Kunstplanten thuis

Welke kunstplant waar…? Nou, daar!!

Kunstplanten in huis? Ja, natuurlijk! Maar welke gaat u waar plaatsen, hoe en in welke pot? Gaat u voor een weelderige groene urban jungle in de slaapkamer of toch liever voor een solopresentatie van een verwilderde Exoot in uw hal? En wat staat er het beste in dat zonovergoten hoekje onder de trap? Laat u inspireren door onze ideeën en tips!

Kunstplanten woonkamer

Hoe meer sfeer, hoe beter, dus haal die kunstplanten maar in huis. Maar wat wilt u eigenlijk uitstralen? Welke planten passen bij welke woonstijl of geven juist een spannend contrast in uw woonkamer? Gaat u voor een stevige basis van kunstplanten in een prachtige sierpot of zoekt u het met wat hangplanten liever hogerop? Alles mag, maar wij inspireren u alvast!


Kunstplanten slaapkamer

Heerlijk tot rust komen in uw slaapkamer? Groen kan u daarbij zeker helpen. Kies bij voorkeur voor planten die niet te druk qua blad of bloemen zijn, maar krachtig in hun eenvoud zijn. Gaat u voor een Zen-moment met een klein Bamboe arrangement op uw nachtkastje of kiest u liever voor een rustgevende kunstpalm in een sierpot gemaakt van natuurlijke materialen?


Kunstplanten badkamer

Zoekt u een inspirerende plek om u te verzorgen, even terug te trekken en weer helemaal op te laden? Maak van uw badkamer uw eigen inspirerende oase van ontspanning met aantrekkelijk kunstgroen. Zo zullen de ragfijne bladeren van de Papyrus geweldig afsteken tegen het lichte sanitair. Maar ook delicate kunstgrassen, palmen en varens doen het goed.


Kunstplanten hal

De hal is de eerste plek die u en uw bezoekers zien als ze binnenkomen. Perfect dus om uit te pakken met een mooie pot-/plantcombinatie. Zo steken de vrolijke pluimen van het Rietgras bijzonder mooi af tegen een schitterende smalle, hoge sierpot in een knalkleur. Mag het nog exclusiever? Dan zal de kunstboom Olijf of de Ginko Bonsai u ook niet teleurstellen.


Kunstplanten balkon

Uw eigen groene inspiratie, maar dan op het balkon? Zet die bloemen maar buiten! Want wat er nu mooier dan prachtige planten, bloemen en bomen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn en jarenlang niet verkleuren in de felle zon? Dat wordt genieten. Nu alleen nog kiezen voor welke stijl u gaat. Wordt het romantisch, minimalistisch, landelijk of modern?


Kunstplanten tuin

Lekker van uw tuin genieten zonder daar veel voor te hoeven doen? Met ons assortiment UV-bestendige planten kunt u ieder veeleisend buitengebruik moeiteloos aan. Neem nu die natuurgetrouwe Buxus heg, de Podocarpus Bonsai bij uw voordeur of de niet van echt te onderscheiden Mimosa en bloeiende Lavendel in uw border. Wat een levensecht effect!


Have a question? Have a question?

Nog meer inspiratie op doen?

Bekijk het eens van een andere kant

Misschien heeft u al een idee over hoe u het wilt. Maar bekijk het eens van een andere kant. Kijk eens naar onze projecten welke wij voor klanten heben gerealiseerd en doe daar nog meer inspiratie op. Klik op onderstaande knop-en laat de sferen op u inwerken.