Rating 9.28 out of 10,
based on 384 real customer reviews.

Maxifleur Kunstplanten

9.28 out of 10 based on 384 user ratings

Maxifleur Kunstplanten ontwerpt, importeert en verkoopt topkwaliteit kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen voor zowel bedrijven én particulieren. Met onze kunstplanten webwinkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn we in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot dé Europese specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstbeplanting. Of het nu gaat om kunstplanten van 50 cm op de vensterbank, of een speciaal op maat gemaakte kunstboom van 5 meter als blikvanger op uw kantoor, u vindt het allemaal bij Maxifleur kunstplanten!

Open: Monday-Friday 9am-17pm

Phone: +31 - 085 - 4019712

Meer dan 10.000 producten op voorraad

Gratis verzending vanaf € 100,-

Niet van echt te onderscheiden

Bloeiende Kunstplanten

Op zoek naar bloeiende kunstplanten om de omgeving mee op te fleuren? Dan bent u bij Maxifleur aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan bloeiende kunstplanten. Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers leveren wij tegen groothandelsprijzen hoge kwaliteit kunstplanten die niet van echt te onderscheiden zijn. Bloeiende kunstplanten zijn het perfecte middel om uw kantoor of woonruimte met kleur te verrijken. Ons assortiment bevat verschillende soorten planten variërend in hoogten, diameters en kleuren. Al onze kunstplanten zijn eenvoudig en veilig online te bestellen. Advies nodig? Bel naar 085 - 4019712, wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Bloeiende Kunstplanten

Wij laten onze bloeiende kunstplanten exclusief voor Maxifleur produceren, waardoor wij persoonlijk kunnen toezien op de kwaliteitsstandaard waar onze klanten zo tevreden over zijn. Door de jaren heen is ons assortiment flink uitgebreid, waardoor we u een groeiend aantal soorten planten kunnen aanbieden.Bloeiende kunstplanten zijn nagenoeg onderhoudsvrij

Voorzie uw ruimte van sfeer met onze bloeiende kunstplanten voorzien van kleine vruchten. Zo zijn onze sinaasappel bonsai boompjes en de prachtige Poinsettia X9 niet van echt te onderscheiden. Kunstplanten sterven niet af en u hoeft ze ook geen water te geven. Daarbij komt dat bloeiende kunstplanten ook geen zonlicht nodig hebben en bestendig zijn tegen iedere gangbare temperatuur. Hierdoor zijn ze geschikt voor elke locatie en zien ze er altijd mooi uit. Stof afnemen is het enige wat u aan onderhoud heeft.Wij staan voor u klaar

De kwaliteit van onze kunstplanten vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom luisteren wij goed naar onze klanten en leveren wij de hoogste kwaliteit. Zoekt u een kunstplant die niet in ons assortiment is opgenomen? Stuur ons een bericht, dan zullen we samen met u de mogelijkheden bespreken.Bezig uw kantoor of bedrijfspand te beplanten en zoekt u advies? Neem contact met ons op via het telefoonnummer bovenaan deze pagina. Wij helpen u graag verder met advies op maat en bij u op locatie. Ook voor kleinere projecten staan wij altijd voor u klaar met een passend advies. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog uw bloeiende kunstplant bij Maxifleur.