• Alle producten worden
  gemodelleerd geleverd
 • Niet van echt
  te onderscheiden
 • Meer dan 9500 producten
  uit voorraad leverbaar
 • Gratis
  beplantingsadvies
 • Gratis verzending
  vanaf € 100,-*

Groene Kunstbomen

Zoek je groene kunstbomen om een kantoor, restaurant, showroom of huis mee in te richten dan heeft Maxifleur wat je zoekt. Met een ruim assortiment aan groene kunstbomen vindt u bij ons de groene kunstboom waarnaar u op zoek bent. We hebben verschillende groene planten en bomen beschikbaar in heel veel soorten en maten. Van Bamboe tot een Buxus.

U vindt bij ons groene kunstbomen vanaf 110 cm hoog. Wilt u een grotere kunstboom? Geen probleem! Bij Maxifleur vindt u kunstbomen die meer dan 2,5 meter hoog zijn. Wellicht is de Longifolioa N Deluxe (250 cm) of Maple Deluxe N (270 cm) wat voor u.

Kijk hieronder verder naar ons assortiment met groene kunstbomen.

Groene Kunstbomen

Wanneer u op zoek bent naar groene kunstbomen, dan zit u goed bij Maxifleur. We hebben een bijzonder ruim assortiment groene kunstbomen voor u uitgestald. Of u nu zoekt naar een kleine groene kunstboom van 70 centimeter of een grote van meer dan 3 meter, Maxifleur heeft het voor u. Kom dan langs in onze 1000m2 grote showroom in Rozenburg.

Met groene kunstbomen maakt u elke ruimte een stukje aangenamer om in te verblijven. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderruimte of in een kantoor. Maar ook in een restaurant of winkel kan een mooie groene kunstboom echt iets toevoegen aan de sfeer in de ruimte. Zo is onze druivenboom op stam perfect geschikt om in een restaurant te plaatsen. Of onze Ficus Exotica Deluxe van 1,5 meter hoog. Met deze kunstboom creëert u op kantoor een prettige werkomgeving. Veel van onze groene kunstbomen worden geleverd in een plastic binnenpot. Zo kunt u ze makkelijk in uw eigen plantenbak of sierpot plaatsen.

Wilt u liever een kant-en-klare oplossing voor uw groene kunstboom, dan is onze selectie plantenbakken compleet echt wat voor u. Hiermee krijgt u een kunstboom compleet in een kwaliteits pot geleverd.

Wilt u liever onze bomen in het echt bekijken? Kom langs in onze 1000m2 grote showroom in Rozenburg. Wanneer u speciale wensen heeft of iets specifieks zoekt wat u nog niet in ons assortiment groene kunstbomen kunt terugvinden, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 085-4019712. We helpen u graag om de perfecte groene kunstboom voor u te ontwerpen.