• Alle producten worden
  gemodelleerd geleverd
 • Niet van echt
  te onderscheiden
 • Meer dan 9500 producten
  uit voorraad leverbaar
 • Gratis
  beplantingsadvies
 • Gratis verzending
  vanaf € 100,-*

Kunstbomen

Voor kunstbomen bent u bij Maxifleur aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kunstbeplanting en kunstbomen, is ons ruime aanbod niet van echt te onderscheiden. Om het u gemakkelijk te makkelijk hebben we ons selectie onderverdeeld in groene kunstbomen, kunstpalmen, bloeiende kunstbomen, kunstbomen voor buiten, grote kunstbomen en kerstbomen.

Binnen deze categorieën vallen kunstbomen welke gemakkelijk te plaatsen zijn in elke ruimte. Zo zijn kunstpalmen bijvoorbeeld perfect toepasbaar als aankleding van een zwembad en past een Lyrata in elk kantoor. Weet u niet precies welke kunstboom het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op voor advies.

Kunstbomen

Bent u op zoek naar kunstbomen om uw omgeving prettiger te maken om in te verblijven? Maxifleur is al sinds 1991 dé specialist in kunstbomen. Doordat we al sinds 1991 bezig zijn met het ontwerpen en produceren van de mooiste kunstbomen zijn wij dé expert als het gaat om kunstbomen. Door het gebruik van hoogwaardige kunststof materialen in combinatie met echt houten stammen zien onze bomen er niet alleen levensecht uit, zo voelen ze ook aan!

We hebben verschillende typen kunstbomen in ons grote assortiment opgenomen. U kunt kiezen uit groene kunstbomen, kunstpalmen en bloeiende kunstbomen. Ook voor een complete combinatie met plantenbakken en zuilen helpen we u graag op weg.

Bent u op zoek naar grote kunstbomen? Met ons ruime aanbod aan kunstbomen tot wel 4,5 meter zoals de Longifolia Giant Deluxe hebben wij grote kunstbomen voor u klaar staan. Deze prachtige kunstbomen zijn perfect om bijvoorbeeld een grote hal of een showroom mee te decoreren. Wanneer een grote kunstboom niet gaat passen helpen we u graag verder met kleinere kunstbomen. Bijvoorbeeld onze Ruscus Bonsai Deluxe die perfect staat in een kantooromgeving. Kijkt u eens rond in ons zeer uitgebreide assortiment kunstbomen. Kunt u toch niet precies vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Ons telefoonnummer is 085-4019712. We helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar beplanting voor uw bedrijf? Wij voorzien u graag op locatie van een gedegen advies.