Rating 9.28 out of 10,
based on 384 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 384 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Grote Kunstbomen

U heeft grote kunstbomen nodig voor uw entree? Bij Maxifleur bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een uniek aanbod grote kunstbomen, die geschikt zijn voor verschillende situaties en interieurs. Onze kunstbomen zijn zo uniek omdat ze bijna niet van echte bomen te onderscheiden zijn. Uiteraard leveren we de kunstbomen met een bijpassende pot die geschikt is om het grote gewicht te kunnen dragen.

Het assortiment grote kunstbomen begint bij kunstbomen van 240 cm hoogte en varieert tot kunstbomen van bijna 5 meter! De meest populaire modellen zijn de Bamboe Giant Deluxe, de Ficus Exotica Giant en de Palmbomen. Deze topsellers zijn uiteraard verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen.

Grote Kunstbomen

Ook wanneer u op zoek bent naar grote kunstbomen bent u bij Maxifleur aan het juiste adres. In deze categorie vindt u kunstbomen tot wel 4,75 meter hoog! Grote kunstbomen zijn uitermate geschikt om grote en hoge ruimtes te decoreren. Denk bijvoorbeeld aan een grote showroom, centrale hal van een winkelcentrum of aan een binnenzwembad waar een prachtige palm voor een mooie tropische sfeer zorgt. Ook een ontvangsthal of in een schoolgebouw zal een grote kunstboom uit onze selectie een aangename sfeer creëren. De grote kunstbomen worden standaard geleverd in een houten binnenpot die extra is verzwaard met beton.Eigen ontwerp

Onze grote kunstbomen zijn van de allerhoogste kwaliteit en door ons eigen team ontwikkeld. Doordat ze een zeer goede en natuurlijke uitstraling hebben zijn ze bijna niet meer van echt te onderscheiden. Zo heeft u dus een prachtige grote sfeermaker die vrijwel geen onderhoud vereist.Gratis beplantingsadvies

Wanneer u grote ruimtes heeft die u van kunstbeplanting wilt voorzien helpt Maxifleur. We komen graag bij u langs om samen met u een gratis beplantingsadvies te maken. Wij adviseren u dan op het gebied van grootte, sfeer en balans van uw interieur en komen al dan niet in combinatie met kleinere kunstplanten tot een decoratief plan. Heeft u interesse in onze grote kunstbomen of in een gratis beplantingsadvies? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 085-4019712.