Rating 9.28 out of 10,
based on 384 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 384 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Groene Kunstbomen

Zoekt u groene kunstbomen om een kantoor, restaurant, showroom of huis mee in te richten, dan heeft Maxifleur wat u zoekt. Met een ruim assortiment aan groene kunstbomen vindt u bij ons de groene kunstboom waarnaar u op zoek bent. We hebben verschillende groene planten en bomen beschikbaar in heel veel soorten en maten. Van Bamboe tot een Buxus.

U vindt bij ons groene kunstbomen vanaf 110 cm hoog. Wilt u een grotere kunstboom? Geen probleem! Bij Maxifleur vindt u kunstbomen die meer dan 2,5 meter hoog zijn. Wellicht is de Longifolioa N Deluxe (250 cm) of Maple Deluxe N (270 cm) wat voor u.

Kijk hieronder verder naar ons assortiment met groene kunstbomen.

Groene Kunstbomen

Wanneer u op zoek bent naar groene kunstbomen, dan zit u goed bij Maxifleur. We hebben een bijzonder ruim assortiment voor u uitgestald. Of u nu zoekt naar een kleine kunstboom van 70 centimeter of een grote van meer dan 3 meter, Maxifleur heeft het voor u. Kom dan langs in onze 1000m2 grote showroom in Rozenburg.Voor elk interieur

Met groene kunstbomen maakt u elke ruimte een stukje aangenamer om in te verblijven. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderruimte of in een kantoor. Maar ook in een restaurant of winkel kan een mooie groene kunstboom echt iets toevoegen aan de sfeer in de ruimte. Zo is onze druivenboom op stam perfect geschikt om in een restaurant te plaatsen. Of onze Ficus Exotica Deluxe van 1,5 meter hoog. Met deze kunstboom creëert u op kantoor een prettige werkomgeving. Veel van onze groene kunstbomen worden geleverd in een plastic binnenpot. Zo kunt u ze makkelijk in uw eigen plantenbak of sierpot plaatsen.

Wilt u liever een kant-en-klare oplossing voor uw groene kunstboom, dan is onze selectie plantenbakken compleet echt wat voor u. Hiermee krijgt u een kunstboom compleet in een kwaliteits pot geleverd.Groene kunstbomen showroom

Wilt u liever onze bomen in het echt bekijken? Kom langs in onze 1000m2 grote showroom in Rozenburg. Wanneer u speciale wensen heeft of iets specifieks zoekt wat u nog niet in ons assortiment groene kunstbomen kunt terugvinden, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 085-4019712. We helpen u graag om de perfecte groene kunstboom voor u te ontwerpen.