De mooiste kunstplanten voor in uw

Winkel

Welke kunstplant heet uw winkelend publiek welkom?

Kunstplanten voor in uw winkel? Dat zal een gezellige boel worden. En laat dat nu net de bedoeling zijn van een winkel waarin u vooral wilt dat uw bezoekers zich op hun gemak voelen en ongestoord kunnen winkelen. Kunstgroen zorgt namelijk niet alleen bewezen voor meer ontspanning, maar ook voor een gezellige sfeer. Dus verras uw bezoekers eens op prachtige en hoogwaardige kunstplanten in uw winkel. Grote kans dat ze voortaan langer blijven.

winkel 1 winkel 1

Kunstplanten winkel: plan van aanpak

Yes, u heeft het helemaal bedacht: u gooit uw winkel vol met kunstplanten. Maar welke dan en waar, hoeveel en hoe groot? Ja, dat is nog best een lastig uitdenkwerk want u wilt uw winkelmeters natuurlijk ook nuttig gebruiken. En om uw bezoekers nu een compleet bos in te sturen terwijl ze eigenlijk voor uw nieuwe collectie komen, is wellicht ook niet heel verstandig. Daarom onze belangrijkste tip: begin niet zomaar met het neerzetten van kunstplanten maar maak een plan van aanpak vooraf.

Bedenk eerst wat u met uw beoogde kunstgroen wilt bereiken. Wilt u de sfeer verhogen, wilt u opvallen, wilt u geruststellen of wilt u juist mensen aan het denken zetten? Waar groene planten bijvoorbeeld bewezen sfeer- en onspanningsverhogend werken, zullen vrolijke bloeiers in knalkleuren u beslist helpen opvallen. Het is maar wat u wilt. Een moodboard kan u helpen om uw ideeën te verzamelen. Meet vervolgens de plekken op waar u de kunstplanten wilt hebben en werk dit stap voor stap uit.

Welke plant waar? Ja, daar!

Goed, u heeft dus bedacht dat u kunstplanten wilt, maar waar gaat u die zetten? Kunstplanten zijn natuurlijk bij uitstek geschikt als sfeervolle decoratie, maar ze kunnen ook functioneel ingezet worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een natuurlijke afscheiding tussen de kleedkamers en stoelen waar gewacht wordt? Dat zal uw winkelend publiek beslist een warm en geborgen gevoel van privacy geven.

En wat te denken van uw counter of kassa? Hoe leuk zou het zijn als u deze sfeervol versierd voor uw bezoekers!? Dus wordt het een kunstzijden bloemarrangement, een Bonsai kunstboom of een schaal met verschillende cactussen op de balie om op de laatste trends in te spelen? Weinig ruimte over? Ga dan de hoogte in met bijvoorbeeld een serie varens zoals deze. Dat kost u geen meters en maakt het toch meteen gezellig.

winkel 2 winkel 2
winkel 3 winkel 3

Ook daar kunstplanten in uw winkel

De allereerste kennismaking met uw bedrijf? Die begint vaak al voor de entree van uw winkel! Of uw bezoekers nu aanbelanden bij een kale plek of de winkel vinden in een oase aan groen maakt tenslotte een heel verschil. Maak ook een verzorgde en betrouwbare indruk met lage, lange bakken gevuld met UV-bestendige buxus bollen of her en der een Pinus Deluxe naast de ingang doen het altijd goed.

En dan zijn er misschien nog wel toiletten of een keukentje waar bezoekers zich kunnen opfrissen. Veelal niet de meest inspirerende plekken, maar daar kunt u verandering in brengen! Zo kunt u de ruimtes eenvoudig omtoveren door op het reservoir of het keukenblad een blikvanger als pot neer te zetten met een aantrekkelijk kunstgrasboeket. Iets te verbloemen? Een rijk gevulde kunsthangplant zoals deze deluxe Pothos of onze schitterende guirlandes helpen u een handje.

Bepaalde branches vragen om speciale eigenschappen in onze kunstplanten. Zo zijn de detailhandel en horeca daar uitstekende voorbeelden van. Omdat er veel in- en uitloop van diverse mensen is, stelt de verzekering veelal hoge eisen aan de brandveiligheid in uw bedrijf. Daarom hebben wij een deel van ons assortiment laten maken van brandvertragend materiaal, te herkennen aan het logo met het vuur. Neem bijvoorbeeld onze kunsttakken zoals deze bamboe kunsttak…. mooi en toch veilig!

Winkel toppers!

Speciaal voor u geselecteerd

Kunstplanten winkel kopen: pot of project?

Goed, u heeft het plan van aanpak klaar voor uw kunstplanten. Wacht even….. vergeet u nog niet iets? Een bijpassende sierpot, bak of schaal zou natuurlijk wel de finishing touch bij uw groene kunstwerk zijn. Op de productpagina’s staan onze suggesties. Of zoek zelf in ons uitgebreide assortiment plantenbakken of maak het u gemakkelijk met onze plantenbakken compleet..

Zo is het alleen nog maar een kwestie van de juiste pot aanklikken om de plant en sierpot in uw winkelwagen te zetten.

Groeit het u allemaal toch wat boven het hoofd en wilt u graag dat wij alle zorgen uit handen nemen? Dan kunnen onze specialisten van de afdeling interieurbeplanting uw project ook verzorgen. Heeft u nog niet genoeg inspiratie opgedaan en wilt u meer ideeen? Kijk dan eens op onze instagram, inspiratie pagina's of breng een bezoekje aan onze (virtuele) showroom.