Kunstplanten winkel

Welke kunstplant gaat uw bezoekers inspireren?

Kunstplanten in de winkel of horeca geven uw bezoekers een warm welkom. Denk aan een bloeiende blikvanger op de toonbank of een reusachtige Palm in het midden van uw zaak. En wat te denken van die groene mosmatten als afscheiding of muurdecoratie? Ook voor uw winkel, horeca en recreatie hebben we de beste kwaliteit kunstbomen en kunstplanten!

Etalage

Met uw entree kunt u doorgaans goed uitpakken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een aantrekkelijke Lyrata of exotische Vijgenboom? Waarom van uw hal, entree of etalage geen overweldigende blikvanger maken? Zo zullen unieke exoten uw bezoekers in tropische sferen brengen, terwijl onze grote kunstbomen op echte houten stammen reusachtig op de gasten zullen toezien.


Lobby

Stel… u komt voor het eerst binnenlopen in de lobby van uw hotel. U moet nog even wachten dus u kijkt rond, kijkt nog eens en ziet dan een prachtige Coffee Arabica van ruim 3 meter hoogte. Wat een overweldigend gezicht! Net als die oh zo natuurgetrouw nagemaakte Eikenboom en bijzonder decoratieve Lyrata Tabaksplant. Kijk ze eens krachtig staan daar!


Horeca

U wilt uw Horeca zo efficiënt mogelijk inrichten, maar uw gasten natuurlijk wel de nodige sfeer, beleving en privacy meegeven. Wat zullen onze prachtige hoge en smalle plantenbakken gevuld met siergrassen u daar uitstekend bij begeleiden. En natuurlijk mogen de vaasjes met kunstbloemen in dezelfde kleur als uw huisstijl op tafel en bij de kassa niet ontbreken.


Winkel

De sfeer verhogen in uw winkel of uw winkelcentrum? Vaak kunt u groots inspireren door de hoogte in te gaan. Verras bijvoorbeeld eens met een luxe Olijfboom op stam van 3 meter hoog, een gigantische Oriëntaalse kunstbamboe van 4,75 meter of de Majesty kunstpalm Giant. Wat een bijzondere sfeervolle blikvanger van een decoratie in het midden van de ruimte!


Terras

Vergeet vooral ook buiten niet, ideaal om de aandacht van het winkelend publiek of zoekende horecagasten te trekken. Links en rechts bij uw entree een bak met UV-bestendige spiraal Buxus? Decoratief en al van verre te zien. Net als die metershoge Giant Palm. Handig zo’n natuurlijke signing. Wedden dat er nu meer bezoekers naar binnenlopen?


inspiratie inspiratie

Nog meer inspiratie opdoen

Bekijk het eens van een andere kant

Misschien heeft u al een idee over hoe u het wilt. Maar bekijk het eens van een andere kant. Kijk eens naar onze projecten welke wij voor klanten heben gerealiseerd en doe daar nog meer inspiratie op. Klik op onderstaande knop-en laat de sferen op u inwerken.