De mooiste kunstplanten voor uw

Kantoorruimte

Welke kunstplant gaat u op het werk inspireren?

Een kantoor altijd maar saai en grijs? Welnee, breng wat leven in de brouwerij met de mooiste kunstplanten voor in uw kantoorruimte. Van weelderige grassen die uit bureaus groeien tot verticale hangers die als natuurlijke afscheiding dienen…. het mag en kan allemaal als u kiest voor onze kunstplanten. Maar hoe kunt u nu het beste beginnen?

kantoorruimte 1 kantoorruimte 1

De basis: van plan tot plant

Het begin. Daar kunt u het beste mee beginnen. Maar wat is dat begin dan? Dat is kortgezegd de basis waarop u uw gehele verdere plan gaat baseren. Een stevige basis creëert door een aantal voor u belangrijke uitgangspunten vast te leggen. Waar wilt u kunstgroen inzetten en met welk effect bijvoorbeeld? Wat zijn de afmetingen van de desbetreffende plekken en wat past daar dan? Wat is uw huisstijl en welke kleuren en planten passen daarbij? Door hier vooraf over na te denken en een plan van aanpak en moodboard op te stellen, maakt u een vliegende start.

Zo kunt u in uw kantoorruimte natuurlijk iedere willekeurige plant plaatsen die u mooi vindt, maar een romantische bloesembonsai in een verder heel strak en minimalistisch interieur? Dat slaat de plank wellicht ietwat mis. Aan de andere kant kan een kunstplant in een andere stijl dan de omgeving juist ook weer voor een spannend effect zorgen. Het is maar wat u wilt bereiken. Wilt u opvallen en overdonderen? Dan is deze tactiek beslist bijzonder effectief. Maar wilt u uw bezoekers en medewerkers liever gerust stellen en ontspannen voordat ze bij u aan tafel komen? Dan zijn harmonieus op elkaar afgestemde groenblijvers wellicht een betere keuze.

Zoek en gij zult vinden!

Goed, kunstplanten dus. Maar waar zou u deze kunstplanten nu eens gaan plaatsen? leuk die sfeervolle nieuwe decoratie maar eigenlijk heeft u alle ruimte hard nodig. Weet u dat het gewoon een kwestie van omdenken is? Die bureaus met hun stoelen staan er toch en er is altijd wel een hoekje van over, toch? Hoe leuk zou het dan niet zijn als u bijvoorbeeld dit gestreepte zebragras of bamboe door de bureaus heen laat groeien? Zo heeft u iets moois en bijzonders dat ook nog eens weinig ruimte vraagt en tegelijkertijd een inspirerende afscheiding met de collega's vormt.

Maar natuurlijk kunt u ook denken aan iets boven of hangend tussen de bureaus. Zo is een complete verticale tuin met verschillende varens tussen twee blokken met bureaus heel leuk om een inspirerende afscheiding mee te maken. En wat te denken van onze vetplantkunstwerken, een reuze Monstera als hangliaan of onze verschillende mospotten met stoere succulenten? Kijk deze Tillandsia met varen in een hangliaan maar eens. Als uw medewerkers even vastgelopen zijn, dan zorgt deze toch voor instant inspiratie?

kantoorruimte 2 kantoorruimte 2
kantoorruimte 3 kantoorruimte 3

Kunstplanten kantoorruimte? Delen graag!

Heeft u een grote kantoorruimte met meerdere functies? Dan kunt u het geheel natuurlijk lekker open en vrij laten, maar dan wordt uw kantoor er zeker niet gezelliger op. Verhoog de spanning door her en der wat zorgvuldig op elkaar afgestemd kunstgroen neer te zetten. De ene keer hangend, de andere keer staand. Dan weer een verzameling met kleine potjes bij elkaar links en dan weer ineens een grote boom zoals deze Maple deluxe rechts.

Dat staat niet alleen bijzonder gezellig, maar zal er ook voor zorgen dat uw bezoekers zich zullen blijven verwonderen. Er is tenslotte zoveel te zien bij u op kantoor! Laat uw fantasie dus lekker de vrije loop en creëer sfeervolle afscheidingen tussen de eetruimte, de ontvangsthal en de bureaus. Experimenteren mag! Zorg er alleen wel voor dat alles qua stijl en kleur bij elkaar past om te voorkomen dat uw klanten worden overweldigd.

Kantoorruimte toppers!

Speciaal voor u geselecteerd

Kunstplant gang? In stijl af (laten) maken!

De juiste planten gevonden? Dan wordt het nu tijd om de juiste verpakking uit te zoeken! Daarvoor geven wij alvast wat ideeën op de productpagina’s link en onder de getoonde planten. Ook kunt u in ons assortiment kunststof en luxe plantenbakken zoeken of kiezen voor onze gemakkelijke plantenbakken compleet.

Wilt u het zichzelf echt makkelijk maken, kies dan voor onze projectbeplanting. Onze interieurbeplanters hebben jarenlange professionele ervaring en denken graag met u mee. Toch liever eerst iets in levende lijve zien en proberen? Met een bezoekje aan onze (virtuele) showroom staat u oog in oog met meer dan 10.000 producten die hier op voorraad liggen. Zien we u daar?