Rating 9.28 out of 10,
based on 384 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 384 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Plantenbakken compleet

Uw kantoor of woning inrichten met zowel kunstplanten als plantenbakken? Dan helpt Maxifleur u verder met onze selectie complete plantenbakken. Hier vindt u kunstplanten die geleverd worden in een bijpassende plantenbak. Zo heeft u altijd een geschikte plantenbak en kunstplant voor uw ruimte!

Onze plantenbakken compleet zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er kunstplanten die perfect geschikt zijn voor een entreeruimte, kantoor of kantine. Wat denkt u van een fris Asparagus arrangement in een Natural Weave bolpot? Deze geeft uw entree of kantoor het hele jaar door een frisse uitstraling.

Plantenbakken compleet

Wanneer u op zoek bent naar kunstplanten of -bomen, bent u bij Maxifleur aan het juiste adres. Sinds 1991 ontwerpen en maken wij kunstplanten geschikt voor elke situatie. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Ook is door de jaren heen ons assortiment flink uitgebreid. Bent u op zoek naar een specifieke kunstplant en staat deze niet in ons assortiment vermeld? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpafdeling helpt u graag verder om de gewenste kunstplant voor u te ontwerpen.Voordelen van complete plantenbakken

Het hebben van kunstplanten ten opzichte van echte planten brengt vele voordelen met zich mee. Kunstplanten verwelken niet en sterven niet af zoals echte planten doen. U hoeft uw kunstplanten dus geen water te geven. Onze kunstplanten zijn geschikt voor elke gangbare temperatuur. Het enige wat u hoeft te doen is de kunstplanten stofvrij houden. Hiervoor zijn speciale middelen beschikbaar die de planten niet aantasten.Vrijblijvend beplantingsadvies

Bent u op zoek naar kunstplanten om de kantoorruimte van uw bedrijf mee op te fleuren? Maak dan gebruik van ons beplantingsadvies bij u op locatie. We komen bij u langs om samen te kijken welke planten in uw ruimte passen en geven u een advies op maat. Heeft u andere vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.