De mooiste kunstplanten voor uw

Tuin

Welke kunstplant gaat u in uw tuin zetten?

Een kunstplant in uw tuin? Jazeker! Dat is optimaal en jaarrond groen genieten zonder al te veel zorgen! Maar welke mogen uw grond betreden? Gaat u voor grote groenblijvers of bezige bloeiers? Wordt het hangen, staan of liggen? Enne…. waar dan? de mogelijkheden zijn legio en onze inspiratie gelukkig ook!

Tuin 1 Tuin 1

Zonbestendig graag!

We kunnen er niet om heen.... Het allergrootste en vervelendste probleem met kunststof is dat het product in de zon binnen mum van tijd verkleurt. Dus goedkope huis-tuin-en-keuken kunstplanten die nergens mee behandeld zijn voor in uw tuin? Wij raden het ten sterkste af. Binnen korte tijd zien ze er niet meer uit en dat is zonde van uw geld. Toch frustreerde ons dit enorm en jarenlang hebben we gezocht en geëxperimenteerd tot we een unieke oplossing hadden: een UV-protector!

Door de grondstof van onze kunstplanten, kunstbomen, hangplanten, takken en boeketten met deze door onszelf ontwikkelde bescherming te behandelen, blijven ze vrij van verkleuring. Dit heeft zich inmiddels zodanig bewezen dat we zelfs een garantie van 8 jaar durven te geven. Dus zoekt u planten, bomen of struiken voor uw tuin? Kijk dus in ieder geval naar kunstgroen met het UV-proof logo, tenzij u ze onder uw carport achter de heg in een donker hoekje had willen verstoppen.

Kunstplanten tuin: heg weg…. haag daar?

Zo zeg, dat gaat u nog eens een flinke klap tijd en energie besparen. Weet u nog dat u uw oh zo mooie heg meerdere keren per jaar stond te snoeien? Wat een heidens karwei om dat goed en recht te krijgen! Als uw mooie werk tenminste niet verpest wordt door een vervelend ongedierte of een flinke hete, droge zomer. Maar dat kan gelukkig anders!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een kunsthaag van coniferen? Wij hebben meerdere soorten, uitvoeringen en hoogtes voor u beschikbaar. Maar ook een heg van Pinussen, Hedera of Buxussen is natuurlijk erg mooi. Zo kunt u met meerdere stuks van deze luxe kant-en-klare buxushaag van 80x100 cm heel snel grote oppervlaktes beslaan of individueel als afscheiding inzetten.

Tuin 2 Tuin 2
Bamboe garden Bamboe garden

De juiste kunstplanten in de tuin

Bent u gek op Aziatische invloeden en wilt u uw tuin lekker Zen hebben? Dan is bamboe natuurlijk wel een hele goede keuze. Al decennialang speelt bamboe een grote rol in de Japanse tuincultuur. En zeg nu zelf…. wat is er nu ontspannender om uw terug te trekken uit de drukte in uw eigen met bamboe omgeven Oosterse tuin?

En als u dan toch bezig bent…. Kies dan voor planten en bomen met een zelfde soort uitstraling om rust te creëren als u een kleine tuin heeft. Bijvoorbeeld een Podocarpus of Pinus Bonsai met Acers en deze Ming Aralia als u een Japanse tuin heeft. Een stoere, moderne tuin? Agaves en Ananasplanten please! Romantiek binnen de perken? Zet neer die Lavendel

Maar buiten leent zich vooral om eens flink de hoogte in te gaan. Bijvoorbeeld om de inkijk in uw tuin te blokkeren of gewoon om er uren naar te kunnen kijken. Zo hebben we diverse Buxussen in bol- of spiraalvorm, een Laurier in kolomvorm en enkele Ilexbollen op echte houten stam. Let op dat u deze dan nog wel bewerkt met een beits om rotten tegen te gaan. Ook mooi is deze reusachtige Pinus Bonsai XL of de andere soorten kleinere bonsais.

Tuin toppers!

Speciaal voor u geselecteerd

Bakken of gewoon zo in de aarde zakken?

En als u dan toch zo lekker zorgzaam bezig bent, kijk dan gelijk even voor een bijpassende pot of bak uit ons assortiment. Want u kunt al uw nieuwe liefdes natuurlijk direct met hun voeten in de aarde zetten, maar ook in een mooie bak of pot plaatsen. In ons assortiment vindt u onze buitengroenproducten in verschillende uitvoeringen. Zo lenen de takken, planten en boeketten zich uitstekend om in de volle grond te verwerken.

Wilt u lekker uitpakken in bijvoorbeeld een mooie kolomboom in een prachtige sierpot naast uw deur plaatsen? Laat u inspireren door de beelden onder ieder product en soms aan de linkerkant tussen de verschillende afbeeldingen. Voorbeelden van eerder geplaatste planten en potten vindt u op onze Instagram pagina of tijdens een ontspannen rondje door onze virtuele showroom. Hoe mogen wij u inspireren?