Winkel - Horeca

Voor elke ruimte een passende kunstplant!

Kijk die prachtige Druiventros guirlande boven de bar eens, die bloeiende blikvanger op de toonbank en die reusachtige Palm in het midden van uw winkel? En wat te denken van die groene mosmatten als inspirerende afscheiding of muurdecoratie? Ook voor uw winkel of horeca hebben we de beste kwaliteit kunstbomen en kunstplanten!

Entree - Etalage

Hotel - Lobby

Restaurant

Winkel

Openbaar

Entree - Etalage

Met uw entree of etalage kunt u doorgaans goed uitpakken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een aantrekkelijke Lyrata of exotische Vijgenboom? En vergeet vooral ook buiten niet, ideaal om de aandacht van het winkelend publiek te trekken. Links en rechts van de entree een bak met Uv-bestendige spiraal Buxus? Decoratief en al van verre te zien. Wedden dat er nu meer bezoekers naar binnenlopen?

Hotel - Lobby

Stel… u komt voor het eerst binnenlopen in de lobby van uw hotel. U moet nog even wachten dus u kijkt rond, kijkt nog eens en ziet dan een prachtige Coffee Arabica van ruim 3 meter hoogte. Wat een overweldigend gezicht! Net als die oh zo natuurgetrouw nagemaakte Eikenboom en bijzonder decoratieve Lyrata Tabaksplant. Kijk ze eens krachtig staan daar!

Restaurant

U wilt uw restaurant zo efficiënt mogelijk inrichten, maar uw gasten natuurlijk wel de nodige sfeer, beleving en privacy meegeven. Wat zullen onze prachtige hoge en smalle plantenbakken gevuld met siergrassen u daar uitstekend bij begeleiden. En natuurlijk mogen de vaasjes met kunstbloemen in de zelfde kleur als uw huisstijl op tafel en bij de kassa niet ontbreken.

Winkel

Waarom geen overweldigende blikvanger in uw winkel? Zo zullen unieke exoten zoals de bloeiende Strelitia of de groene Alocasia uw bezoekers warm welkom heten. Of bedek de voeten of potten van meerdere kunstpalmen en Bamboes eens met een laag echt boomschors. Door hun opbouw op echte houten stammen is het net alsof ze echt groeien!

Openbaar

De sfeer verhogen in het winkelcentrum of openbare ruimte? Vaak kunt u groots inspireren door de hoogte in te gaan. Verras bijvoorbeeld eens met een luxe Olijfboom op stam van 3 meter hoog, een gigantische Oriëntaalse kunstbamboe van 4,75 meter of de Majesty kunstpalm Giant. Wat een bijzondere sfeervolle blikvanger van een decoratie in het midden van de ruimte!

Nog meer inspiratie opdoen

BEKIJK DE LAATSTE TRENDS

Misschien heeft u al een idee over hoe u het wilt. Maar bekijk het eens van een andere kant.
Bekijk de laatste trends en doe nog meer inspiratie op. Klik op onderstaande knop en laat de sferen op u inwerken.