Kunstplanten

voor binnen

Kunstplanten voor binnen?

Jazeker! Dat is een heel slim idee voor allen die wel willen genieten van een inspirerend stuk groen, maar niet het lastige en tijdrovende onderhoud ervan willen hebben. Wel de lusten, maar niet de lasten met onze hoogwaardige kunstplanten binnen. Als jarenlange marktleider in deze markt hebben wij een uitgebreid assortiment voor u klaarstaan. Zo is er altijd wel een kunstplant voor binnen die bij uw wensen, smaken, budget en voorkeuren past!

Woonkamer 1 Woonkamer 1

Voor ieder interieur

Wat uw smaak en interieurstijl ook is, voor iedereen hebben wij wel geschikte kunstplanten voor binnen. Wilt u inspelen op de laatste trends? Dan mag u onze verzameling met stoere succulenten beslist niet overslaan. Deze passen stuk voor stuk in een modern interieur. Maar ook onze bijzondere kunst bonsai en kunst buxus doen het bijzonder goed, zeker als uw inrichting nog minimalistischer is.

Heeft u juist een romantische smaak, dan passen onze bloeiende kunstplanten daar uitstekend bij. Denk maar eens aan een zachtblauw gekleurde kunst hortensia in een mooie pot in uw hal, een inspirerende paarse lavendel als tafelboeket, een roze bloeiende bloesemboom in uw serre of een zalmkleurige kunst begonia voor in uw vensterbank. Hoe leuk zullen die pasteltint kleurige kunstplanten in uw huis, horeca of zaak staan?

Voor iedere ruimte iets

Wie mooie nep planten voor binnen zoekt, wil doorgaans zijn hele huis, horeca, winkel of bedrijf ermee versieren. En dat kan ook dankzij ons zeer uitgebreide assortiment, waarvan we een deel zelfs eigenhandig ontwerpen en exclusief voor ons laten maken. Het kan dus zomaar zo zijn dat u bij ons een kunstplant voor binnen vindt, die u nergens anders terugvindt! Het mooie van ons online assortiment is dat u per ruimte uw kunstplanten kunt selecteren. Hiervoor geeft u eerst een zoekopdracht in de zoekbalk bovenin. Daarna kunt u de gevonden resultaten met de aan de linkerkant verschenen popup verfijnen met de filters in het veld toepassingen.

Zo zult u bijvoorbeeld allereerst denken aan de aankleding van uw hal thuis of uw entree in uw horeca, winkel of bedrijf. Dit vertrek is veelal het eerste dat uw bezoekers zien, dus is het wel leuk om hier eens flink de aandacht te trekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze enorme monstera kunstplant als hangliaan boven uw trap? Eén van onze andere samengestelde arrangementen of kunst hangplanten binnen kunnen natuurlijk ook. Ook leuk zijn twee prachtige blikvangers in bijpassende sierpotten langs weerszijden van uw deur. Wist u dat ons ruime aanbod kunstbomen hier uitstekend geschikt voor is? Zeker de Deluxe versies die door onszelf ontworpen zijn. Is het u opgevallen dat deze uitvoeringen veelal zijn opgebouwd met echte houten stammen?

slaapkamer slaapkamer
hal landing hal landing

Ook nep planten voor binnen als boeket of steel

Dan door naar de woonkamer, vergaderruimte of andere grote ruimte die wat meer aankleding behoeft met kunstplanten voor binnen. Gaat u voor een verzameling kleine plantjes in de vensterbank, op uw receptie, balie, counter of de tafels in uw horeca? Prima, dan kunt u bij onze kunstplanten op de kleinste soort zoeken of onder de subcategorie kunstboeketten. Zoekt u iets gezelligs en kleurrijks waar u nu eens wel maandenlang naar kunt kijken zonder dat ze verwelken? Maak dan uw eigen creatie met onze kunststeelbloemen en maak een fantastisch boeket. Of gebruik onze bladtakken, Pampas pluimen of andere bijzondere takken en plaats deze in een sfeervolle hoge vaas op een plek die niemand zal ontgaan.

Kleine of grote kunstplanten voor binnen? Effect!

Zoals we voor iedere ruimte, smaak, afmeting en budget hebben, zo hebben we ook voor iedere toepassing een geschikte kunstplant voor binnen. Staan uw kunstplanten bijvoorbeeld binnen, maar wel pal achter glas zonder zonbescherming? Dan loopt u wel risico dat uw mooie nep planten voor binnen zonder bescherming zullen verkleuren.

Gelukkig hebben wij daar na jarenlang experimenteren en leren iets op gevonden! Met onze unieke UV-protector zijn onze kunstplanten beschermd tegen die schadelijke ultraviolette straling. We geven zelfs een garantie van 8 jaar op deze producten. Ze zijn te herkennen aan het UV-proof logo.

buxus buxus
bamboo bamboo

Ook voordelige en brandveilige kunstplant binnen

Maar ook als u een horecazaak heeft, een recreatie, hotel of winkel, dan hebben wij een uitstekend assortiment kunstplanten voor binnen voor u. Veelal heeft u veel van hetzelfde nodig en daarvoor bieden wij fijne voordelige prijzen. Ook de brandveiligheid speelt in dergelijke branches een cruciale rol.

Wist u dat wij daarvoor ook een speciaal aanbod hebben? Een deel van ons assortiment is namelijk gemaakt van brandvertragende materialen. Zo kunnen uw gasten genieten van inspirerend groen, terwijl u geniet van het veilige en weinige onderhoud ervan.

Wie een snelle aankleding zoekt voor bijvoorbeeld evenementen, kan doorgaans ook wel enkele promo producten vinden. Dit zijn kunstplanten die we tegen voordelige prijzen aanbieden.

Kunstplanten voor binnen kopen? Ook makkelijk!

Wie houdt van gemak kan tot slot ook nog uitstekend uit de voeten met ons assortiment plantenbakken. Zo hoeft u zelf niet na te denken over een bijpassende sierpot. Doet u dat liever wel, dan verwelkomen onze luxe en kunststof plantenbakken u graag.

Om te weten of een plantenbak bij uw plant past, kunt u ook onze persoonlijke pot-/plant configurator gebruiken. Of maak een inspirerend rondje door onze (virtuele) showroom en ontmoet ze in levende lijve!

Wilt u echt alle gemak en al het denk- en uitzoekwerk rondom uw kunstplanten voor binnen uit handen geven? Onze experts van onze afdeling interieurbeplanting denken graag met u mee!

woonkamer woonkamer

Onze tips voor u