Kunstboeketten

Kunstboeketten

Maxifleur ontwikkelt al sinds 1991 kunstbloemen en kunstboeketten. Door de jaren heen is ons assortiment kunstboeketten steeds groter geworden, waardoor we u prachtige boeketten aanbieden die niet te onderscheiden zijn van een echt boeket. Hierdoor is de investering in een passend kunstboeket steeds aantrekkelijker geworden. U schaft een mooi boeket aan die in verschillende ruimtes te gebruiken is. U hoeft de boeketten enkel af en toe af te stoffen.

Onze boeketten variëren sterk in stijl, kleur, formaat en prijs waardoor u altijd wel een boeket vindt dat bij uw wensen past. Bekijk het volledige assortiment kunstboeketten hieronder.

Bekijk ook: Kunst Steelbloemen | Kunst Bladtakken | Vazen en Plantenbakken

Pennisetum kunst Pluimgras plant  50cm
€ 5,95
Agave kunstplant 30cm
€ 33,50
Erica heide kunstplant 30cm - creme
€ 10,95
Reinigingsmiddel kunstplanten
€ 8,95
Sanseveria kunstplant 40cm - groen
€ 20,95
Marginata Mini kunstplant 18cm
€ 4,50
Orchidee Bladtoef XL x6
€ 5,95
Orchidee Bladtoef S x4
€ 2,95
Sedum Donkey tail kunstplant 25cm
€ 11,95

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Draceana kunstplant 25cm - rood/groen
€ 7,50
Echeveria kunst vetplant
€ 14,50
Peperomia Happy Bean boeket
€ 9,95
Parlour kunstpalm 50cm
€ 22,50
Agave kunstplant 50cm
€ 77,50
Pennisetum Pluimgras kunstplant 75cm - herfst
€ 11,95
Acuba kunstplant
€ 5,95
Draceana kunstplant 60cm - bont
€ 15,95
Agave kunstplant 25cm
€ 10,95
Bamboe siergras kunstplant 40cm
€ 6,95
Boston Varen deluxe kunstplant 65cm
€ 28,95
Mini Cactus kunstplant 20cm
€ 3,95
Mini Sedum kunstplant 18cm
€ 2,95
Gras kunstplant 60cm rood
€ 7,95
Gras kunstplant 80cm - rood
€ 13,95

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Kunst grasplant 60cm - groen
€ 3,95
Chlorophytum S kunstplant 30cm
€ 11,95
Crassula kunstplant 30cm
€ 11,95
Draceana kunstplant 60cm - groen
€ 15,95
Hertshoorn kunstplant 30cm
€ 7,95
Hertshoorn kunstplant 50cm
€ 18,50

Kunstboeketten? Vrolijkheidsgarantie!

Met onze prachtige kunstzijden boeketten zorgt u voor een prettige, vrolijke sfeer in elke ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een mooi paarsgekleurd Kalanchoe kunstboeket in de wachtruimte van uw dokters- of tandartspraktijk. Of een natuurgetrouw Anthurium kunstboeket om uw entree of receptie van een prettige sfeer te voorzien. Maar ook in een vergaderruimte of kantoor zorgt deze kleurenpracht voor een prettige uitstraling.

Weinig zorgen met kunstbloemstukken

Met een kunstzijden bloemenboeket van Maxifleur haalt u deze sfeer in huis zonder dat u zich daar zorgen om hoeft te maken. Geen water verversen en geen steeltjes die schuin moeten worden afgesneden. Onze kunstbloemenboeketten verwelken niet en vallen niet uit. U hoeft ze alleen maar af en toe af te stoffen. Zo heeft u altijd een prachtig boeket staan. Een investering die zich al snel terugbetaalt!

Voor alles een kunstzijden bloemenboeket

Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat de kunstbloemen boeketten gaan verkleuren wanneer ze achter glas in de zon staan. Daarnaast zijn temperatuurschommelingen geen enkel probleem dus u kunst het op elke gewenste plek plaatsen. Maxifleur heeft kunstbloemstukken die geschikt zijn voor elke omgeving en voor vele situaties. Een ander groot voordeel is dat ze ideaal zijn voor mensen met een allergie voor bloemen en planten. Al onze kunstboeketten zijn namelijk vrij van pollen.

Steeds groter aanbod kunstbloemstukken

Door de jaren heen is ons assortiment kunstboeketten steeds groter geworden, waardoor we u prachtige arrangementen aanbieden die niet te onderscheiden zijn van een echt boeket. Hierdoor en door het gebrek aan onderhoud is de investering in een passend kunstboeket steeds aantrekkelijker geworden. U schaft een mooi boeket aan die in verschillende ruimtes te gebruiken is en jarenlang duurzaam en mooi meegaat.

Onze kunstboeketten: uniek qua soort

Kwaliteit is daarbij ons onderscheidende karakter. Omdat we al zo lang ervaring hebben in het perfect nabootsen van de natuur en intensief samenwerken met de beste leveranciers kunnen we dit garanderen. Daarnaast worden enkel de beste materialen zoals exclusieve kwaliteiten kunstzijden, Pongee, polyester foam en zijdeachtige coating gebruikt. En dat kunt u niet alleen zien, maar ook voelen! Net echt, toch?

Eigen ontwerp kunstzijden bloemstuk

Al deze prachtige kunstboeketten worden door Maxifleur zelf ontwikkeld en geproduceerd. Hiermee weet u dat u kunstboeketten van de hoogste kwaliteit in huis haalt. Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van kunstplanten en kunstbloemen hebben we alleen maar uiterst echt lijkende, natuurgetrouwe kunstboeketten in ons assortiment. Bovendien worden veel van onze kunstbloemen boeketten exclusief voor ons gemaakt, waardoor ze uniek in hun soort zijn.

Ook een kunstbloemen boeket kopen?

Maxifleur heeft een variatie aan kunstzijden bloemenboeketten die geschikt zijn voor elke omgeving en voor vele situaties. Onze boeketten variren sterk in stijl, kleur, formaat en prijs waardoor u altijd wel een kunstzijden bloemstuk vindt dat bij uw wensen past. Laat u inspireren en bestel direct uit voorraad tegen groothandelsprijzen of kom het eerst beleven in onze virtuele of real life showroom in Rozenburg.

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer