Rating 9.28 out of 10,
based on 384 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 384 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Bloeiende kunstbomen

Op zoek naar bloeiende kunstbomen voor een unieke uitstraling in uw huis, winkel, restaurant of kantoor? Maxifleur is dé specialist in bloeiende kunstbomen. Door een nauwe samenwerking met de fabrikant leveren wij verbluffend realistische kunstbomen tegen groothandelsprijzen.

Onze kunstbomen zijn in veel gevallen gemaakt met echt hout, waardoor ze nóg realistischer aanvoelen. Bent u op zoek naar hoogstaande bloeiende kunstbomen om uw kantoor, woning, winkel, restaurant of tuin mee te verrijken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bloeiende kunstbomen

Bij Maxifleur vindt u een uitgebreid assortiment aan bloeiende kunstbomen. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kunstbeplanting bieden wij unieke producten aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.Assortiment bloeiende kunstbomen

Ons assortiment kunstbomen is verder onderverdeeld in verschillende categorieën. Deze zijn gebaseerd op het soort kunstboom dat u zoekt. Zo hebben wij bijvoorbeeld een speciale categorie voor groene kunstbomen. Daarbinnen vallen kunstbomen die geschikt zijn voor verschillende interieurs: zo zijn kunstpalmen uitermate geschikt als sierplanten voor een binnenzwembad.Grote bloeiende kunstbomen

Bent u op zoek naar grote kunstbomen? Ook daarin hebben we een ruim assortiment voor u samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een Podocarpus Giant Deluxe van maar liefst 350 cm. Deze prachtige kunstboom is zeer geschikt om een grote hal of een showroom mee te decoreren. Natuurlijk bieden we ook kleinere kunstbomen aan van minder dan zoals bijvoorbeeld de Bonsai bomen. Kijkt u gerust eens rond in ons zeer uitgebreide assortiment bloeiende kunstbomen. Bij ieder product wordt vermeld of het eigen ontwerp en/of productie betreft. Wilt u daadwerkelijk een unieke boom, bestel deze dan bij Maxifleur.

Weet u niet precies welke kunstboom het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op voor advies via 085-4019712.