Kunstbomen voor Buiten

Wanneer u op zoek bent naar kunstbomen voor buiten, dan heeft Maxifleur wat u zoekt. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment kunstbomen voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie Buxus variant, de speelse Pinus deluxe of een mooie Conifeer. Buiten Kunstbomen worden veel gebruikt voor de aankleding van een oprit, entree of terras. U creëert hiermee een sfeer waarbij bezoekers zich welkom voelen, terwijl u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud.

Een kunstboom voor buiten behoeft natuurlijk geen water. U hoeft ook niet meer te snoeien en onze kunstbomen zijn ook nog eens vocht- en vorstbestendig! Dit alles doordat we uitsluitend hoogwaardige materialen gebruiken voor het produceren voor onze kunstbomen voor buiten.Bovendien is een deel van het assortiment UV bestendig!

Bekijk ook: Kunst Buxus | Kunst Bamboe | Kunst Conifeer | Kunst Bamboe | Kunst Bonsai

More...
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-15 van 44

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. UV bestendige Kunstbuxus x3 Deluxe in Rondo 40 zwart
  Buxus Bol Deluxe x3 140 cm UV
  Waardering:
  100%
  € 229,95 € 190,04
 2. Natuurgetrouw nagemaakte kunst Buxus Spiraal 100 cm in Rondo 32 zilver
  Buxus Spiraalboom Deluxe 100 cm UV
  Waardering:
  100%
  € 124,94 € 103,26
 3. Natuurgetrouwe Japanse Bamboe kunstboom 120 cm UV Proof in Darwin 35 zwart hoogglans
  Japanse Bamboe kunstplant 120 cm UV
  Waardering:
  87%
  € 94,95 € 78,47
 4. Decoratieve UV Buxus kunstboom 110 cm in Tondo Alto 70 antraciet
  Kunst Buxus Tower 110 cm UV
  Waardering:
  93%
  € 137,50 € 113,64
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-15 van 44

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunstbomen buiten?

Weersbestendig Kunstbomen voor buiten?? we zien ze steeds vaker. En dat is niet voor niets, want ze zijn niet alleen uniek van sfeer en karakter, maar ook nog eens sterk en heel makkelijk in het gebruik. Een kunstboom heeft immers geen water nodig. U hoeft ook niet meer te snoeien en ze zijn ook nog eens vocht- en vorstbestendig! Dit alles doordat we uitsluitend hoogwaardige materialen gebruiken voor het produceren.


Uv-bestendige kunstboom voor buiten

Bovendien is een deel van het assortiment Uv-bestendig! Dat betekent dat de kunststof delen van deze buitenkunstbomen dankzij een unieke Uv-protector minstens 8 jaar lang bestand zijn tegen de zon en dus niet verkleuren. Zo kunt u een sfeer cre?ren waarbij bezoekers zich welkom voelen, terwijl u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud of het Nederlandse wisselende weer.?Kom dus maar op met die vorst, zon, regen en wind!


Uniek assortiment buiten kunstbomen

Wanneer u op zoek bent naar? Kunstbomen voor buiten, dan vindt u bij ons een uitgebreid en exclusief uniek assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een de speelse Pinus deluxe, Pinus XL bomen van wel 2 meter hoog en zelfs een Podocarpus Giant Deluxe van maar liefst 3,5 meter hoog. Wij hebben Coniferen als plant of als heg en diverse Buxus bomen in decoratieve vormen, zoals een bol, vierkant, spiraal of op stam.


Niet meer echt te onderscheiden

Bij Maxifleur werken we al sinds 1991 aan het ontwerpen en produceren van de mooiste?kunstbomen?buiten. Door onze jarenlange ervaring en expertise op dit gebied, produceren wij kunstgroen dat niet meer van echt te onderscheiden is. Zo zien onze kunstbomen er niet alleen echt uit, ze voelen ook nog eens zo aan. Alsof u een echte kunstboom buiten aanraakt.


Ook het hele jaar een groene tuin?

Wilt u ook altijd verzekerd zijn van een groene tuin en ook bij ons kunstbomen buiten kopen? Laat u verwonderen door onze grote voorraad van ruim 9500 kunstplanten en bijpassende sierpotten die u direct uit voorraad kunt bestellen of meenemen.


Eerst langskomen en uw favoriete kunstboom voor buiten beleven, kan ook in onze virtuele of echte showroom in Rozenburg. Heeft u een bedrijf, winkel of horeca, dan komen wij ook graag bij u langs voor een advies over uw projectbeplanting.

© 2008-2019 Maxifleur Kunstplanten. All Rights Reserved.