De mooiste kunstplanten voor uwSubheading

Gang

Welke kunstplant gaat uw gang versieren?

Vaak zijn gangen in een kantoor maar smal, saai en inspiratieloos. Maar dat hoeft het zeker niet te blijven met de juiste kunstplanten. Maar welke dan, en kiest u voor kleur of houdt u het bescheiden groen en waar en hoe groot zal u ze kiezen? Dat is nog best een lastige keuze en daarom inspireren wij u graag! Loopt u met ons mee langs alle tips?

Gang 1 Gang 1

Wat voor soort kunstplant in uw gang?

Bij de aankleding van uw gang zijn een paar uitgangspunten heel belangrijk. Vooral de afmeting van de ruimte zal u een handig aanknopingspunt geven. Is de gang bijvoorbeeld heel smal, dan is het geen goed idee om de vloeroppervlakte nog kleiner te maken met een grote kunstplant en bijpassende pot. Maar aankleden kan dan nog steeds! Hoe? Door te gaan hangen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een groene plantenwand of een verticale tuin met enkele hangplanten langs de muur

Bent u wel een van de gelukkigen met een brede en / of bijvoorbeeld hoge gang in uw kantoor? Dan is het prima om voor iets bijzonders en groots te kiezen. Zo kunt u met deze Coffee Arabica van wel 3,20 meter natuurlijk heel goed de hoogte benadrukken, terwijl u het met een cycas palm op zuil weer uitstekend breed kunt laten hangen. Deze is bovendien ook erg leuk in een hoekje waar bijvoorbeeld twee gangen samenkomen en er een sfeervolle eyecatcher gewenst is.

Welke uitstraling wilt u?

Dan is het nog goed om over het gewenste effect en de stijl van de kunstplanten na te denken. Wat wilt u ermee bereiken en wat past daar dan bij? Wilt u inspireren, geruststellen, uw personeel opjagen harder te werken of uw klanten over de streep trekken om meer te kopen? Wilt u uw kunstgroen in dezelfde kleuren van uw huisstijl of wilt u liever rust creëren? Het is handig om hier vooraf over na te denken voordat u lukraak met uitkiezen begint. Een plan van aanpak en een moodboard met uw ideeën kan u hierbij helpen.

Zo zullen felgekleurde bloeiende kunstplanten en -bomen in een contrasterende kleur sierpot veel meer opvallen dan wanneer u het bij bescheiden groenblijvers houdt. Deze eerste groep past bijvoorbeeld dan ook veel beter bij een eigenzinnig kantoor of een creatieveling dan bij een traditioneel familiebedrijf. Wilt u een trendy en eigentijdse uitstraling creëren? Dan zijn onze succulenten en cactussen bij uitstek geschikt. Wilt u vooral warmte, elegantie en geborgenheid uitstralen? Denk dan eens bloeiers in pasteltinten zoals deze prachtige Medinilla

Gang 2 Gang 2
Gang 3 Gang 3

En dan nog even deze stijltip…...

Wellicht overbodig om te zeggen, maar als u eenmaal voor een bepaalde stijl of kleur gekozen heeft, trek dit dan ook in alles door. Zorg ervoor dat niet alleen de planten, maar ook de bijpassende potten perfect op elkaar afgestemd zijn. Niets zo vervelend voor onze zintuigen als een kakofonie aan verschillende stijlen en kleuren die u schreeuwend overweldigen. Dat zorgt namelijk voor een enorme onrust en dat is wat u juist niet wilt bereiken in uw kantoor, toch?

Vooral gangen zijn vaak onbewaakte ruimtes die de overgang van de ene kant naar een andere kant moeten bewerkstelligen. We kunnen ons zo voorstellen dat u of de verzekering aan de decoratie ervan bijzondere en hogere eisen stelt. En daar past een deel van ons assortiment uitstekend bij! We hebben namelijk speciale producten die zijn gemaakt van brandvertragend materiaal. Zo is ons kunstgroen niet alleen mooi, maar ook veilig

Gang toppers!

Speciaal voor u geselecteerd

Kunstplant gang? In stijl af (laten) maken!

Uw kunstplanten voor in de gang van uw kantoor gevonden? Geweldig! Dan nu de rest nog, want u laat uw zorgvuldig uitgekozen kunstgroen toch niet in de kou staan? Daar moet een passende verpakking om. Dus ga er lekker op uit in ons assortiment luxe en meer voordelige kunststof plantenbakken en kies uw persoonlijke favoriet of ga voor optimaal gemak met onze complete plantenbakken.

Is dit u nog te bewerkelijk en wilt u het liefst uw gehele project uit handen geven? Dat kan ook met onze interieurbeplanting.Op zoek naar meer inspiratie? Dan nodigen wij u uit om onze Instagram pagina te bekijken. Of loop eens een rondje door onze (virtuele) showroom.