Kunstbomen

Kunstbomen

Voor kunstbomen bent u bij Maxifleur aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kunstbeplanting, is ons ruime aanbod niet van echt te onderscheiden. Weet u niet precies welke boom het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op voor advies.

Bekijk ook: Bloeiende Kunstbomen | Kunstpalmen | Grote Kunstbomen | Kunst Buxus | Kunst Olijf | Kunst Bamboe | Kunst Bonsai | Kunst Conifeer

Bamboe deluxe kunstplant 150cm
€ 179,95
Monstera deluxe kunstboom 140cm
€ 214,95
Draceana kunstboom 170cm - bont
€ 159,95
Lyrata deluxe kunstplant 155cm
€ 199,95
Ficus Exotica XL kunstplant 110cm
€ 167,50
Strelitzia kunstplant deluxe 145cm
€ 267,50
Lyrata deluxe kunstboom 170cm
€ 299,95
Royal Bamboe kunstboom 165cm - groen
€ 212,50
Lyrata deluxe kunstboom 110cm
€ 237,50

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Chamaedorea kunstpalm deluxe 150 m
€ 247,50
Acer Bonsai deluxe kunstboom 170cm - groen
€ 279,95
Philo Selloum XL kunstplant 125cm
€ 322,50
Acer kunstboom 120cm - groen
€ 129,95
Elastica Robusta kunstplant 120cm - groen
€ 119,95
Bamboe kunstplant 150cm - FR - brandvertragend
€ 164,95
Longifolia Royal deluxe kunstboom 165cm
€ 199,95
Longifolia XL deluxe kunstboom 120cm
€ 239,95
Philodendron deluxe kunstboom 170cm
€ 389,95
Acer kunstboom 120cm - burgundy
€ 129,95
Niet op voorraad
Philodendron Xanadu deluxe kunstboom 140cm
€ 277,50
Alocasia Calidora deluxe kunstplant 125cm
€ 227,50
Kentia deluxe kunstpalm XL 140cm
€ 199,95
Golden Cane Areca kunstpalm 120cm
€ 69,95
Royal Bamboe XL deluxe kunstboom 130cm
€ 299,95

Gratis verzending vanaf 100€

14 dagen op proef

Levertijd tussen 1-3 werkdagen

Veilig en snel online betalen

Traveller kunstpalm 130cm
€ 119,95
Paradize kunstpalm Promo 100cm
€ 62,50
Ficus Exotica deluxe kunstplant 150cm - groen - FR - brandvertragend
€ 199,95
Schefflera Exotica kunstplant 120cm - FR - brandvertragend
€ 142,50
Bougainvillae kunstplant 150cm - cerise
€ 209,95
Fishtail XL deluxe kunstpalm 130cm
€ 327,50

Kunstbomen: een warm welkom

Kunstbomen kopen? Waarom zou u? Nou, in de eerste plaats, omdat het zoveel sfeer geeft! In huis, op werk, in uw winkel of horeca. Het nodigt bezoekers uit binnen te komen en zal uw medewerkers de nodige inspiratie en productiviteit geven. Zo zijn kunstpalmen bijvoorbeeld perfect toepasbaar als aankleding van een zwembad en past een kunst Lyrata in elk kantoor. En heeft u die sfeervolle kunst Olijfboom al zien schitteren?

Onderhoudsarm, zonlicht- watervrij

Een ander groot voordeel is dat u met een bijna levensechte boom een sfeer creëert die u met weinig moeite lang mooi houdt en geen zonlicht nodig heeft. U hoeft ze geen water te geven en ze verkleuren of verleppen ook niet. Uiteraard kan er wel stof op de bladeren komen, maar met speciale reinigingsproducten of een stofdoek is dit zo weer verwijderd. Wist u dat nep bomen ook uitermate geschikt voor mensen die allergisch zijn?

Jarenlange ervaring als kunstbomen groothandel

Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kunstplanten, is ons ruime aanbod niet van echt te onderscheiden en uniek voor de Europese markt. Doordat we al jarenlang intensief samenwerken met alleen de beste toeleveranciers leveren wij kwalitatieve plastic bomen tegen een groothandelsprijs aan vele particuliere en zakelijke klanten.

Levensechte kwaliteit

Om deze kwaliteit te waarborgen, luisteren wij goed naar wat klanten, toeleveranciers en Nederlandse kwekers te vertellen hebben. Hierdoor zijn wij goed ingespeeld op ieders wensen en leveren wij enkel hoogwaardige producten. Door het gebruik van hoogwaardige kunststof materialen in combinatie met echt houten stammen zien onze bomen er niet alleen levensecht uit, zo voelen ze ook aan!

Verschillende typen bomen voor binnen

Opzoek naar een passende kunstboom voor binnen? We hebben verschillende typen kunstbomen en eventueel bijpassende sierpotten in ons grote assortiment opgenomen. Zo kunt u kiezen uit groene kunstbomen, kunstpalmen en bloeiende kunstbomen. Daarnaast zijn er ook grote kunstbomen, zoals de Longifolia kunstplant, die perfect is om een lobby, grote hal of een showroom te decoreren. En wat dacht u van een kunst Bonsai op de counter of de receptie? Wat een sfeervolle eyecatcher!

