De mooiste kunstplanten voor uw

Entree

Welke kunstplant in uw hal verwelkomt u?

Een kunstplant in uw hal? Als u de juiste kiest, dan heeft een sfeervolle eyecatcher voor het leven. Eentje die groot genoeg is om indruk te maken, maar bescheiden genoeg blijft om uw gasten in alle ruimte te laten schitteren. Een regelrechte blikvanger die uw gasten een warm welkom heet.

Hal 1 Hal 1

Kunstplanten in uw hal? Bepaal het effect!

Een paard in de gang? Welnee, wij zetten er liever een prachtige kunstplant of kunstboom neer! Want een kale entree is ook maar zo kil en afstandelijk, zeker als u ook nog eens gasten over de vloer krijgt. Dan is het in plaats daarvan toch leuker om uw hal extra sfeer mee te geven, de sterke punten ervan te benadrukken of juist de minder sterke kanten te verdoezelen.

Natuurlijk kunt u willekeurig gekozen planten, bloemen of bomen in uw hal neerzetten, maar met wat denkwerk vooraf bespaart u zich veel moeite. Heeft u een ietwat smalle entree die juist metershoog is? Benadruk die hoogte dan eens door een slanke, lange groenblijver neer te zetten. Wedden dat uw gasten met veel bewondering naar boven blijven turen?

Door vooraf na te denken over het gewenste effect kunt u veel gerichter en dus sneller en efficiënter uw kunstgroen uitkiezen. Bloeiende of hele wijdvallende planten zouden in een kleine hal bijvoorbeeld voor veel te veel afleiding zorgen en de ruimte juist kleiner maken. Terwijl deze bloeiers en dikkertjes juist weer perfect zouden staan in een diepe en brede gang.

Welke kunstplanten in welke stijl in uw hal?

Tja, welke kunstplanten er in uw hal komen, is natuurlijk niet aan ons. The sky is the limit en uw fantasie daarbij leidend. Dus kom eens sfeer proeven in onze (virtuele) showroom of webshop en ontdek welke stijl u in uw entree wilt neerzetten. Door vooraf een moodboard te maken met kleuren, materialen en andere inspiratie krijgt u alvast een indruk en eerste idee!

Dat mag best een andere stijl zijn dan in de overige vertrekken van uw woning, dat kan zelfs voor de nodige afwisseling en dynamiek zorgen. Maar overdrijf het ook weer niet. In dezelfde ruimte meerdere stijlen door elkaar combineren? Dat is als een onverwachte regenbui op een zonnige dag. Liever niet dus, tenzij u uw artistieke persoonlijkheid ermee wilt uitdragen.

Mooier is dan om voor een stijl te kiezen en daar dan ook bij te blijven. Dus houdt u van klassiek? Dan kunt u toch echt beter voor een Ficus kiezen in plaats van die tropische palm. Heeft u een romantische woonstijl? Verkies dan liever een bloeiende Hibiscus op voet boven een stoere succulent die het meer van een minimalistisch modern interieur moet hebben.

Hal 2 Hal 2
Hal 3 Hal 3

Zeg kunstplant hal…. hangen of leunen?

Hangen of leunen…. dat is nog even de vraag aan uw kunstplanten voor in uw hal. Heeft u bijvoorbeeld niet al te veel ruimte, maar juist een open trapgat dat gezien mag worden? Hang uw planten dan eens lekker in de hoogte aan weerszijden van de trap en laat ze rijkelijk naar beneden vallen. Door hun lengte benadrukken ze de meters van uw trap op een wel heel sierlijke manier.

Maar ook als u geen trap in de hal heeft, maar wel een beperkte ruimte, is een verticale tuin heel geschikt. Door te variëren in soorten, kleuren, hoogtes en lengtes creëert u een spannend effect. Waak er wel voor dat het ook nu weer niet te bont wordt. Less is more, dus liever een verzameling van hangvarens in verschillende gedaantes, dan een mengelmoes van bijvoorbeeld varens, succulenten, klimop en ook nog eens de nodige bloeiende hangplanten.

Passend bij een moderne woonstijl en helemaal van nu zijn bijvoorbeeld onze arrangementen met verschillende hangvetplanten. Neem deze mosbol gevuld met de Asparagus Spengeri vetplant maar eens. Door zijn bijzondere en grillige uiterlijk is het net een prachtig stilleven! Zeker weten dat uw gasten hier wel eventjes bewonderend bij stil zullen staan.

Hal toppers!

Speciaal voor u geselecteerd

Ultieme combinatie pot en plant? Mixen maar!

Yes, u heeft na lang maar zorgvuldig zoeken dan toch echt uw gedroomde kunstplanten voor in de hal gevonden. Dus nu….. neerzetten maar! Eeuhm, maar waarin? Om daar nu zomaar iedere willekeurige pot voor uit de schuur te pakken, is ook zo wat. En dat is ook niet nodig, want wij hebben een geweldig kwalitatief hoogstaand assortiment luxe en meer voordelige kunststof plantenbakken

Ook ziet u bij ieder product aan de onderkant enkele suggesties van ons en soms aan de linkerkant enkele plant-/potcombinaties. Hiermee kunt u perfect zien hoe een plant of boom in de desbetreffende pot of schaal staat. Zoekt u nog meer inspiratie? Dan nodigen wij u uit om onze Instagram pagina met foto’s van eerdere projecten te bekijken. Of loop vanuit huis eens een inspirerend rondje door onze virtuele showroom.