Rating 9.28 out of 10,
based on 381 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 381 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Kunstboeketten

Maxifleur ontwikkelt al sinds 1991 kunstbloemen en kunstboeketten. Door de jaren heen is ons assortiment kunstboeketten steeds groter geworden, waardoor we u prachtige kunstboeketten aanbieden die niet te onderscheiden zijn van een echt boeket. Hierdoor is de investering in een passend kunstboeket steeds aantrekkelijker geworden. U schaft een mooi boeket aan die in verschillende ruimtes te gebruiken is. U hoeft de kunstboeketten enkel af en toe af te stoffen.

Onze boeketten variëren sterk in stijl, kleur, formaat en prijs waardoor u altijd wel een kunstboeket vindt dat bij uw wensen past. Bekijk het volledige assortiment kunstboeketten hieronder.

Kunstboeketten

Bij Maxifleur vindt u onze mooie zijden kunstboeketten. Met onze prachtige kunstboeketten zorgt u voor een prettige, vrolijke sfeer in elke ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een mooi kunstboeket in de wachtruimte van een dokters- of tandartspraktijk. Maar ook in een vergaderruimte of kantoor zorgt een kunstboeket van Maxifleur voor een prettige uitstraling.

Ruim aanbod kunstboeketten

Er is een ruim aanbod beschikbaar zoals een mooi Kalanchoe kunstboeket, verkrijgbaar in paars en oranje, om uw kantoor op te vrolijken. Of een natuurgetrouw Anthurium kunstboeket, verkrijgbaar in het rood en crème, om uw entree of receptie van een prettige sfeer te voorzien. Ook heeft u de mogelijkheid om zelf een boeket samen te stellen uit een groot assortiment losse kunst steelbloemen. Alle veel voorkomende soorten hebben we in ons assortiment opgenomen zoals de Dahlia, Roos, Lelie, Gerbera, Hortensia en vele anderen.Kunstboeketten van eigen ontwerp

Al deze prachtige kunstboeketten worden door Maxifleur zelf ontwikkeld en geproduceerd. Hiermee weet u dat u kunstboeketten van de hoogste kwaliteit in huis haalt. Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van kunstplanten en kunstbloemen hebben we alleen maar uiterst echt lijkende, natuurgetrouwe kunstboeketten in ons assortiment.

Een groot voordeel van een kunstboeket is natuurlijk dat u er geen omkijken meer naar heeft. Geen water verversen, geen steeltjes die schuin moeten worden afgesneden. U hoeft ze alleen maar af en toe af te stoffen. Zo heeft u altijd een prachtig boeket staan.