De mooiste kunstplanten voor op het

Terras

Welke kunstplant gaat uw terras gezellig vergroenen?

Kunstplanten op het terras? Jazeker, dat zal voor een leuke en gezellige sfeer zorgen. Bovendien stelt het uw gasten gerust want groen ontspant. Dus sleep maar aan die kunstplanten…. Maar welke kiest u en welke zet u waar? We nemen u mee op ontdekkingsreis.

terras 1 terras 1

Welk effect voor uw kunstplanten terras?

Kunstplanten op uw terras staan garant voor groene gezelligheid zonder zorgen. U heeft immers wel de groene lusten, maar niet de lasten ervan. Bovendien werkt groen bewezen ontspannend en kunt u het ook nog eens functioneel inzetten. Legio mogelijkheden dus waar ook veel bij mis kan gaan.

Het is daarom handig om vooraf goed na te denken over wat u met de kunstplanten op uw terras wilt bereiken. Werk dit stap voor stap uit en vul uw plan van aanpak aan met een moodboard vol ideeën, kleurcombinaties en sferen. Beter goed voorbereid en beslagen ten ijs beginnen dan onvoorbereid aan de slag gaan en achteraf spijt hebben.

Kunstplanten op terras? Indelen graag!

Dan de indeling. Ieder terras biedt plek aan de nodige tafels en stoelen. Hoe leuk is het om op de tafels dan een sfeervol arrangement in te zetten. Denk bijvoorbeeld eens aan een kunstzijden bloemenboeket of deze voordelige mini Agave in touwpotje. Heeft u een winkel, restaurant of horeca waar u verse voeding verkoopt? Hoe leuk is het dan om keukenkruiden op de tafels en rondom de keuken te verwerken?

Ok. De sfeer op de tafels zit er nu goed in, maar hoe zorgt u nu voor de nodige privacy van de verschillende bezoekers? Ook dat is niet zo moeilijk als u er vooraf goed over nadenkt. Heeft u veel ruimte, dan zou u bijvoorbeeld bakken met bamboe of siergras als afscheiding tussen de verschillende tafels kunnen plaatsen. En wat te denken van een stelling met meerdere kleine planten, cactussen of kruiden?

Maar ook een kunsthaag voor uw terras is een goede optie. Maak er zelf eentje door op een frame mosmatten of kunstgras te verwerken en daar groenblijvers of bloeiers in te verwerken. We hebben trouwens ook kant-en-klare kunsthagen, zoals deze Hedera kunstheg. Wel zo makkelijk. Kopen, meenemen, neerzetten en klaar!

terras 2 terras 2
terras 4 terras 4

Klein terras? Hoogte in!

Wie niet zoveel ruimte heeft om iets neer te zetten, moet slim nadenken. Geen meters op de grond? Dan hangen we ze toch op? Door een verticale tuin tussen de tafels te creëren, zorgt u voor de nodige privacy en gezelligheid zonder dat u iets van uw vloeroppervlak inlevert! Hoe leuk is het als u als traditioneel restaurant kwalitatieve wijnen schenkt en dan uw decoratie bijpassend sfeervol kan maken met deze Druivenhanger? Heeft u juist een wat moderner en strakker uitziend terras dan is het erg leuk om stoere succulenten als hangplanten uit te zoeken. Kijk maar eens naar dit Zeegras kunsthangplantje. Daar zullen uw gasten toch naar blijven kijken?

Heeft u een terras bij uw winkel, recreatie of horeca dan is het wel zo prettig dat uw de juiste afwerking voor uw kunstplanten kiest. Zo stellen verzekeringen vaak extra eisen op het gebied van brandveiligheid. Daarom hebben we een deel van ons assortiment speciaal zo gemaakt dat ze brandvertragend werken. Deze kunt u herkennen aan het speciale logo van een brandend vuur en zijn dus gemaakt van brandvertragend materiaal.

Maar wat dacht u van het effect van de zon op uw zorgvuldig gekozen kunstplanten op uw terras? Zeker als deze in de volle zon staan, dan kunt u erop rekenen dat ze zonder bescherming binnen mum van tijd verkleuren. Helaas is dit een bekend probleem bij kunststof producten waar wij ook schoon genoeg van kregen. Daarom hebben wij de afgelopen tijd alles op alles gezet om een speciale UV-licht bestendige protector te ontwikkelen. Door deze bescherming te verwerken in de volkunststof delen zijn onze kunstplanten gegarandeerd 8 jaar lang beschermd tegen verkleuren in de zon. U herkent deze producten aan hun UV-proof logo in ons assortiment voor buiten.

Terras toppers!

Speciaal voor u geselecteerd

Kunstplanten terras kopen? Dit kan ook nog!

Goed, u heeft uw plan voor kunstplanten op uw terras klaar en dan? Stroopt u de mouwen op en gaat u zelf aan de slag of geeft u het liever uit handen? Onze medewerkers van de afdeling projectbeplanting kunnen alles zorgeloos voor u regelen. En oh ja, vergeet u de bijpassende sierpotten of bakken niet?

We hebben een uitgebreide verzameling voordelige tot heel luxe plantenbakken voor u klaarstaan. Eventuele inspiratie vindt u op onze Instagram pagina of in onze virtuele showroom!