De mooiste kunstplanten voor uw

Horeca

Welke kunstplant gaat uw gasten groen verwelkomen?

Kunstplanten in uw horeca is een heel slim idee. Niet alleen zorgen ze voor sfeer, rust en ontspanning; ook kunnen ze met hun speciale eigenschappen brandvertragend werken. Dus of u uw gasten nu verwelkomt met een tropische exoot in de hal, uw eigen Urban Jungle op het terras begint of een andere ruimte verrijkt met een aantrekkelijke pot-/plantcombinatie…. Ook voor de horeca is er altijd een passende kunstplant of kunstboom!

restaurant 3 restaurant 3

Hoe, wat en waar?

U heeft een prachtige horecazaak en kunt wel een stijlvolle aankleding gebruiken. Heeft u al eens aan kunstplanten gedacht? Niet alleen is bewezen dat (kunst)groen ontspannend werkt en dus uw gasten op hun gemak stelt, ook is het decoratief en functioneel inzetbaar!

Maar hoe en waar en met wat gaat u nu eens beginnen? Ons advies? Denk eerst na over wat u met de kunstplanten wilt bereiken. Welke effecten wilt u ermee bereiken? Moeten ze iets verdoezelen of alleen sfeervol aankleden, mogen ze de ruimte onderverdelen of uw bezoekers hun nodige privacy geven? Door vooraf na te denken over de bedoeling van uw kunstgroen en dit aan te vullen met ideeën in de vorm van een moodboard bijvoorbeeld ontstaat er vanzelf een stappenplan.

En dan? In stijl afmaken met kunstplanten

Ok, u heeft de effecten bepaald en uw plan van aanpak is klaar. Welke kunstplanten gaan daar nu het beste bij passen? Ja, dat is nog even zoeken en afhankelijk van uw eigen smaak en bedrijfsidentiteit. Met elk hun eigen uitstraling en unieke karakter brengen ze stuk voor stuk een andere sfeer in uw horeca!

Heeft u bijvoorbeeld een traditionele horeca met een romantische inrichting? Hoe leuk is het dan om voor uw horeca bloeiende kunstplanten en kunstzijden bloemen in zachte pasteltinten te kiezen? Geniet van de romantische sfeer van een kunstroos op stam, een prachtige hortensia of vrolijk de ruimte op met deze roze gekleurde kunstig nagemaakte Hibiscus. Ook erg charmant zijn de Bloesem Bonsai in schaal of de Sinaasappel Bonsai op voet.

Heeft u een meer eigentijdse horeca dan wilt u natuurlijk geen trend missen. Hoe meer planten, hoe beter. Dat is helemaal van nu. Dus wordt het een rijk gevulde Dracaena in de hoek van uw terras, een rijke verzameling aan in hoogte variërende cactussen of een reeks bijzondere hangplanten aan het plafond? Creëer uw eigen Urban Jungle en varieer er op los met in- en uitheemse kunstplanten en kunstbomen. Het mag!

Restaurant 1 Restaurant 1
restaurant 4 restaurant 4

Waar? Ook daar uw kunstplanten

En als u toch bezig bent met vergroenen vergeet dan ook de overige plekken niet. Wat dacht u bijvoorbeeld van een inspirerende groene wand in de entree of lobby, in het oog springende pot-/plantcombinaties bij uw recreatie of een Oosterse afscheiding met bamboe tussen de tafels in uw restaurant? Trakteer uw gasten eens op de karakteristieke en rustgevende sfeer van vakantie en laat ze wegdromen naar verre oorden met een gigantische kunst Kokospalm, een vrolijke Bananenplant of exotische Ananasplant!

Maar denk ook eens aan minder voor de hand liggende plekken zoals wachtruimtes, ingang en buitenterrein. Of uw bezoekers nu aanbelanden op een kaal, leeg en verlaten parkeerterrein of een parkeerplek vinden in een oase aan groen maakt tenslotte een heel verschil. Maak ook een verzorgde en betrouwbare indruk met lage, lange bakken gevuld met Uv-bestendige buxus bollen of her en der een Pinus Deluxe bij uw ingang zal een prettige eerste kennismaking met uw horeca zijn.

Iedereen in de horeca weet dat verzekeraars strenge eisen op het gebied van brandveiligheid stellen. Daarom hebben wij als marktleider in hoogwaardig kunstgroen met veel horecaklanten een flink deel van ons assortiment van speciaal brandvertragend materiaal gemaakt. Zo kunt u met een gerust toch sfeervolle decoratie ophangen zonder u al te veel zorgen te maken over de brandveiligheid. U herkent deze producten aan het logo met het brandend vuur. Staan uw kunstplanten in de volle zon, dan is het raadzaam speciaal producten geschikt voor buiten uit te zoeken. De producten met het UV-proof logo zijn speciaal zo gemaakt dat ze 8 jaar lang beschermd zijn tegen zonverkleuring.

Horeca toppers!

Speciaal voor u geselecteerd

Kunstplanten horeca kopen? Niet vergeten

Leuk al die mooie en zorgvuldig bij uw horeca uitgezochte kunstplanten, maar wat dan? Dan is het tijd voor de aankleding! U laat uw kunstplanten toch niet in de kou staan? Gelukkig hebben wij een imposant assortiment luxe en voordelige sierbakken, zuilen, vazen en potten. Vind u het lastig om zo een keuze te maken? Op de productpagina’s vindt u onderop vaak onze suggesties voor bijpassende plantenbakken en aan de linkerkant soms reeds gefotografeerde pot-/plantcombinaties.

Ook kunt u hiervoor onze unieke configurator gebruiken. Nog meer ideeën opdoen? Dat kan op onze Instagram pagina of met een bezoek aan onze virtuele showroom! Lijkt het u allemaal wel erg veel werk en wilt u daar eigenlijk helemaal geen zorgen om? Met onze projectbeplanting kunnen wij alles uit uw handen nemen!