De mooiste kunstplanten voor uw

Lobby

Welke kunstplant mag voor u lobbyen?

De lobby van uw hotel, horeca of recreatieplek maar saai en inspiratieloos? Zo hoeft het niet te blijven met ons hoogwaardige kunstgroen. Dus zet maar vol die plaats die uw bezoekers verwelkomt, op hun gemak stelt, sfeervol laat wachten en in de juiste stemming brengt. Maar help…. welke dan en waar?

Lobby 1 Lobby 1

Kunstplanten in uw lobby? De hoogte in!

Een lobby….. veelal de aangewezen plek om eens flink uit te pakken. Want vaak is de ruimte groot en hoog dus kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten uit. In zo’n grote ruimte is het dan ook het mooist als u dit benadrukt met grote, hoge en bijzondere kunstbomen. Ons Deluxe assortiment is daarvoor bijvoorbeeld bijzonder geschikt. Dit zijn kunstbomen die door onszelf ontworpen en exclusief voor ons gemaakt zijn voor de allerhoogste kwaliteit. Door hun opbouw op echte houten stammen en zorgvuldige verwerking van het delicate kunstzijde zijn deze nauwelijks van echt te onderscheiden. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze gigantische, maar schitterende olijfboom van wel 3 meter hoogte? Deze past wel heel perfect als u een Mediterrane sfeer wilt uitstralen.

Maar zelfs nog grotere bomen vindt u terug in ons assortiment, zoals deze gigantische bamboe van bijna 5 meter hoogte! Wat een prachtige exotische verrassing voor uw gasten en perfect te combineren met andere exoten in uw hal. Wilt u juist meer zakelijkheid en enige formaliteit uitstralen, dan zijn onze Ficussoorten en Laurierbollen bijzonder geschikt. Ook leuk is deze kunst Eikenboom in combinatie met onze andere Nederlandse soorten, zoals de beukenboom. Tja, en voor wie tot slot een eigenzinnige lobby met dito uitstraling wilt creëren, kan het natuurlijk niet gek genoeg zijn. Gaat u voor de eigentijdse Maple, de eigenwijze Podocarpus of brengt u wat kleur in de levendige brouwerij van uw lobby met deze roze gekleurde Bougainvillea?

Kunstplanten lobby: welke zet u nu waar?

Tja, welke planten, bloemen en bomen u nu waar zet, dat is helemaal afhankelijk van wat u wilt bereiken met de ruimte. Wilt u de lobby vooral ruim, open en overzichtelijk houden, dan is het raadzaam te kiezen voor enkele grote krachtpatsers op strategische plekken of in de hoeken. Maar wilt u de ruimte daarentegen verdelen in verschillende sferen en uw bezoekers daarbij ook de nodige privacy en inspiratie geven? Dan zijn lange bakken waarin u meerdere stuks van dezelfde kunstplanten in verwerkt een geweldig gezicht

Heel mooi zijn bijvoorbeeld zwarte hoogglans sierbakken gevuld met Sanseveria’s of bakken met verschillende soorten siergrassen erin. Sfeervol passend voor als u uw gasten ergens laat wachten? Denk dan eens aan Oosters bamboe! Ziet u ze al Zen worden?

Lobby 2 Lobby 2
Lobby 3 Lobby 3

Ook daar. Mis dit niet!

Maar denk ook eens aan uw receptie of ontvangstbalie. Dit is immers waar u uw gasten voor het eerst spreekt en welkom zult heten, dus is het wel zo fijn als u ze daar gerust kunt stellen met een inspirerend stuk kunstgroen. Ook de toiletten worden vaak vergeten, maar zijn oh zo belangrijk omdat uw bezoekers zich hier in alle rust terugtrekken. Fijn als ze dat in een ontspannen groene omgeving kunnen doen, toch?

Dus wordt het een mooi bloemarrangement met kunstzijden steelbloemen en stekers op de counter of gaat u voor een tropische Aloë Vera bij de toiletten? Ook helemaal van nu zijn de kunstmosbollen met meerdere soorten luxe kunst hangplanten voor een eigentijds Urban Jungle thema. Heeft u al gezien hoe bijzonder fraai die Eucalyptus en Asparagus in hun mosmand hangen

Wist u dat sommigen van onze producten een speciaal effect hebben? Zo hebben we brandvertragende kunstplanten en kunstbomen, wat natuurlijk een uitkomst is voor de horeca. Maar wat te denken van een extra luxe afgewerkte en UV-proof kunstplant? Deze is zo bewerkt dat hij gegarandeerd 8 jaar lang niet verkleurt in de volle zon. Erg prettig natuurlijk als uw plant een echte zonaanbidder is.

Lobby toppers!

Speciaal voor u geselecteerd

Kies direct een bijpassende pot

Maar vergeet ook een prachtige sierpot niet! Een bijpassende presentatie zal uw nieuwe liefde tenslotte nog meer uitstraling geven. Ga dus lekker op ontdekking in ons assortiment kunststof of luxe plantenbakken, zoek tussen onze plantenbakken compleet of kijk op de productpagina’s naar onze suggesties.

Ook leuk is onze instagram of een bezoekje aan onze (virtuele) showroom. En alles gewoon gelijk uit handen geven? Kan ook! wij verzorgen immers ook projectbeplanting.