u.Wij ontwerpen onze kunst steelbloemen zelf

Maxifleur ontwerpt en produceert al sinds 1991 de mooiste kunstplanten en kunstbloemen van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring en expertise ontwikkelen we kunstplanten en kunst steelbloemen die niet meer van echt te onderscheiden zijn. Onze kunstplanten en kunst steelbloemen zien er namelijk niet alleen zeer natuurgetrouw uit, ze voelen ook nog eens zo aan. Bent u op zoek naar kunstplanten en kunstbloemen voor uw bedrijf? Dan kunt u ook gebruik maken van ons gratis beplantingsadvies op locatie. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Rozenburg. Hier hebben we meer dan 1000 m2 aan kunstbloemen en planten voor u uitgestald.