Rating 9.28 out of 10,
based on 376 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 376 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Kunst Bladtakken

Met de kunst bladtakken van Maxifleur bent u verzekerd van kwaliteit. De kunst bladtakken zijn uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden. Doordat de bladtakken van Maxifleur per stuk worden verkocht, heeft u de mogelijkheid om eenvoudig zelf uw eigen arrangementen samen te stellen.

U kunt bijvoorbeeld uw eigen bomen maken door verschillende losse bladtakken op een houten stam te boren of u gebruikt de kunst bladtakken voor decoratiestukken. De kunst bladtakken van Maxifleur zien er verbluffend realistisch uit. Tevens kunt u de kunst bladtakken vinden in verschillende afmetingen en kleuren. Ga snel aan de slag met onze kunst bladtakken en maak uw eigen creaties!

Kunst Bladtakken

Alle bladtakken van Maxifleur zijn van een hoge kwaliteit en zien er natuurgetrouw uit. De kunst bladtakken van Maxifleur worden per stuk verkocht. Daardoor stelt u zelf uw eigen kunstboom of arrangement samen. Bovendien stelt het ons in staat op voor u speciale kunstbomen op maat te maken. Geheel naar u eigen wens en formaat. Wij hebben kunst bladtakken in diverse afmetingen.

Naast kunst bladtakken hebben wij een ruim aanbod aan kunstbomen. Denk hierbij aan groene kunstbomen, palmbomen en kunstbomen voor buiten. Ook voor kunst hangplanten, kunstbloemen en een groot aanbod aan plantenbakken bent u bij Maxifleur aan het juiste adres.Kunst bladtakken gaan bijzonder lang mee

Het voordeel van kunstplanten is dat u zeker bent dat uw bloemen en planten lang meegaan, hierdoor bent u op termijn goedkoper uit. Het onderhoud is zeer gemakkelijk. U hoeft de planten geen water te geven ten opzichte van echte planten. Ook heeft u geen last van besmettingen en bacteriën waardoor een plant blad kan gaan verliezen en uiteindelijk kan afsterven. Stof verwijdert u eenvoudig met onze speciale reinigingsproducten of met een plumo. Kunstplanten en kunt bladtakken zijn ook ideale oplossingen voor als u last heeft van allergieën.Bezoek onze showroom in Rozenburg

Wilt u liever onze kunst bladtakken en ons ruime assortiment kunstplanten met eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom om onze natuurgetrouwe kunstplanten en kunstbomen te bekijken in onze 1.000 m² showroom. Naast kunst bladtakken, kunstplanten en -bomen kunt u bij ons ook terecht voor een overvloed aan complete pot en plant combinaties. Maxifleur helpt u graag op weg met talloze ideeën en inspiratie. Onze showroom is gevestigd in Rozenburg (NH).

Wilt u een gratis beplantingsadvies voor uw bedrijf ontvangen? Neem dan contact op via ons telefoonnummer: 085-4019712 dan komen we graag bij u langs.