Kunstplanten kantoor

Voor elke ruimte een passende kunstplant!

Kunstplanten kantoor? Oh ja zeker, u had werkelijk geen betere keuze kunnen maken! Want uit onderzoek blijkt dat uw medewerkers beter presteren en uw klanten zich fijner voelen in een groene omgeving. En dat merkt u aan alles! Iedere werkdag, iedere taak en iedere onderhandeling weer! Dus zet neer die plant, boom of bloemen en geniet!

Entree

Een inspirerende en reusachtige kunstpalm in uw ontvangsthal? Een trendy plantenwand kantoor met verschillende exotische hangers als eerste overweldigende indruk van uw bedrijf? En wat te denken van een hippe Monstera kunstplant in een luxe, hoge siervaas in de hal? Deze kunstgroene, maar levensechte oase zal uw bezoekers beslist een warm welkom geven


Gang

De gangen bij u op de zaak maar saai? Zo hoeft het zeker niet te blijven! Wat dacht u bijvoorbeeld van een enorme groene plantenwand kantoor met allemaal verschillende groene en bloeiende stekers erin? Een fantastische aandachtstrekker! En heeft u ergens nog een smal hoekje over? Daar zou een sierlijke Zamioculcas in een hoge, smalle sierpot fantastisch uitkomen.


Vergaderruimte

Nooit meer verveelde blikken of induttende mensen met een inspirerend stuk groen in de vergaderruimte. Wedden dat iedereen wakker blijft met hun aanblik op die eyecatcher van een schaal vol bijzondere succulenten op de vergadertafel? En heeft u die levensechte Monstera in die knalrode sierpot in de hoek al gezien? Gedurfd, maar wat een geweldig effect… wow!


Kantoorruimte

Voel die inspiratie, voel die ontspannende rust. De kracht van groen op kantoor werkt enorm inspirerend en productieverhogend, zeker als u kiest voor unieke en bijzondere planten en bomen! Ga voor een tropische sfeer met Kentiapalmen, Aloë’s en Agaves of verdeel de ruimte op een natuurlijke manier met een afscheiding vol kunstgrassen. Variëren in hoogte mag.


Kantine

Bedrijfskantines saai en inspiratieloos? Welnee, niet als u de juiste kunstbeplanting gebruikt! Wat dacht u van bakken beplant met bloeiende Spathiphyllum kunstplanten als natuurlijke scheiding? Of de vrolijke kunstzijden orchideeën op elke tafel? En heeft u die bijzonder decoratieve kunst hangplanten zoals de Scindapsus in mosbol en het Zeegras al zien hangen? Welke kunstplant gaat u zakelijk inspireren?


Plantenwand

Uw muren in het kantoor kaal, leeg en saai? Zo hoeft het niet te blijven als u kiest voor een groene wand. Een plantenwand in uw bedrijf zorgt voor inspiratie bij uw bezoekers en medewerkers, dus stop vol die wand. Gaat u voor stoere succulenten, geweldige groenblijvers of gekleurde boeiende bloeiers? U mag het zeggen! Geef uw bedrijfsidentiteit, logo en huisstijlkleuren vorm in uw eigen plantenwand.


Inspiratie Inspiratie

Nog meer inspiratie op doen?

Bekijk het eens van een andere kant

Misschien heeft u al een idee over hoe u het wilt. Maar bekijk het eens van een andere kant. Kijk eens naar onze projecten welke wij voor klanten heben gerealiseerd en doe daar nog meer inspiratie op. Klik op onderstaande knop-en laat de sferen op u inwerken.