Rating 9.3 out of 10,
based on 517 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.3 out of 10 based on 517 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Kunstkerstbomen

Op deze pagina vindt u de mooiste kunstkerstbomen van absolute top kwaliteit, voor een sfeervol interieur met de kerst!

In tegenstelling tot de kerstbomen die een bouwmarkt of tuincentrum u biedt, zijn onze kerstbomen volledig gemaakt uit 100% LDPE naalden, hetgeen de natuurgetrouwheid enorm ten goede komt. Dit betekent een ongekend mooie kwaliteit kunstkerstboom voor een absolute bodem prijs!

Nu kunt u zelfs profiteren van kortingen tot wel 35% ! Kijk welke boom u het meeste aanspreekt, bepaal de gewenste hoogte en bestel vandaag nog! Op=op.

Kunstkerstbomen

Bij Maxifleur bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar kunstkerstbomen. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kunstbeplanting en kunstbomen, is ons assortiment door de jaren heen enorm uitgebreid. Zoals u ziet, is ons assortiment kunstbomen verder onderverdeeld in groene kunstbomen, kunstpalmen, bloeiende kunstbomen, kunstbomen voor buiten, grote kunstbomen en kerstbomen. Binnen deze categorieën vallen kunstbomen die geschikt zijn voor verschillende situaties. Zo zijn kunstpalmen bijvoorbeeld perfect toepasbaar als aankleding van een zwembad. Weet u niet precies welke kunstboom het beste bij uw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op voor advies.Niet alleen kunstkerstbomen

We hebben verschillende typen kunstbomen in ons grote assortiment opgenomen. Zo hebben we groene kunstbomen, kunstpalmen en bloeiende kunstbomen. Maar u kunt onze kunstbomen ook compleet inclusief plantenbak kopen. Bent u op zoek naar grote kunstbomen? Ook daarvoor hebben we een ruim assortiment voor u samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een Longifolia Giant Deluxe van maar liefst 450cm. Deze prachtige kunstboom is perfect geschikt om bijvoorbeeld een grote hal of een showroom me te decoreren. Natuurlijk hebben we ook kleinere kunstbomen. Bijvoorbeeld onze Ruscus Bonsai Deluxe die perfect staat in bijvoorbeeld een kantooromgeving. Kijkt u gerust eens rond in ons zeer uitgebreide assortiment kunstbomen. Wellicht kunnen we u helpen om de perfecte kunstboom voor uw situatie te vinden.

Bent u op zoek naar beplanting voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer dat u bovenaan deze pagina terug kunt vinden. Wij voorzien u graag op locatie van een gedegen advies.