De mooiste kunstplanten voor uw

Entree

Welke kunstplant mag uw bezoekers entree verlenen?

De juiste kunstplanten in uw entree zullen uw bezoekers een warm welkom geven. Bovendien zorgt al dat groen op kantoor voor bewezen meer productiviteit en inspiratie. Dus zoek uit die kunstplant, maar doe het met zorg. Gaat u mee op ontdekking?

entree 1 entree 1

Welke stijl voor uw entree?

Een entree kan er bij ieder bedrijf weer anders uitzien. Maar het is en blijft de toegang tot uw zaak en daarmee de eerste indruk van uw bedrijf. Het zou toch jammer zijn als die maar kaal en kaal blijft waardoor uw gasten zich niet op hun gemak voelen. Kunstplanten zijn een uitstekende manier om uw entree meer uitstraling te geven.

Maar welke uitstraling dan, is uw volgende vraag terecht. Wat wilt u ermee bereiken, is de eerste vraag die u zichzelf zou moeten stellen. Wilt u uw bezoekers op een neutrale manier verwelkomen en bent u een traditioneel bedrijf? Klassieke en groene planten zoals Ficussen, Lyrata’s en Alocasia’s dragen dat beeld uitstekend uit.

Bent u creatief, kunstzinnig of anderszins opvallend en eigenzinnig? Dan mag het allemaal best wat spannender en kleurrijker! Denk eens aan een felgekleurde Strelitzia, een exotische Bananenboom of onze verschillende soorten luxe Palmen die gemaakt zijn met echte houten stammen. Wedden dat uw gasten er bewonderend naar zullen blijven kijken?

Welke plant mag waar?

Bovendien zorgen kunstplanten in uw entree voor een bewezen ontspannen en fijne sfeer die uw bezoekers zal geruststellen. Daarom is de plaats waar u uw bezoekers laat wachten de aangewezen plek om iets moois neer te zetten. Maar wat dan? Als uw gasten erg in het zicht zitten, dan is het een idee om ze iets van privacy te geven met een mooie afscheiding. Plaats bijvoorbeeld meerdere stuks van deze mooie Sanseveria’s in een hoge bak. Mag het iets opvallender? Deze pampas grastakken zijn bijzonder mooi als u ze opsteekt temidden van enkele andere siergrassoorten.

Als u een ruime entree heeft, dan kunt u van deze eerste indruk natuurlijk een regelrechte blikvanger maken. Uw eigen urban jungle? Kan, maar zorg er dan wel voor dat deze niet alles overheerst. Door meerdere planten met dezelfde soort uitstraling bij elkaar te zetten of meerdere boeketten in één grote bak op te steken, creëert u een fijne groene oase zonder al teveel verstoring. Helemaal van nu zijn bijvoorbeeld stoere succulenten en gezellige grassen. Dus stop maar vol met die Agaves, Zebragras, Yucca’s en rietgrassen. Het combineren kan beginnen!

entree 2 entree 2
entree 3 entree 3

Niet vergeten: daar ook kunstplanten

Maar denk ook eens aan uw balie of receptie. Dit is immers vaak het eerste wat uw bezoekers zien en waar u ze alvast een stukje kunt inspireren met wat groen of een kunstzijden bloemarrangement. Niets is zo afstandelijk als een kale balie. Zo is een prachtig zijden kunstboeket van vrolijke zonnebloemen dé ideale sfeerverhoger. Of laat u liever het unieke karakter van een Bonsai kunstboom, zoals deze Olijf Bonsai, spreken?

Een vaak vergeten ruimte zijn de toiletten…. Terwijl uw gasten juist hier even tot rust kunnen komen en zich kunnen opfrissen. Jammer om dus daar niks mee te doen. Zo kunt u de ruimtes eenvoudig omtoveren door op het reservoir een blikvanger als pot neer te zetten met een aantrekkelijk kunstgrasboeket. Iets te verbloemen? Een rijk gevulde kunsthangplant of weelderige Varen helpen u een handje.

Entree toppers!

Speciaal voor u geselecteerd

Finishing touch voor uw kunstplanten entree

Om uw net verworven kunstplant nog meer cachet te geven, is een bijpassende en uw huisstijl onderstrepende sierpot, bak, vaas of zuil wel zo mooi. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment luxe en kunststof plantenbakken of door onze suggesties op de productpagina’s. Wilt u graag in één keer klaar zijn, kan ook als u kiest voor de plantenbakken compleet.

Maar het kan nog gemakkelijker als u kiest voor onze projectbeplanting. Dan nemen wij de zorgen voor het gehele project uit uw handen. Wij maken graag een offerte hiervoor. Wilt u toch zelf liever nog wat ideetjes opdoen? Dat kan op onze instagram, inspiratie pagina's of met een bezoekje aan onze (virtuele) showroom.