Ook unieke kunstbomen bestellen?

In onze collectie vindt u een ruim assortiment die we direct uit voorraad tegen een groothandelsprijs kunnen leveren. Ook kunt u de kwaliteit eerst beleven in onze virtuele of echte showroom van 1000m2 in Rozenburg (NH) en desgewenst direct meenemen. Bent u op zoek naar projectbeplanting voor uw bedrijf, winkel, recreatie of horeca? Wij voorzien u graag op locatie van een gedegen en op maat gemaakt advies.

Veelgestelde vragen kunstbomen

Hoe lang gaan kunstbomen mee?
Kunstbomen gaan heel erg lang mee. Maar houdt rekening met een aantal belangrijke punten.
 
Om zo lang mogelijk te genieten van uw kunstbomen raden wij aan om de kunstboom regelmatig stofvrij te maken. Daarnaast raden wij u af om uw kunstplant of kunstboom onder de douche of in de regen te zetten. De stammen en takken van onze producten bestaan veelal uit echt hout en kunnen door te veel water na verloop van tijd gaan rotten.
 
Wanneer u de boom goed onderhoudt gaat uw kunstboom zeker 8 jaar mee. Dit is wel wanneer u uw boom binnen gebruikt.
 
Er zit nog een verschil in kwaliteit. De kunstbomen Deluxe zullen het langste meegaan. Deze bomen kunnen tegen de nodige zonnestralen.
 
Voor kunstbomen voor buiten is het een ander verhaal. Zie meer informatie bij UV-buitenplanten.
 
Hebben kunstbomen onderhoud nodig?
Om lang van een optimale uitstraling te kunnen genieten is het belangrijk dat u de kunstplanten of -bomen regelmatig stofvrij maakt. Dit kunt u het makkelijkst doen door de bladeren af te nemen met een anti-statisch doekje. Een licht vochtige, zachte doek kan ook. U kunt de plant ook inspuiten met een Silk Flower Refreshener. Het eventuele stof op de bladeren wordt door de behandeling verwerkt tot kleine 'balletjes' welke met een plumo of zachte doek makkelijk te verwijderen zijn. Het blad krijgt zijn frisse kleur weer terug maar gaat er ook wat door glimmen. Niet voor elke plant dus zo geschikt. Tevens wordt het blad door de behandeling voorzien van een anti-statische laag waardoor het minder stof aantrekt.
We raden u aan uw kunstplant of kunstboom niet onder de douche of buiten in de regen te zetten. De stammen en takken van onze producten bestaan veelal uit echt hout, en kunnen door te veel water na verloop van tijd gaan rotten. U kunt de bladeren natuurlijk wel met een vochtige ...
Kunnen alle kunstbomen buiten staan?
Dit is een vraag die zeer veel gesteld wordt. Kunstbomen worden op steeds grotere schaal buiten gebruikt. Niet alleen in de horeca en bij bedrijven, ook steeds meer particulieren willen graag kunstbomen in de tuin. De huidige generatie kunstbomen is steeds beter geschikt voor buitengebruik. Maar nee, niet alle bomen kunnen buiten worden gebruikt. Veel bloeiende kunstplanten en -bomen zijn te delicaat en gaan stuk bij harde regen of wind. Tevens zullen de bomen onder invloed van de uv-straling van de zon verkleuren. Dit proces varieert van enkele maanden tot enkele jaren. Sommige artikelen zijn bij uitstek geschikt voor buitengebruik, zoals de Buxus, Coniferen en de Pinus. Deze producten staan voor u gegroepeerd in de afdelingen Kunstplanten voor buiten en Kunstbomen voor buiten en zijn tevens in een UV-bestendige variant beschikbaar. Op deze variant geven wij 8 jaar kleur-garantie op de kunststof delen! U herkent de UV bestendige producten aan het UV logo.

Let...
Zijn kunstbomen voor buiten UV-bestendig?
Maxifleur verkoopt speciale Uv-bestendige kunstbomen voor buiten, deze kunnen ieder weertype aan. Dankzij een unieke Uv-protector hebben de volkunststof delen van deze groene en bloeiende kunstbomen voor buiten minimaal 8 jaar geen last van het wisselvallige Nederlandse weer. Laat die zon, regen, wind en sneeuw dus maar komen! Let op, u vind de UV bestendige kunstbomen onder onze buitenplanten categorie met het UV logo.
Moet je kunstbomen schoonmaken?
Ons advies is om de kunstbomen regelmatig af te stoffen. Gebruik hiervoor een antistatisch doekje, een plumeau of een droge/lichtvochtige doek
Kun je kunstbomen op balkon plaatsen?
Onze UV bestendige kunstbomen zijn zeer geschikt voor gebruik buitenshuis en/of balkon
Zijn kunstbomen weerbestendig?
Speciaal voor gebruik buitenshuis of op balkon heeft Maxifleur kunstbomen ontwikkeld waarin het UV bestendige materiaal in de groene delen van een plant verwerkt wordt

experience-center
Experience Center

Bezoek onze Experience center
en laat u verrassen

Lees meer